Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AliTad píše:
To ne, ale lidé odtud emigrovali do zahraničí a ty zahraniční státy je přijímaly.
@LadyLada Oni, aby se tu měli dobře, tak my nebudeme moci mít za chvíli děti vůbec.) A do důchodu se chodit nebude, protože na ně bude muset někdo dělat.
Moje zkušenost z jedním z nich: Kde pracuješ? Nikde. Měl jsem pracovat v restauraci, ale to je haram (protože tam připravovali vepřové a nalívali alkohol, tak on tam nemohl mít nádobí). A má nárok práci odmítnout, poněvadž je v rozporu s jeho náboženstvím. Je na dávkách ve Švédsku a nestěžuje si.
@Bibi239 píše:
@LadyLada bylo mysleno jakozto narodtu prednasku sis mohla odpustit, co se delo mezi bilou horou a obrozenim si jeste pamatuju.
Národ = jednotliví lidé, osudy jejich i celých rodin a generací. Národ není žádným abstraktním pojmem a to, že to národ přežil bylo vykoupeno obrovským utrpením našich předků. Trochu úcty by si zasloužili, nemyslíš?
@onajeblond A to mu nekdo ufikne hlavu? a proc? Jak jsi na to prisla? Nebo mas v planu se stehovat do oblasti ovladanych ISIS? Tak to bych mozna tvoje obavy chapala.
@Blackova.K píše:
jo filmy mám celkem zkouknutý, taky třeba i válečný přesto si nemyslím že by nás třeba Německo ohrožovalo, dokonce jsem tam už párkrát byla a žiju.
Nevěřím, vždyť tam mají tolik muslimských imigrantů, jak je možné, že ještě nemáš uřízlou hlavu nebo nejsi součástí harému? ![]()
@zeppra píše:
Nesmis tolik cist faku co se o uprchlicich siri. Ja rozhodne strach nemam. Naopak jsem rada, ze jsou staty, jako Nemecko, kteri uprchliky prijmaji ve velkem. Staci se prece mrkout, co se deje v Syrii nebo Irak, kde snad neni tyden, kde by nekde nevybuchla bomba. Kdybych zila v takove zemi, kde je valka a kde jde o zivot, urcite bych nezustavala.
podepisuju se! víc netřeba dodávat
@blobfish To jsi vystihla skvele.
Souhlasim, moje rec. ![]()
*Přemýšlím, co za člověka dokáže napsat, že nelituje 71 mrtvých lidí (kteří nikomu nic neudělali – ale v budoucnu by určitě na potkání sekali hlavy mírumilovným Evropanům, žeano). A zcela upřímně, radši budu mít z každé strany baráku mešitu, než abych měla takového člověka a jemu podobné za sousedy. A co se týče spolužáků našich dětí, taky mi budou míň proti srsti „imigranti“ než děti, které si z domova nesou takovou nenávist vůči jinakosti.
Na druhou stranu mi diskuse tohoto typu daly k pochopení totalitarismu víc, než mi dala třeba četba Arendtové. Ale radost z toho teda nemám.*
Příspěvek upraven 30.08.15 v 21:31
@LadyLada píše:
Národ = jednotliví lidé, osudy jejich i celých rodin a generací. Národ není žádným abstraktním pojmem a to, že to národ přežil bylo vykoupeno obrovským utrpením našich předků. Trochu úcty by si zasloužili, nemyslíš?
Ja jsem nenapsala, ze to byla prochazka ruzovou zahradou, ani nic o tom, ze by mi to bylo fuk. Jdi se prosim realizovat na nekom jinym. Moje reakce byla zcela spontanni, co me prvni napadlo na zakladatelcin hystericky vylev.
Já nevím čemu se tak divíte. Tohle zákonitě muselo přijít. Lidé jsou přemnožení, místa je málo. Obávám se, že tomu nikdo nezabrání. Víc se tedy bojím Konvičků a podobných joudů, díky kterým se začala část lidí radikalizovat. To mi přijde pro naši vlast mnohem nebezpečnější.
@Blackova.K píše:
jo filmy mám celkem zkouknutý, taky třeba i válečný přesto si nemyslím že by nás třeba Německo ohrožovalo, dokonce jsem tam už párkrát byla a žiju.
@blobfish píše:
Přemýšlím, co za člověka dokáže napsat, že nelituje 71 mrtvých lidí (kteří nikomu nic neudělali - ale v budoucnu by určitě na potkání sekali hlavy mírumilovným Evropanům, žeano). A zcela upřímně, radši budu mít z každé strany baráku mešitu, než abych měla takového člověka a jemu podobné za sousedy. A co se týče spolužáků našich dětí, taky mi budou míň proti srsti „imigranti“ než děti, které si z domova nesou takovou nenávist vůči jinakosti.Na druhou stranu mi diskuse tohoto typu daly k pochopení totalitarismu víc, než mi dala třeba četba Arendtové. Ale radost z toho teda nemám.
Byli jste někdy v arabské zemi? Poznali jste jejich zvyky? Já nejsem žádná jinakost, jsem člověk kterej miluje svoje zemi a nechce parazity je to tak těžké pochpit? ted si říkate jo oni jsou chudáci, ale až by vám některej z nich udělal něco s dítem, chtěla bych slyšet vaše řeči? já nikdy nic neměla proti černochům, arabům a nikomu jasný, ale ve své zemi je prostě nechci, každý má svuj domov tam kde se narodil a hotovo
@AliTad píše:
To ne, ale lidé odtud emigrovali do zahraničí a ty zahraniční státy je přijímaly.
A kupodivu jim nikdo v zahraničí nenadával, že si neudělají pořádek ve vlastní zemi a cpou se jinam, ani jim nevyčítal, že nepřišli v roztrhaných hadrech, bez bot a nespokojili se s kůrkou starého chleba, ani jim nikdo neříkali, že přece měli zůstat v první bezpečné destinaci za hranicemi.
@blobfish píše:
Nevěřím, vždyť tam mají tolik muslimských imigrantů, jak je možné, že ještě nemáš uřízlou hlavu nebo nejsi součástí harému?
já tam naštěstí byla ještě než se tam ty… začali roztahovat. Spíš se divím že mě nechtěl zabít nějakej fašista ![]()
@blobfish píše:
Nevěřím, vždyť tam mají tolik muslimských imigrantů, jak je možné, že ještě nemáš uřízlou hlavu nebo nejsi součástí harému?
To si rikam ja taky. Do nasi rodiny chodi dcercina nejlepsi kamaradka, ktera pochazi z Turecka. Takze i jeji rodina je u nas vitana. A taky jeste ziju. ![]()
Souhlasím s tím co pise @onajeblond @eva valoi.
CR s toho ještě možná vyvázne dobře, tady nedostanou takové dávky nastesti, takže přijde pár zbytek chce jinam, my jsme naštěstí jen zastávka.
Nejvíc toho jde do Německá, do Anglie, tam to bude úplně v prd..i do pár let. Aby se člověk bál si tam zajet na víkend. Čím víc jich bude tím víc budou nebezpeční.
Jo pokud by přijali všichni co přijdou nový život, začlenili se v klidu, tak jo ať dojdou. Ale oni budou chtít žít ten svůj, upřímně lidí, kteří schvalují kamenování, znásilňování žen, násilí, jako trest, ted jsem treba cetla otec nechal utopit dceru, jen aby se ji nedotknul plavcik, ne nechci takové sousedy.
Pamatujte si, že všichni nadavate na cikány, že je to verbez, pritez a nevím co a jednou budete říkat zlatí cikáni oproti tady tomu co se všude okolo zene.