IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.1.19 12:24

@Terinka 888 Tak to je paráda, gratuluju. Já jsem byla na IUI také 11.1., ale test jsem zatím nedělala. Zkusím zítra ráno. Ale cítím se asi až moc normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.1.19 15:36

2iui

Já byla 21.1 na druhý IUI a jsem zase napnutá jak kšandy i když se na to snažím nemyslet ale někdy to nejde. Zítra začínám brát proveru. Brali jste ji někdo? Každý má Ustros :)

Příspěvek upraven 24.01.19 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.1.19 15:37

2 IUI

@A.K.2019 píše:
Já byla 21.1 na druhý IUI a jsem zase napnutá jak kšandy i když se na to snažím nemyslet ale někdy to nejde. Zítra začínám brát proveru. Brali jste ji někdo? Každý má Ustros :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.1.19 15:54

@Terinka 888 tak to moc gratuluji :P já všechny testy negativní, už jsem vysadila utrogestan :(
tentokrát se mnou utrogestan dost mával, nevím, jestli chci ještě zkoušet iui, když je tak malá šance :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 18:50
@holicka.zuza píše:
@Terinka 888 Tak to je paráda, gratuluju. Já jsem byla na IUI také 11.1., ale test jsem zatím nedělala. Zkusím zítra ráno. Ale cítím se asi až moc normálně.

Já se taky nijak ne cítila… Ale vůbec… Něco mi říkalo ať jdu a provedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 18:52
@Lilka567 píše:
@Terinka 888 tak to moc gratuluji :P já všechny testy negativní, už jsem vysadila utrogestan :(
tentokrát se mnou utrogestan dost mával, nevím, jestli chci ještě zkoušet iui, když je tak malá šance :roll:

Mám kolegyni v práci která v Pronatalu dělala 10let… A říkala že Utrogestan je výborný… Jen ať ho beru na dále… A co ti prováděla ta tobolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 18:55
@holicka.zuza píše:

Tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.1.19 19:19

@Terinka 888 když jsem měla 1-0-1, tak dobrý, teď 2-0-2 a cca od 6.-7. dne zavádění děsná bolest prsou, bolesti v podbřišku, žaludek na vodě.. běžně to nemívám :nevim: tak myslím, že to bylo tím.. a trvalo to dýl, než mohl působit pregnyl…no, teď už je to stejně jedno :roll:
Kdy jdeš na první utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.1.19 22:06

@JannneM tak hlavně ze se citíš fajn :dance:
Já mám menší problém včera přišla MS a dnes nic,jestli mi za cely den padlo 10 kapek ? Mám teda kratší MS ,ale tak 4 dny … a teď tohle zítra raději zavolám pokud se to nerozjede … ať vím jestli se preobjednat nebo co s tím … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 07:59

Tak dneska test a bohužel nic. Musím se objednat na konzultaci, co dál. Snad nám povolí 2. pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 10:00
@Lilka567 píše:
@Terinka 888 když jsem měla 1-0-1, tak dobrý, teď 2-0-2 a cca od 6.-7. dne zavádění děsná bolest prsou, bolesti v podbřišku, žaludek na vodě.. běžně to nemívám :nevim: tak myslím, že to bylo tím.. a trvalo to dýl, než mohl působit pregnyl…no, teď už je to stejně jedno :roll:
Kdy jdeš na první utz?

Ahoj dnes jsem volala a až 7.2. :roll: :mrgreen: Docela doba… Ale ono by asi teď stejně nebylo nic vidět… ;) Tak jsem zvědavá… :lol: A volala jsi? Že ti to nedělá dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.19 18:52

IUI jsem byla poprvé 14.1. a včerejší test :) nevěřila jsem ze to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.19 18:57

@MaRou a co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.1.19 19:56

@Andrea1987 gratuluji … :) Můžu se zeptat jestli máš už i nějaké příznaky? Nebo jen ten test? Já musím ještě do pondělí na testování počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.19 21:30

@A.K.2019 bolelo mě hrozně břicho a jsem celá oteklá. Břicho jako balon a vypadam, jako bych přibrala 5kg, ale na váze nic. I prsa mě tlačí v podprsence. Jinak jsem sledovala ovulacni testy, kde čárka byla vidět driv než na TT, zkus to :) už asi 4× mi bylo ráno na zvracení. Měla jsem hromadu testu od kamarádky, tak jsem sledovala každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí