Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
počkej tak jedna věc je, nenutit dítě do něčeho napřed - třeba ve třech měsících posazovat.. ale druhá věc je laxní přístup a zanedbávat.. dítě které v 11 měsících teprve ZAČÍNÁ lézt - tam bych to viděla minimálně na konzultaci s Dr…
A jak víš, že to dané matka s doktorem nekonzultovala?
@galantni jelenice píše:
@jdukolem moje taky tak začínalo…Na neurologii vše ok. Teď je to motorová myš
jasně, ale chtěla bych mít jistotu…není to úplně běžné ![]()
@boball píše:
Co má říkat moje tchýně, ta má chudák 3
moje tchyně se tváří spokojeně. Má teda jen mě.
@matkabagristy píše:
@jdukolem k pediatrovi zřejmě chodí. Kdo ví, jak to celé je
to jo no..vycházím pouze z textu babičky… ono kdyby spolu se snachou komunikovaly, tak by třeba věděla, že s malým na prohlídce byla a že je vše ok.. takhle to babička neví, protože nemá šanci se dozvědět a dělá si zbytečné starosti třeba
@j.a.n.i1 píše:
A jak víš, že to dané matka s doktorem nekonzultovala?
nevím… ale kdyby normálně s babičkou komunikovala, tak by jí to třeba řekla a babička by se nemusela strachovat.. že.. a o tom to celé je..
nabízí se stejná otázka, ale naopak - jak víš že to matka s Dr konzultovala? ![]()
@jdukolem píše:
počkej tak jedna věc je, nenutit dítě do něčeho napřed - třeba ve třech měsících posazovat.. ale druhá věc je laxní přístup a zanedbávat.. dítě které v 11 měsících teprve ZAČÍNÁ lézt - tam bych to viděla minimálně na konzultaci s Dr…
A ona s tím dítětem k doktorovi snad nechodí?
Jo, kdyby nechodila, tak bych se nad tím pozastavila taky, ale jestli tam chodí, tak ten doktor o tom snad ví a podle toho k tomu přistupuje. Ono se opravdu ne každé dítě nezačíná pohybovat brzy ![]()
@matkabagristy píše:
Já jsem myslím ideální snacha, protože mám ideální tchány
já jsem ideální exsnacha protože s tchýní si dodnes chodím sednout na kafe čili počítám že jsem všech snach ideál, když si mě nechala i po té ![]()
@matkabagristy píše:
@Tunrida jj, jak začal lítat, peklo. Zašitá hlava, zlomená pažní kost… teda kromě běžných pádů… rohů na hlavě a modřin má jak týraný. Se divím, že nás ze školky nenahlásili
Tak to jsem na tom zatím dobře
![]()
@Countess Přála bych si, aby moje snacha byla přátelská a milá holka. Aby nehledala mouchy tam kde nejsou. Aby nebyla vůči mě v opozici už jen proto, že jsem tchyně. Přála bych si, aby tolerovala mé nedostatky. Moc bych si přála, abysme se měly rády.
@Countess no, a kdopak je to hovádko, které vyřizuje vzkazy a hlásí, co snacha s dítětem doma dělá a nedělá?
On celkem nevinný vzkaz se dá vyřídit tak, že se ideálně obě strany naštvou ![]()
Můj názor je, že pokud se se snachou chceš na něčem domluvit, je nejlepší se sebrat, překonat tu ideální vzdálenost a dohodnout se napřímo. Nebo zavolat, pokud jezdit nechceš. A ne přes někoho vzkazovat.
@jdukolem píše:
nevím… ale kdyby normálně s babičkou komunikovala, tak by jí to třeba řekla a babička by se nemusela strachovat.. že.. a o tom to celé je..
nabízí se stejná otázka, ale naopak - jak víš že to matka s Dr konzultovala?
Možná kdyby ji babička za zády nepomlouvala, tak by s ní třeba normálně komunikovala ![]()
Jak víš co dělají cele dny? Trosku to nedává smysl. Ideál neni jde jen o to si trosku sednout a byt vzájemně tolerantní aspon kvuli dětem.
Prosim te, odkud mas informace, ze je maly v ohradce a ona jen u PC? Pokud je to pravda, tak to neni pro dite ok. Ze v 11 m neleze a ty dalsi veci, to bych nehrotila.