Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59359
22.1.15 21:56

@KackaDoup :jazyk: a ted jak zabili těch 13 kluků že koukali na fotbal a to byli taky muslimové takže co udělají s dětma nevěřících 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.1.15 08:21

@Markéta80
Ale vždyť je jim úplně jedno, že to jsou muslimové. To, že je někdo muslim, ho před terorem neochrání. Je v naprosto stejném nebezpečí.

• Citovat
  • Upravit
59359
23.1.15 10:09

@Menora jsem si myslela že muslim muslima nezabije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.1.15 10:25

Já jsem někde četla že to mají v koránu že muslim nesmí zabít muslima ale oni prý řekli že jsou zkažený dnešní západem vyvraždili je, neskutečný takže si berou úryvky z koránu které se jim hodí, mam docela už strach co bude dál tady? jo a nevíte někdo co Hanča a Tonča? myslim si že už holky jsou bohužel mrtvé, ale kdo ví nic jsem o nich nesehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.1.15 10:43

@Markéta80
To je jedna z věcí, kterou jsem se snažila v téhle diskuzi vysvětlit. :? Z islamistů mají obyčejní muslimové úplně stejný strach jako nemuslimové. A jsou to muslimové (nejen křesťané), kdo před nimi utíká pryč, protože islamisté je vraždí, olupují a terorizují. Pod islamisty nejvíce trpí muslimové.

• Citovat
  • Upravit
3620
23.1.15 10:47

Radikální muslimové jdou po umírněných muslimech, protože umírnění neuznávají právo šaria a džihád. Tak jsem to onehdá viděla v nějaké diskuzi na ČT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.1.15 15:41

Je to Blesk, ale i tak…

http://www.blesk.cz/…k-certu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.1.15 16:05
@Amys píše:
Je to Blesk, ale i tak…http://www.blesk.cz/…k-certu.html

A zase staří dobří saláfističtí sektáři sharia4czech. Ti nikdy nezklamou :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
59359
23.1.15 18:19

@Anonymk23 taky jsme si nedávno vzpomněla a vidim to podobně, bohužel :? @Menora umírnění, jak se to vezme. Jo radikálové jsou extrém ale i ti ostatní si myslí že jsou víc, stačí kouknout co předvádí v evropě :? Musí to být peklo tam žít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.1.15 18:44
@Menora píše:
A zase staří dobří saláfističtí sektáři sharia4czech. Ti nikdy nezklamou :lol: :roll:

Kterýsi křesťanský konzervativní politik (snad z Evropského parlamentu?) asi před pěti týdny prohlásil, že veřejné přihlášení se k salafismu (na demonstraci, v televizi atd.) by mělo být posuzováno stejně jako příprava teroristického činu. Škoda, že tu zprávu nemůžu teď objevit… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.1.15 15:36

@Markéta80
Osobne ani nevím, co si mám pod pojmem umirneny, představit. Je to o lidech, nemyslím, že by " ti ostatní " byli přesvědčeni, že jsou něco více. Ale abych byla spravedliva, i z druhe strany jsem několikrát slyšela, že jsou lidé v Evropě protivni a myslí si, že jsou nejlepší na světe a jine další předsudky.

• Citovat
  • Upravit
18305
24.1.15 18:29

Když to vezmu kolem a kolem, tak problém v našem chápání světa (a chování k jiným národům) určitě existuje. Stačí zmínit už jen to, co nevědomky přebíráme od našich západoevropských „vzorů“. Když řekneme „svět“, „dění ve světě“, tak většinou myslíme „euroatlantický křesťanský kulturní okruh“. Jenom to tak nepojmenováváme… A to je zárodek budoucích nedorozumění.
Zbytek světa máme většinou na to, aby generoval katastrofické nebo naopak komické zprávy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.15 07:01

@Jura007 svetovy pohar v baseballe je ciste a vylucne len USA zalezitost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.1.15 07:42
@Bábi Zlopočasná píše:
@Jura007 svetovy pohar v baseballe je ciste a vylucne len USA zalezitost ;)

No, hlavně proto, že majitelé klubů jsou občané USA. Už se třeba nemluví o tom, kolik hráčů americké ligy se narodilo na Kubě, v Mexiku nebo v Peru. Tyhle tři státy generují hráče baseballu podobně jako Jamajka sprintery nebo Česko hokejisty… Takže asi tak.
Vidíš, díky médiím máme ten pohled na svět trošku pokřivený… Kdo za to může, jsme křičeli v osmdesátém devátém. A měli bychom křičet zas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.15 08:06
@Jura007 píše:
No, hlavně proto, že majitelé klubů jsou občané USA. Už se třeba nemluví o tom, kolik hráčů americké ligy se narodilo na Kubě, v Mexiku nebo v Peru. Tyhle tři státy generují hráče baseballu podobně jako Jamajka sprintery nebo Česko hokejisty… Takže asi tak.
Vidíš, díky médiím máme ten pohled na svět trošku pokřivený… Kdo za to může, jsme křičeli v osmdesátém devátém. A měli bychom křičet zas… :think:

No ja som to myslela tak, ze baseball ako taky sa hra v USA. U nas sa objavovali sem tam nejake kluby, ako modny vystrelok, ale neviem ci este vobec funguju, a uz vobec neverim, ze by nejaky klub od nas siel pokusat SVETOVY pohar.

Ja som asi blbka, ale pod pojmom svetovy si predstavim nieco ako olympiadu, kde pridu ludia sice nie odvsadial - ako z kazdej krajiny, ale odvsadial, ako z kazdeho kontinentu. Pravda, Antarktidu zanedbavam :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová