Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dudlik123
taky me mrzi ze ti to nevyslo…u me v caru to nechavaji at si to rozhodnu sama…zkus jeste iui trba to ted vyjde
@JannneM Dekuji za radu no já bych do toho šla hned zase
na jednu stranu když to tak počítám tak kdyby jsme šli na 2iui ,tak by mi to potom vyšlo na 20.prosince na test … třeba by to byl hezky dárek k jezisku ,ale na jednu stranu si říkám abych zase nebyla mimo … a jenom otázka ,jakou mas MS po? Mě přišla včera a svijim se v bolestech
Takovou jsem nikdy snad ještě neměla …
A co ty jak jsi na tom ? Jdeš teď k tomu Dr Zitra ne ? Tak pak dej vědět co a jak ![]()
@Vdaná Iris já beru vitamíny a partner také. Konkrétně já beru Nosifol forte duo, Koenzym Q10, Omega 3 a Gynex. Mám potvrzenou z testů nakonec horší vstřebatelnost kyseliny listové, tak bych měla i větší riziko rozštěpů. Jinak jsem zdravá, necítím, že by to nějak ovlivňovalo mé cykly, ale ovuluju naprosto pravidelně (věk 34let), bez anovulačních cyklů. Možná to taky trochu podpoří…
U partnera jsou změny na spermio vidět, tak si říkám, že i na mých vajíčkách ty změny k lepšímu budou, byť jsou nemeřitelné.
@Dudlik123 ja mela MS vzdycky silnou…takze zadna zmena…ale asi to mas po utrogestanu…logicky kdyz pomaha rustu sliznice tak o to vic se musi vyloucit pri MS…jinak drzim moc palce
@Dudlik123 at podstoupis cokoli at to vyjde…ja jdu ve stredu na konzultaci
@JannneM moc dekuji
tobě taky držím palce ať ti to co nejdříve vyjde ![]()
A pak se ozvi co na konzultaci ![]()
Ahoj holky tak dneska sem 3den po 2iui je tady některá které to na podruhé vyšlo
@Nicky B Děkuju já právě přemýšlím, jestli to zkusit.. Zas jako uplně levný to není
a kolik si toho Nosifolu bereš ? 1 pytlík ?
A užíváš od 1. dne cyklu ? a i přes menstruaci, to se neřeší ? Děkuju ![]()
@Balounek13 diky, no ponaucila jsem se..priste budu v klidu ![]()
@Vdaná Iris tak aspon ze mas takovou zasobu mrazacku
uvidis no..treba vyjde ti iui pristi cyklus
jo nosifol jsem brala..ale zadne zmeny jsem nezpozorovala..ale u me byl jinej problem..na ovulku je pry dobrej noo ![]()
@Nicky B l
Ahoj tak co je nového??
já dnes byla tady u nás v Čb a jsem spokojena. Mluvila jsem s ředitelem,primářem.. a super. Primář mi popisoval i ultrazvuk,co kde je a ohledně dělohy atd.. mám z toho dobrý pocit. Přitel supr spermio..
Dokonce mi dnes dal Ovitrelle injekci, že zítra mámr mít sex, a v pátek a pak začnu brát ten Duphaston. Jsem 15 DC a mám folík 22mm
měl radost! A tak to zkusíme přirozeně a v prosinci při prvním dnu MS,jdu k nim na krev a začneme stimulovat a v lednu IVF. Tak jsem taková nadšena,tak uvidíme.. ![]()
@Balounek13 To jsem ráda, že jsi spokojená
A s tím spermiogramem vidíš! Říkala jsem to
já zrovna jedu z prahy a mám celou tašku injekcí
![]()
Příspěvek upraven 21.11.18 v 19:48
@Dudlik123 ahojky tak mam zatim 5 malych foliku, v patek jdu znovu na uz a zkusime iui s darcem…kdyz to nedopadne(ale doufam ze jo) tak jdeme do ivf
@Vdaná Iris já beru dva denně, mám horší vstřebávání kyseliny listové. Ale koupila jsem i myoinositol samotný, za pár kaček doslova - to je hlavní složka nosifolu. Je celý.
Kdybys měla zájem, asi budu prodávat…
@Nicky B
Takže ivf už začína?tak dej vědět
držim pěstě ![]()
No,uvidíme ![]()