Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
30.8.15 21:16

@Blackova.K No, to je právě podle mě kravina. Život dítěte nemá ani větší ani menší hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 21:17
@Blackova.K píše:
nevím, kolik?

No hodně, já si třeba nedovedu představit že by moje dítě vyšlo ven a někdo mu jen tak ze srandy ufikl hlavu že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
@LadyLada píše:
Když se tu zmínila Bílá Hora, tj. když se Češi chtěli mít lépe a vymanit se z pod vlády Habsburků, museli se po staletí sakra snažit u sebe doma a ne prchat za lepším do jiné země!

Ano, tak to v našich dějinách bylo vždycky. Když tady byla totalita, tak sem nepřijel princ na bílém koni nám pomoci. To museli lidi naší země, naši občani Ti riskovali, když tiskli letáky apod. A taky umírali, ne jen ti nejznámější na šibenicích, ale i ti umlácení při výsleších apod., o kterých se nemluví. Kde byl ty desítky let nějaký národ, co by nás zachránil před tím, kdo nás utlačoval a ubližoval??? A pokud by se tedy svět rozhodl jim pomoci, tak tak, aby jejich území, jejich země pro ně byly bezpečné…ne tak, že je přijmeme sem a až ti, co je tam vraždí nebudou mít koho vraždit, tak se přesunou taky.

• Citovat
  • Upravit
6623
@onajeblond píše:
Jo takže mám jít a koupit věnec s nápisem vzpomínáme? To že tady lidi umírají na rakovinu, v autech, nebo je někdo zabije či znásilní, toto je v čr toto mě zajímá a mrzí tamhle nějací afričani pardon ne, oni o naši zemi dosud nevěděli a najednou potřebují pomoc či se sem dostat, tak ví…ano uznávám je to smutné ale brečet nebudu to mě musíš omluvit

Ne věnec kupovat nemusíš, ale trochu úcty k lidskýmu životu ano. Je jedno odkud je, ale takovou smrt si nezaslouží nikdo a už vůbec ne nevinní lidé. Nevěděli o ČR a co jako? Pokud by tady ve Střední Evropě válčily sousední státy tak bych taky prchala a to i do zemí o kterých jsem nikdy neslyšela, nebo neměla v plánu je navštívit. Boj o život ti ani nikomu z nás nic neřekne, nejsme v tý situaci a vůbec si to zoufalství těch lidí neumíme představit. Ano pokud tu budou chci aby se integrovali, ale zároveň jim nemůžeme vzít jejich kulturu, ovšem pokusit se o to žít v symbióze určitě můžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:19
@eva valoi píše:
@Blackova.K No, to je právě podle mě kravina. Život dítěte nemá ani větší ani menší hodnotu.

já neříkám, že život dítěte má větší hodnotu než třeba život můj. Přesto mi je těch dětí líto, byli to nevinné oběti. Rozhodně to nebyli vychcánci, nebo teroristi, byli to děti.
To je stejné, jako když někdo znásilní 30 letou ženskou a malé dítě, toho dítěte mi je líto víc. Nevím proč ale prostě to tak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.8.15 21:19
@Natálka26 píše:
Ne věnec kupovat nemusíš, ale trochu úcty k lidskýmu životu ano. Je jedno odkud je, ale takovou smrt si nezaslouží nikdo a už vůbec ne nevinní lidé. Nevěděli o ČR a co jako? Pokud by tady ve Střední Evropě válčily sousední státy tak bych taky prchala a to i do zemí o kterých jsem nikdy neslyšela, nebo neměla v plánu je navštívit. Boj o život ti ani nikomu z nás nic neřekne, nejsme v tý situaci a vůbec si to zoufalství těch lidí neumíme představit. Ano pokud tu budou chci aby se integrovali, ale zároveň jim nemůžeme vzít jejich kulturu, ovšem pokusit se o to žít v symbióze určitě můžeme.

Víš co, to je taky zvláštní. Tihle lidé každého zajímají, ale že na evropské půdě se válčí, že bojuje Ukrajina s Ruskem a taky tam umírají lidi, děti, to nikoho nezajímá, nad tím nikdo nepovzdechne. A to je to kousek od našich hranic.

• Citovat
  • Upravit
11117
30.8.15 21:20

Jak ctu nektere prispevky na internetovych diskuzich, tak si myslim, ze cesky narod je stejne davno v pr.deli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.8.15 21:21

@LadyLada bylo mysleno jakozto narod :roll: tu prednasku sis mohla odpustit, co se delo mezi bilou horou a obrozenim si jeste pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@Natálka26 píše:
Chápeš vůbec proč utíkají? Neříkám, že je tu chci, že jsem nadšená, ale v tuhle chvíli mi žádný z nich nic neudělal, tak nevidím důvod proč bych měla být hned rasistická a po. raná strachy. Uvidíme jak se zapojí do naší do kultury, ale upřímně říkám, že mi jich je líto. Já jako matka si neumím představit sbalit sebe a dvě malý děcka a táhnout se za nejistou budoucností + nevím jestli bychom vůbec přežily cestu.

Ano, ale pokud by šlo o případy, které ty popisuješ, tak myslím, že by většina lidí neřekla ani ň. Bohužel tak v 75% jde o ekonomické imigranty, kteří nouzí a ohrožením života netrpí, jsou to převážně chlapi v nejlepším produktivním věku 25 až 40 let, kteří jdou za lepším životem a potenciální kandidáti a bojovníci IS. Tohleto jsou ověřená fakta, které se samozřejmě lze dočíst ve spoustě zdrojů, které o tom veřejně píšou. Takže problém není v tom, že lidi v Čechách jsou xenofobní a nechtějí pomáhat, ale vidí jak to nefunguje ve Francii, Německu a jinde. Anebo máš pocit, že ti co rabují kamiony a napadají řidiče v Calaise jsou matky s dětmi prchající před válkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
@Natálka26 píše:

Já mám uctu ale k lidem, kteří se chovají jak lidi a ne jak hovada s prominutím, ale zase věděli do čeho jdou a že cesta nebude lehká a mohou i umřít, co čekali že je všechny státy přijmou s otevřenou náručí? Kdyby jsme přišli my do jejich země hooo to by byla párty, seš křestan pokračuj dále do řady na smrt, stačí si přečíst o kultuře kouknout se na nějaká filmy é hrané ale podle skutečností typu bez dcerky neodejdu… takle to tam chodí to já bych teda takle nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 21:23
@sunshinegirl píše:
Víš co, to je taky zvláštní. Tihle lidé každého zajímají, ale že na evropské půdě se válčí, že bojuje Ukrajina s Ruskem a taky tam umírají lidi, děti, to nikoho nezajímá, nad tím nikdo nepovzdechne. A to je to kousek od našich hranic.

Tak šup, šup vypni PC sedni na vlak a vyraž zabránit válce :mavam: Jak víš koho to zajímá a nezajímá? :think: nejsi ty nějaká vědma 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
30.8.15 21:23

Navíc ti imigranti sem putují na úkor našich nenarozených dětí. My, abychom se tu měli „dobře“, rodíme 1 - 2 děti. Více si v průměru nemůžeme dovolit, abychom nevyčerpali veškeré ekonomické i přírodní zdroje, neboť možnosti a území České republiky není nafukovací. Stav obyvatelstva ČR se od jeho vzniku v roce 1918 takřka nezměnil, vyjma období před a po 2.světové válce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.8.15 21:25
@sunshinegirl píše:
Ano, tak to v našich dějinách bylo vždycky. Když tady byla totalita, tak sem nepřijel princ na bílém koni nám pomoci. To museli lidi naší země, naši občani Ti riskovali, když tiskli letáky apod. A taky umírali, ne jen ti nejznámější na šibenicích, ale i ti umlácení při výsleších apod., o kterých se nemluví. Kde byl ty desítky let nějaký národ, co by nás zachránil před tím, kdo nás utlačoval a ubližoval??? A pokud by se tedy svět rozhodl jim pomoci, tak tak, aby jejich území, jejich země pro ně byly bezpečné…ne tak, že je přijmeme sem a až ti, co je tam vraždí nebudou mít koho vraždit, tak se přesunou taky.

To ne, ale lidé odtud emigrovali do zahraničí a ty zahraniční státy je přijímaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@onajeblond píše:
Já mám uctu ale k lidem, kteří se chovají jak lidi a ne jak hovada s prominutím, ale zase věděli do čeho jdou a že cesta nebude lehká a mohou i umřít, co čekali že je všechny státy přijmou s otevřenou náručí? Kdyby jsme přišli my do jejich země hooo to by byla párty, seš křestan pokračuj dále do řady na smrt, stačí si přečíst o kultuře kouknout se na nějaká filmy é hrané ale podle skutečností typu bez dcerky neodejdu… takle to tam chodí to já bych teda takle nechtěla

jo filmy mám celkem zkouknutý, taky třeba i válečný přesto si nemyslím že by nás třeba Německo ohrožovalo, dokonce jsem tam už párkrát byla a žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950

Přemýšlím, co za člověka dokáže napsat, že nelituje 71 mrtvých lidí (kteří nikomu nic neudělali - ale v budoucnu by určitě na potkání sekali hlavy mírumilovným Evropanům, žeano). A zcela upřímně, radši budu mít z každé strany baráku mešitu, než abych měla takového člověka a jemu podobné za sousedy. A co se týče spolužáků našich dětí, taky mi budou míň proti srsti „imigranti“ než děti, které si z domova nesou takovou nenávist vůči jinakosti.

Na druhou stranu mi diskuse tohoto typu daly k pochopení totalitarismu víc, než mi dala třeba četba Arendtové. Ale radost z toho teda nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová