Ideální snacha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
26.2.16 16:28

Prosim te, odkud mas informace, ze je maly v ohradce a ona jen u PC? Pokud je to pravda, tak to neni pro dite ok. Ze v 11 m neleze a ty dalsi veci, to bych nehrotila.

• Citovat
  • Upravit
101749
26.2.16 16:29
@jdukolem píše:
počkej tak jedna věc je, nenutit dítě do něčeho napřed - třeba ve třech měsících posazovat.. ale druhá věc je laxní přístup a zanedbávat.. dítě které v 11 měsících teprve ZAČÍNÁ lézt - tam bych to viděla minimálně na konzultaci s Dr… :nevim:

A jak víš, že to dané matka s doktorem nekonzultovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.2.16 16:29

@jdukolem k pediatrovi zřejmě chodí. Kdo ví, jak to celé je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.16 16:30
@galantni jelenice píše:
@jdukolem moje taky tak začínalo…Na neurologii vše ok. Teď je to motorová myš :lol:

jasně, ale chtěla bych mít jistotu…není to úplně běžné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.2.16 16:31
@boball píše:
Co má říkat moje tchýně, ta má chudák 3 :mrgreen:

moje tchyně se tváří spokojeně. Má teda jen mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.16 16:31
@matkabagristy píše:
@jdukolem k pediatrovi zřejmě chodí. Kdo ví, jak to celé je :nevim:

to jo no..vycházím pouze z textu babičky… ono kdyby spolu se snachou komunikovaly, tak by třeba věděla, že s malým na prohlídce byla a že je vše ok.. takhle to babička neví, protože nemá šanci se dozvědět a dělá si zbytečné starosti třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
26.2.16 16:32

@matkabagristy Ideální stav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.16 16:33
@j.a.n.i1 píše:
A jak víš, že to dané matka s doktorem nekonzultovala?

nevím… ale kdyby normálně s babičkou komunikovala, tak by jí to třeba řekla a babička by se nemusela strachovat.. že.. a o tom to celé je..
nabízí se stejná otázka, ale naopak - jak víš že to matka s Dr konzultovala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.16 16:34
@jdukolem píše:
počkej tak jedna věc je, nenutit dítě do něčeho napřed - třeba ve třech měsících posazovat.. ale druhá věc je laxní přístup a zanedbávat.. dítě které v 11 měsících teprve ZAČÍNÁ lézt - tam bych to viděla minimálně na konzultaci s Dr… :nevim:

A ona s tím dítětem k doktorovi snad nechodí? :nevim: Jo, kdyby nechodila, tak bych se nad tím pozastavila taky, ale jestli tam chodí, tak ten doktor o tom snad ví a podle toho k tomu přistupuje. Ono se opravdu ne každé dítě nezačíná pohybovat brzy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
26.2.16 16:34
@matkabagristy píše:
Já jsem myslím ideální snacha, protože mám ideální tchány :mrgreen:

já jsem ideální exsnacha protože s tchýní si dodnes chodím sednout na kafe čili počítám že jsem všech snach ideál, když si mě nechala i po té :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.16 16:35
@matkabagristy píše:
@Tunrida jj, jak začal lítat, peklo. Zašitá hlava, zlomená pažní kost… teda kromě běžných pádů… rohů na hlavě a modřin má jak týraný. Se divím, že nás ze školky nenahlásili :mrgreen:

Tak to jsem na tom zatím dobře :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
9995
26.2.16 16:36

@Countess Přála bych si, aby moje snacha byla přátelská a milá holka. Aby nehledala mouchy tam kde nejsou. Aby nebyla vůči mě v opozici už jen proto, že jsem tchyně. Přála bych si, aby tolerovala mé nedostatky. Moc bych si přála, abysme se měly rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
26.2.16 16:37

@Countess no, a kdopak je to hovádko, které vyřizuje vzkazy a hlásí, co snacha s dítětem doma dělá a nedělá?
On celkem nevinný vzkaz se dá vyřídit tak, že se ideálně obě strany naštvou :)

Můj názor je, že pokud se se snachou chceš na něčem domluvit, je nejlepší se sebrat, překonat tu ideální vzdálenost a dohodnout se napřímo. Nebo zavolat, pokud jezdit nechceš. A ne přes někoho vzkazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
@jdukolem píše:
nevím… ale kdyby normálně s babičkou komunikovala, tak by jí to třeba řekla a babička by se nemusela strachovat.. že.. a o tom to celé je..
nabízí se stejná otázka, ale naopak - jak víš že to matka s Dr konzultovala? ;)

Možná kdyby ji babička za zády nepomlouvala, tak by s ní třeba normálně komunikovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Jak víš co dělají cele dny? Trosku to nedává smysl. Ideál neni jde jen o to si trosku sednout a byt vzájemně tolerantní aspon kvuli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová