Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
@Blackova.K Znásilnit Tě samozřejmě může i Pepa z vedlejší vsi, ale můžeš hovořit o štěstí, nemusíš shánět 4 svědky, aby ti to dokázali a nebudeš kvůli tomu ukamenována. Mmch ono i kdybys ty 4 svědky sehnala, tak by tě zřejmě zařízl vlastní otec nebo bratr, neboť čest muslima se nachází mezi nohama jeho žen a dcer.
To ze CR prijme uprchliky, neznamena, ze se v CR zacnou uplatnovat nejake takove zvyky. Myslim, ze si to vsechno moc beres. ![]()
@sunshinegirl píše:
V poměru k této situaci. Kolik lidí v tom období emigrovalo? A kolik lidí k nám teď imigruje? Je to docela nepoměr, že?
A ten početní nepoměr jako značí co? Jistě, jsou to určitě mnohonásobně vyšší čísla, ale jedná se o mnohonásobně větší oblast. Tady jde o ten princip - potřební lidé prchající před nějakou hrůzou (a že třeba u nás v sedmdesátých a osmdesátých letech přímo o život šlo asi málokomu, většině dnešních imigrantů o ten život v podstatě jde) hledají útočiště někde, kde je bezpečno. Zkus si představit, že by k něčemu takovému došlo tady. Opravdu bys nechtěla pro sebe a své děti šanci někde jinde?
@Anonymní píše:
Tak věř tomu, že jestli se tu rozšíří ve větší míře tak brzy poznáš co to je strach o život svůj a své rodiny - pokud se nebudeš ochotná vzdát všech svých práv tak jak je máme nastavená v Evropě. Jediná symbioza, kterou muslim uznává je konvertovat k islámu a to 100 %. Je mi úzko z toho, jak jsme lidumilové, to nás zabije. Na naší lásce a úctě k životu druhých oni krásně parazitují. Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…
„Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…“ Moje slova!
@onajeblond píše:
@Blackova.K Jistě a to nemluvě o těch nemocích že co sebou tahnou
jo ten aids jen když se na nějakýho kouknu, já vím.
@onajeblond píše:
Byli jste někdy v arabské zemi? Poznali jste jejich zvyky? Já nejsem žádná jinakost, jsem člověk kterej miluje svoje zemi a nechce parazity je to tak těžké pochpit? ted si říkate jo oni jsou chudáci, ale až by vám některej z nich udělal něco s dítem, chtěla bych slyšet vaše řeči? já nikdy nic neměla proti černochům, arabům a nikomu jasný, ale ve své zemi je prostě nechci, každý má svuj domov tam kde se narodil a hotovo
Jo, poznala jsem Arabů docela dost a nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Naopak jsem je poznala jako lidi velmi pohostinné a přátelské. Jo, byli mezi nimi i blbečci, ale srovnatelní s těmi, které potkáte kdekoli - ale rozhodně jsem neměla pocit, že by mi někdo chtěl fyzicky ublížit nebo by po mně chtěl, abych dodržovala jeho zvyky.
Kdyby někdo ublížil mým dětem, nebudu řešit, jestli to udělal Čech, legální nebo ilegální přistěhovalec, bezvěrec nebo muslim… a pravděpodobnost, že ti tady ublíží Čech, je pořád mnohem větší.
Každý má svůj domov tam, kde se narodil? Vážně? Takže si myslíš, že i československé imigranty měli cizí země odmítat? Tohle fakt může říct jenom člověk, který má to obrovské štěstí, že se narodil v zemi, kde jeho život není ohrožen (ať už válečným konfliktem nebo třeba špatnou zdravotní péčí), kde nikdo nemusí strádat materiálním nedostatkem, kde si můžeš dělat téměř co chceš a nikdo tě kvůli tomu nebude zavírat. Chtěla bych tě vidět, jak žiješ někde v Sýrii s vědomím, že každý den může být pro tebe nebo tvé děti ten poslední, nemůžeš dělat skoro nic, nemáš šanci svoji situaci jakkoli zlepšit… jak sedíš na zadku a říkáš si, že tohle je jednou tvůj domov, tak tu zůstaneš a hotovo.
@zeppra Mezi imigranty se uplatňovat budou. Pokud se tu rozmnoží, respektive přemnoží, tak to začnou zkoušet i na nás.)
@Chytrak píše:
@blobfish jj, to je fakt hrozná pr*del. Předpokládám, že o tomhle http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?… ve Francii jsi určitě ještě neslyšela, anebo žiješ ve vzduchoprázdnu?
