IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
18.11.18 21:28

@Dudlik123 :mavam: taky me mrzi ze ti to nevyslo…u me v caru to nechavaji at si to rozhodnu sama…zkus jeste iui trba to ted vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.11.18 22:00

@JannneM Dekuji za radu no já bych do toho šla hned zase :) na jednu stranu když to tak počítám tak kdyby jsme šli na 2iui ,tak by mi to potom vyšlo na 20.prosince na test … třeba by to byl hezky dárek k jezisku ,ale na jednu stranu si říkám abych zase nebyla mimo … a jenom otázka ,jakou mas MS po? Mě přišla včera a svijim se v bolestech :? Takovou jsem nikdy snad ještě neměla …
A co ty jak jsi na tom ? Jdeš teď k tomu Dr Zitra ne ? Tak pak dej vědět co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
19.11.18 08:59

@Vdaná Iris já beru vitamíny a partner také. Konkrétně já beru Nosifol forte duo, Koenzym Q10, Omega 3 a Gynex. Mám potvrzenou z testů nakonec horší vstřebatelnost kyseliny listové, tak bych měla i větší riziko rozštěpů. Jinak jsem zdravá, necítím, že by to nějak ovlivňovalo mé cykly, ale ovuluju naprosto pravidelně (věk 34let), bez anovulačních cyklů. Možná to taky trochu podpoří…
U partnera jsou změny na spermio vidět, tak si říkám, že i na mých vajíčkách ty změny k lepšímu budou, byť jsou nemeřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.11.18 09:18

@Dudlik123 ja mela MS vzdycky silnou…takze zadna zmena…ale asi to mas po utrogestanu…logicky kdyz pomaha rustu sliznice tak o to vic se musi vyloucit pri MS…jinak drzim moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.11.18 09:19

@Dudlik123 at podstoupis cokoli at to vyjde…ja jdu ve stredu na konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.11.18 09:44

@JannneM moc dekuji :) tobě taky držím palce ať ti to co nejdříve vyjde :palec:
A pak se ozvi co na konzultaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.11.18 10:02

@Dudlik123 ozvu se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 10:38

Ahoj holky tak dneska sem 3den po 2iui je tady některá které to na podruhé vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 15:53

@Nicky B Děkuju já právě přemýšlím, jestli to zkusit.. Zas jako uplně levný to není :think: a kolik si toho Nosifolu bereš ? 1 pytlík ?
A užíváš od 1. dne cyklu ? a i přes menstruaci, to se neřeší ? Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.11.18 11:57

@Balounek13 diky, no ponaucila jsem se..priste budu v klidu :zed:
@Vdaná Iris tak aspon ze mas takovou zasobu mrazacku :potlesk: uvidis no..treba vyjde ti iui pristi cyklus :* jo nosifol jsem brala..ale zadne zmeny jsem nezpozorovala..ale u me byl jinej problem..na ovulku je pry dobrej noo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.11.18 12:39

@Nicky B l

Ahoj tak co je nového?? :) já dnes byla tady u nás v Čb a jsem spokojena. Mluvila jsem s ředitelem,primářem.. a super. Primář mi popisoval i ultrazvuk,co kde je a ohledně dělohy atd.. mám z toho dobrý pocit. Přitel supr spermio..
Dokonce mi dnes dal Ovitrelle injekci, že zítra mámr mít sex, a v pátek a pak začnu brát ten Duphaston. Jsem 15 DC a mám folík 22mm :) měl radost! A tak to zkusíme přirozeně a v prosinci při prvním dnu MS,jdu k nim na krev a začneme stimulovat a v lednu IVF. Tak jsem taková nadšena,tak uvidíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
21.11.18 14:03

@Balounek13 To jsem ráda, že jsi spokojená :srdce: A s tím spermiogramem vidíš! Říkala jsem to :palec: já zrovna jedu z prahy a mám celou tašku injekcí :lol: :D

Příspěvek upraven 21.11.18 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.11.18 14:42

@Dudlik123 ahojky tak mam zatim 5 malych foliku, v patek jdu znovu na uz a zkusime iui s darcem…kdyz to nedopadne(ale doufam ze jo) tak jdeme do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
21.11.18 16:15

@Vdaná Iris já beru dva denně, mám horší vstřebávání kyseliny listové. Ale koupila jsem i myoinositol samotný, za pár kaček doslova - to je hlavní složka nosifolu. Je celý.
Kdybys měla zájem, asi budu prodávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.11.18 16:38

@Nicky B
Takže ivf už začína?tak dej vědět :) držim pěstě :)
No,uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital