Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
colafit
4.4.12 14:43

Není co dodat :potlesk:

@Amabilis77 píše:
My jsme to tu někde počítali, tak to zkus ještě takhle - spočítej si přibližně, kolik tvoje tělo spálí, když nic neděláš (takže si zaškrtni žádná aktivita) a budeš se docela divit. Říká se tomu bazální metabolismus. Ono stačí ho vypočítat i jen přibližně, třeba tady:
http://www.mte.cz/bmr.phpMně třeba vychází 1487 kcal, ještě před nedávnem, když jsem měla o pár kilo víc, to bylo 1507kcal!!! A teď si vezmi, že ti vyjde nějaká taková hodnota a ty přitom ještě kojíš, chodíš, staráš se o dítě, o domácnost, případně zahradu. Vpodstatě i kdybys necvičila, tak se ti ten výdej neuvěřitelně zvýší! Tak a teď se koukni znova do toho předpisu Havlíčka. Kolik tam má? Jenom 1350 kcal!!!!!!! Když zvýšíš příjem o pouhých deset procent, tak se prostě nediv, že máš hlad! Správná dieta není o hladovění a zeleninou se nedojíš, ty potřebuješ dlouhý sacharidy, hodně vlákniny, aby ses zasytila, jinak si akorát přivodíš jojoefekt. Tahle dieta je o tom, že nemáš mít hlad, jinak je to prostě špatně.
  • Upravit
colafit
4.4.12 14:45

Mimochodem, když jsem spočetla bazální metabolismu + běžné činnosti + kojení, tak mi to vyšlo cca na 2400 kalorii. Docela jsem čuměla.

• Upravit
colafit
5.4.12 11:29

zdravím. To je dnes škaredě, že? Musím se přiznat, dneska jsem spořádala tabulku čokolády :oops: . Byla jsem v centru autem a tak mě to tam vytočilo, že jsem si potřebovala pochlácholit alespoň chutové buňky. Bohužel to moc nepomohlo a jsem pořád nějaká nas… :cert: Nic hrozného se mi nestalo, ale prostě mě všichni a všechno štve. Nejraději bych zalezla do postele a vylezla zase až bude pěkně.

• Upravit
1759
5.4.12 11:48

Colafit mám to stejně ale čokošku nesmím dokážu manželovi že zhubnu jedna dva. Ale tady na e miminu jsem si dovolila založit diskuzi jak to kdo má s facebook a už mně lynčuji :roll:

• načítám...
colafit
5.4.12 12:04

@Vcielka kašli na ně. Včera jsem četla deníček holky, která napráskala kamarádku, která se nestarala a bila své děti. Ta to taky schytala, že o tom veřejně píše. Něco ve smyslu „chudák holka, třeba se od té doby polepšila a ty jí schazuješ zpět do takového bahna“. Fakt mi tu zůstává rozum stát. :roll:

• Upravit
1759
5.4.12 12:14

To byl můj první přečtený deniček na e-miminu, hodně mně to dostalo a ty kecy kolem fakt hustý lepší se na nic neptat. Je tady spousta fajn lidí, ale i takových co hodně slovičkaří a moralizuje. Musí říct své ke všemu a mít poslední slovo. Prostě jako v běžném životě.
Já se myslím neptala na nic divného, prostě jenom téma na pokec (jasné že to někdo žere a šlápla jsem na otlak,já tam lezu prostě z nudy a také pro info, ale moji tzv. spameři to za den dovedou zahltit že se nedostanu k tomu podstatnému a to mám skoro vše zablokované :-))
Spíše je mi líto když někdo jde pro radu a podporu a je na pranýři nechápu.

• načítám...
20777
5.4.12 12:33

Holky, navrhuju téma zamknout, co vy na to? Kdo se chce přidat, ať si požádá? Jde to vůbec? Jenže zas na druhou stranu si říkám, že spousta toho, co tu napíšem ohledně „diety“ se může někomu hodit. Ach jo, to je dilema :lol:

• načítám...
colafit
5.4.12 12:33

jako tady je to dobré, když potřebuješ poradit ohledně dětí. ale když si chceš jen tak pokecat, tak se to seběhne, že asi nemáš, co dělat, když se ptáš na takový věci. ale věř, že na diskusních forech to je všude podobné.

• Upravit
colafit
5.4.12 12:36

@Amabilis77 já bych byla pro zamčení. Když píšu takhle veřejně, tak pořád vážím, abych nenapsala něco, co bych nechtěla, aby se vědělo. Ostatně, pochybuji, že někdo bude číst ten začátek, kde jsme psaly o „principech“ diety. A když se někdo přidá k nám, tak ho můžeme poučit znova.

• Upravit
1759
5.4.12 12:37

@colafit k tomu není co dodat
@Amabilis77 já ani nevím jak se zamyká nechám to na vás, třeba tenhle týden se přidala nová mamina a myslím že u nás našla co potřebovala

• načítám...
colafit
5.4.12 12:38

nebo založit novou soukromou a nechat tuhle diskusi jakoby mrtvou s odkazem na soukromou. Vše potřebné tu je napsáno.

• Upravit
1759
5.4.12 12:39
@colafit píše:
@Amabilis77 já bych byla pro zamčení. Když píšu takhle veřejně, tak pořád vážím, abych nenapsala něco, co bych nechtěla, aby se vědělo. Ostatně, pochybuji, že někdo bude číst ten začátek, kde jsme psaly o „principech“ diety. A když se někdo přidá k nám, tak ho můžeme poučit znova.

A jak to mám udělat požádat adminy, anebo se toho ujmete holky šikovné? :lol:

• načítám...
colafit
5.4.12 12:49

@Vcielka já taky nevím, zda to jde zamknout. Zkusím napsat adminům.

• Upravit
1759
5.4.12 12:50
@colafit píše:
@Vcielka já taky nevím, zda to jde zamknout. Zkusím napsat adminům.

Díky

• načítám...
20777
5.4.12 12:56

Ono zamknout je asi špatný popis, aby to pak neumrtvili, jako že se sem už nedá vpisovat :-) Ale nevím, dle mého by zakladatel diskuze nějaká práva mít mohl?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková