Ideální snacha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
26.2.16 17:23

@boball jako snacha ti můžu s klidný srdcem říct, že po takovém prohlášení už by babička vnoučka neviděla vůbec…

@Countess podle toho co popisuješ a jak to popisuješ, můžu říct jen to, že když se potkají dvě tvrdý palice tak to prostě nefunguje. Snachu nechej snachou a komunikuj se synem. Já svojí ex tchyni taky nemusela, vadila mi a jí asi taky tak jsem tam proste nejezdila. POkud chtěla vnoučata vidět domluvila se se svým synem a ten jí děti přivezl. Nechápu když máš syna proč komunikuješ se snachou když se nesnašíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
26.2.16 17:23

A nespletl si pediatra s pedofilem? Výrazy jsou podobné a dřív se říkalo děckař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
26.2.16 17:24

@vertunka - mě radila ohledně kojení uklízečka v porodnici.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.2.16 17:25
@boball píše:
@vertunka Třeba to má děda zmáknutý :lol:

Odkojil půlku vesnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15105
26.2.16 17:26

@vertunka Hlavně,že to nebylo naopak:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.2.16 17:35

Pro me je idealni tchyne zenska, ktera zije svuj zivot a chape, ze syn ma rodinu a ti ziji zase po svem. Neradi, kdyz jeji rady nikdo nechce slyset, umi se moderne starat o deti (spravne je drzet, predcasne neposazovat,…) Nema hlasky typu : A to za nas vubec nebylo! Takove plenky, mikrovlnka,… A nas syn uz ve 4 mesicich sedel! Dej kolem polstare-uvidis ze bude sedet! :zed: :D
A hlavne nepomlouva svoji nevestu

Příspěvek upraven 26.02.16 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 17:36
@Gabi91 píše:
Pro me je idealni snacha zenska, ktera zije svuj zivot a chape, ze syn ma rodinu a ti ziji zase po svem. Neradi, kdyz jeji rady nikdo nechce slyset, umi se moderne starat o deti (spravne je drzet, predcasne neposazovat,…) Nema hlasky typu : A to za nas vubec nebylo! Takove plenky, mikrovlnka,… A nas syn uz ve 4 mesicich sedel! Dej kolem polstare-uvidis ze bude sedet! :zed: :D
A hlavne nepomlouva svoji nevestu

Vážně??? Hmmmmmmmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
26.2.16 17:37

@Gabi91 - pleteš si pojem snacha (manželka syna) a tchyně (matka manžela) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.16 17:38

U nás je to třeba tak, že tchyně má asi pocit, že jí malého nebudu půjčovat, že s ním nebude tolik, kolik chce, tak mi ho pořád jakoby „bere“ - když přijede, tak chce přebalovat, chce nosit, chce krmit, chce dělat všechno. Já mám zase na druhou stranu pocit, že mi ho bere (a až bude větší a tchyně ho bude chtít na víkend třeba, tak z toho budu na mrtvici). Je to začarovaný kruh. Nikdy jsem jí nedala najevo, že jí ho nebudu půjčovat, že k nim nebudeme jezdit, tak nevím, kde to vzala. Vždycky jí nechám s malým dělat všechno, co chce právě proto, aby ten pocit neměla.

Vztahy jsou opravdu náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.2.16 17:45

@Králičice
Jezisi pardon. Jen jsem preletela tema… Uz jsem to opravila, ale muj prispevek je teda mimo tema :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
26.2.16 17:46

Přispíváš do diskuze na téma ideální snacha! Ne zlá tchyně. No a ty asi taky ideál moc nejsi - ti ho bere, chce přebalovat - dalo by se to nazvat - pomáhá mi. Protože je jí vnouče vzácné a protože mi chce pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.2.16 18:02
@Knihomyš píše:
Hele, nikdy nevíš :lol:

hele, chtěla bych ti to napsat nějak slušně, takže nekakej mě, jo? :cert: :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.16 18:14
@Callipo90 píše:
Moc dobře víš jak to myslim ;)

přesně jak jsem napsala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 18:19
@jdukolem píše:
přesně jak jsem napsala… ;)

Ne-e… ale to je jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.16 18:19
@vertunka píše:
Můj tchán mi na to řekl, že pediatr o dětech nic neví a mám poslechnout jeho - radil mi ohledně kojení. :zed:
:mrgreen: ohledně kojení? tak já bych chtěla aby mi to názorně předvedl 8)
taková já jsem :mrgreen: :D
dědo vyhrň triko a jeď :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová