Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666
Na tom testíku taky vidím náznak čárky. ![]()
JInak holky tady u nás zase ani kapka, vedro a dusno k chcípnutí ![]()
@petinka4 no tady sice leje nebo už dokapává, ale je z toho akorát tak pěkná prádelna venku ![]()
no tak to jsme buď přivolaly ducha ze záhrobí a nebo jsme snědly nějaký divný houbičky
uvidíme v pondělí ![]()
@if666
Ty jsi dnes myslím 10. den po IUI? Jako ten duch na tento den je dobrý, ještě jestli byl v limitu ![]()
@petinka4 my jsme s @if666 přesně 14 dní po IUI…ale nevím, jak se to počítá? Já mám mít MS zítra nebo v neděli a if666 až v úterý ![]()
@petinka4 přesně jak píše @Lucylooo, dnes je to 14 dní a termín MS mám v úterý. Jinak bych řekla, že jsem si toho všimla v limitu. Někde jsme i četla, že měli vidět čárku až 17 den. No uvidíme a ono to nějak dopadne
a byla jsem na IUI 10 den cyklu a ani jsme nic nepojišťovali…
@if666 no a ted babo rad, jestli je vlastně na testování brzo nebo ne, jak se to počítá, od IUI nebo poslední MS? Jsem zmatená jak lesní včela ![]()
Jinak my pojistili v sobotu, neděli, v pátek jsem měla dost po IUI
, a dělali mi to 13 DC.
@Lucylooo ty tabulky jsou dělaný tak, že máš ovu někdy v polovině cyklu dlouhého cca 28 dní. Já byla na IUI 10DC a poslední MS jsem měla před 24 dny. takže podle tabulky bych asi měla počkat ještě ty 4 dny, asi teda
na všech testech a tak píšou že by sis měla udělat tt nejdříve v den očekávané MS. ale v CARu mi zase řekli, že mám testovat za 14 dní
no takže to je takových informací, že by ses z toho jeden pos… ![]()
Jinak teda holky, toho „ducha“ neducha jsem viděla tak nějak čirou náhodou a ne že bych to tu zkoumala jak posedlá
to přišlo až potom co jsem si toho všimla
![]()
@if666 @Lucylooo
Aha holky, tak já byla až 17. den cyklu, mám ovulaci později a delší cykly kolem 30 dní ![]()
A s tím testováním to chápu tak, že po IUI odpočítat 14 dní. ![]()
@petinka4 no tobě těch 14 dní, ale krásně vyjde do termínu MS. Já mam cyklus +- 28 dní a IUI už 10DC
@if666
Přesně tak
ale chci zkusit už testovat v neděli…ale beztak bych jen lovila duchy..