Dotyčná oběť toho zm**da dokonce zaměstnával.
Ale určitě je fajn, chechtat se tomu jako dobrému vtipu a říkat si nám nic takové nehrozí. Jistě dnes ani za rok možná ne, ale já se toho tady dožít fakt nechci vůbec.
Přesně přesně, já vím že medium se nedá vše věřit ale to je všude, ten znásilnil, uřízl, zabil, hnus pro mě hnus a koukejme se hlavně na náš stát ubytovali je a co oni na to? vše zničili rozbili, nezlobte se na mě ale takle se nechová pokud mi je poskytnut azyl, tak se chovám slušně a děkují za poskytnutí a ne ničením a podobné
@sunshinegirl píše:
„Chudý zoufalý člověk utíkající před válkou běží v adidaskový soupravě s iphone v ruce…“ Moje slova!
Tak popis, jak takovy clovek by mel spravne vypadat.
A pak napis, co bysis vzala na takovou cestu ty sama.
@LadyLada píše:
Tak dřív mysli, než něco spontánně vypustíš z úst.
ja si ale za svym vyrokem stojim, i kdyz o nem zcela nespontanne premyslim.
@zeppra píše:
Tak popis, jak takovy clovek by mel spravne vypadat.
A pak napis, co bysis vzala na takovou cestu ty sama.
jo to by mě zajímalo taky, jak takový správný běženec vypadá.
@blobfish píše:
Jo, poznala jsem Arabů docela dost a nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Naopak jsem je poznala jako lidi velmi pohostinné a přátelské. Jo, byli mezi nimi i blbečci, ale srovnatelní s těmi, které potkáte kdekoli - ale rozhodně jsem neměla pocit, že by mi někdo chtěl fyzicky ublížit nebo by po mně chtěl, abych dodržovala jeho zvyky.
Kdyby někdo ublížil mým dětem, nebudu řešit, jestli to udělal Čech, legální nebo ilegální přistěhovalec, bezvěrec nebo muslim… a pravděpodobnost, že ti tady ublíží Čech, je pořád mnohem větší.
Každý má svůj domov tam, kde se narodil? Vážně? Takže si myslíš, že i československé imigranty měli cizí země odmítat? Tohle fakt může říct jenom člověk, který má to obrovské štěstí, že se narodil v zemi, kde jeho život není ohrožen (ať už válečným konfliktem nebo třeba špatnou zdravotní péčí), kde nikdo nemusí strádat materiálním nedostatkem, kde si můžeš dělat téměř co chceš a nikdo tě kvůli tomu nebude zavírat. Chtěla bych tě vidět, jak žiješ někde v Sýrii s vědomím, že každý den může být pro tebe nebo tvé děti ten poslední, nemůžeš dělat skoro nic, nemáš šanci svoji situaci jakkoli zlepšit… jak sedíš na zadku a říkáš si, že tohle je jednou tvůj domov, tak tu zůstaneš a hotovo.
Tady jde o to jakou mají pověst, vidíme co tu dělají romové že? to je to stajný, já kdybych někde byla jako přistěhovalecmtak dělám vše proto, abych se začlenila a ne ještě parazitovala na zemi
@Blackova.K píše:
No já si myslím, že to co se tady povídá(ne na emimi, ale všeobecně) je hodně podobné jako to co vypouštěl z huby Hitler proti židům. Taky to byli kecy a nesmysly.
To nemyslíš vážně? To přece nejde srovnávat!
Přijde mi to jako přifouklá bublina, většina těchto emigrantů u nás zakotvit vlastně nechce, nejsme pro ně dost lukrativní stát a ty co jiné ekonomicky vyspělejší státy odmítnou přijmout a oni tu budou muset nějaký ten pátek zůstat stejně zdrhnou, jak jen to bude možné, tam kde si myslí, že se budou mít líp. A upřímně, čekala jsem to daleko dříve takhle dál se to nedalo udržet ![]()
@Blackova.K píše:
a co? se má oblíknout do pytle? My teď muset utíkat tak utíkáme taky s iphonama, akorát tu adidasku bych neměla, to nenosím.
Tak tomuhle názoru se jen směju. Viditelně vůbec nevíš, kdo jsou oni uprchlíci „ohrožení“ na životě.
Chtělo by to občas sundat klapky z očí. ![]()
@eva valoi píše:
@onajeblond I Pepa z Horní Dolní může mít muňky. Pozor!
Jistě ale mnohem menší pravděpodobnost, že to bude Pepa než imigrand v jehož zemi je to normální