Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 hezký…
tak držím palce ať vám to vyjde. Já už v to moc nedoufám… ![]()
@mistiko007 ale, naděje umírá poslední. Zítra den dětí.
To bude // kam se podíváš. ![]()
@mistiko007 ja si delala dnes odpoledne tt a taky tam nic nebylo tak uvidme zitra rano
a kdy jsi byla na IUI?
@VeruNikka jo, zitra na den deti budou vsude // a hromady zralych vajicek
![]()
@VeruNikka Já si dělala TT včera odpoledne a dnes ráno. a nic..:( I když na tej ranní při hodně dobrým sklonu a světle tak ta druhá maaaliko vidět byla, ale spíš si myslím, že mi už z toho hrabe.:D
@mistiko007 nehrabe. Já tu na // čekám 2 roky a myslím že tak jak jsem prohlížela test já snad nikdo. Já to brala snad přes rentgen a modlila se za ně.
Diagnoza bez ovulky a ms a k tomu mutant?
Nemusí nic znamenat že tam nic není, zítra bude uvidíš. ![]()
@VeruNikka já už jsem pesimista.
Jo já mám k tomu i RS. Tak je to taky hustý.
2 roky a to chodís jen na IUI nebo i iVF?
@mistiko007 píše:
@VeruNikka Já si dělala TT včera odpoledne a dnes ráno. a nic..:( I když na tej ranní při hodně dobrým sklonu a světle tak ta druhá maaaliko vidět byla, ale spíš si myslím, že mi už z toho hrabe.:D
a máš foto testu.
Víc očí víc vidí a hlavně ženy. ![]()
@mistiko007 jdu na první iui teprve. Říkám moje dr. je přepotopní a a ani nepoznala že mám pcos.
@VeruNikka Taki takovej blázen ještě nejsem. Je v koši, mám ho jít vyndat a nafotit???
![]()
@VeruNikka píše:
@mistiko007 jdu na první iui teprve. Říkám moje dr. je přepotopní a a ani nepoznala že mám pcos.
Co je PCOS?
@mistiko007 jasně vyfotit.
.
Polycystický syndrom vaječníků. s anovulací.
No katastrofa u ní už hledám jiného dr kam pujdu rovnou z prahy.
@VeruNikka no já to vidím asi někdy na ráno mezi 6:30 a 7:00 záleží v kolik se vykopu z postele
a když tam nic kloudnýho neuvidím tak si pak v práci udělám ten z krve
a ten to rozhodne ![]()