Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
23.3.15 12:14

@Antonie Bolavá
Však presne takhle jsem to myslela, že pokud by SZ byl lidský výtvor, tak v tom případe je NZ to samé.

• Citovat
  • Upravit
Menora
23.3.15 12:19
@Antonie Bolavá píše:
@Menora mimochodem, on se nám Bůh hlavně celkem odhmotnil. S kým že se to pral ve Starém zákoně? :think:

Myslíš asi Jakoba. Potom už Izraele.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 12:20

@Antonie Bolavá to se neda promin…nemam na to silu…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.3.15 12:21
@Virginian píše:
Nic, protože ani irské řádové sestry ani italští mniši a další miliony věřících po celém světě se nevyhazují do vzduchu uprostřed davu lidí.

Taky si představ, pokud můžeš, že křesťanští duchovní nevychovávají z mladých lidí sebevražedné útočníky.

Jak už jsem psal, muslimové sami neprotestují, ti nám to přejou, teda to, že nás jejich radikální bratří vražděj. Náš problém jsou užiteční idioti kteří muslimy obhajují.

A neříkej mi bratře, takhle blbou ségru rozhodně nemám.
:kytka: k muslimum nemam co dodat
  • Citovat
  • Upravit
Menora
23.3.15 12:51
@KackaDoup píše:
@Antonie Bolavá to se neda promin…nemam na to silu…

Jistě, že se to nedá, jelikož Ty používáš jen viru, Antonie zdravy rozum a logiku, proti tomu nemá zadna víra šanci obstát.

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 14:58
@KackaDoup píše:
@Antonie Bolavá to se neda promin…nemam na to silu…

To chápu. Mám kamarádku křesťanku, vystudovala teologickou fakultu a je to opravdu velmi inteligentní žena. Když jsem si s ní povídala o víře a kladla jí své logické otázky, řekla mi, že nemá na to mi odpovídat a poslala mě za někým vzdělanějším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 14:59
@Menora píše:
Jistě, že se to nedá, jelikož Ty používáš jen viru, Antonie zdravy rozum a logiku, proti tomu nemá zadna víra šanci obstát.

Ale má. Jedna jo. Ta moje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.3.15 15:02

@Virginian zajímavý vyl přístup křesťanů k holocaustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 15:03
@Virginian píše:
Nic, protože ani irské řádové sestry ani italští mniši a další miliony věřících po celém světě se nevyhazují do vzduchu uprostřed davu lidí.

Taky si představ, pokud můžeš, že křesťanští duchovní nevychovávají z mladých lidí sebevražedné útočníky.

Jak už jsem psal, muslimové sami neprotestují, ti nám to přejou, teda to, že nás jejich radikální bratří vražděj. Náš problém jsou užiteční idioti kteří muslimy obhajují.

A neříkej mi bratře, takhle blbou ségru rozhodně nemám.

Dobrá. Ty tu vyzvracíš, že ve jménu mohameda jsou zabíjeni lidé a že to znamená, že tedy s islámem není něco v pořádku. Já ti argumentuji, že ve jménu Jahveho bylo prolito neuvěřitelné množství nevinné krve a ty mi na to odpovíš, že jsem blbá. Notak to sorry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 15:20

@Antonie Bolavá ne o tom to neni…

• Citovat
  • Upravit
19388
23.3.15 15:27
@Virginian píše:
A? Co to má do predele společnýho s dneškem? Co třeba vyvraždění vršovců? Nebo vikingský války, když už blábolíš kompletně mimo, tak to vem aspoň z gruntu.Nebo japonský války o Shogunát, to byl taky masakr.

diskuzi uz nesleduju moc, ale souhlasim. Nechapu, co to ma spolecnyho s dneskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 15:31
@KackaDoup píše:
@Antonie Bolavá ne o tom to neni…

A o čem? Nechceš si připustit, že tvůj Bůh dal příkaz zavraždit nevinné děti? Ale to je prostě fakt, s tím nic neuděláš. Máš to v Bibli černé na bílém. A je-li pravda, že Otec a Syn jsou jedna osoba, pak toto vraždění přikázal stejný Bůh, který v Novém zákoně káže lásku k nepřátelům. Je mi jasné, že většině křesťanů jsou takto tvrdě řečená fakta proti srsti, ale já si to nevymyslela a z té Bible už to nikdo nevymaže. Proto mě velmi zaráží, když se tu někdo pohoršuje, že něčí Bůh přikazuje vraždit a tváří se, že jeho Bůh to nedělá. A dělá a mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 15:32
@g.sandova píše:

Co? No ten bůh je snad pořád jeden, ne? Nebo se tam střídají jako prezidenti a ten zlej už tam není a je tam místo něj nějakej hodnej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 15:36
@g.sandova píše:

NIC

• Citovat
  • Upravit
19388
23.3.15 15:36

@Antonie Bolavá Bibli napsali lide, ne Buh.
Koran taky.
A znam historii, vim, co se delo ve jmenu Boha. Uz jsme ale trosku dal,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová