Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Eliz už jsem se dívala na první půl hoďku toho DVD. Je to fakt zajímavé a je to opravdu hodně podobné té knížce Čtyři dohody. Jo a mimochodem je to pravdivé, uvědomila jsem si některé myšlenky před tím než se staly ![]()
piki: tak to jsem ráda, že to dvd takhle vnímáš asi to má fakt něco do sebe. já jsem před měsícem ztratila práci, byli jsme na tom dost špatně a nevycházelo nám skoro ani léky za iui prostě toho bylo moc a hrnulo se to na nás každý den a já jsem vždy ráno vstávala a bála jsem se toho co zase příjde. pak mě kamarádka dala to dvd já jsem se na to mrkla - a asi za týden se začalo všechno měnit. dostala jsem pracovní nabídku, můj v práci povýšil no prostě skoro každý den přišlo něco dobrého - úplně mě to šokovalo jak to může člověk všechno sám změnit. a ted, když potkám tu kamarádku tak jí pokaždé děkuji za to dvd a říkám jí „opravdu to funguje“. ![]()
Ahojik Piki!
Jinak se dari vyborne. Jsme oba i s partnerem moc stastny. Bylo to vse na popud toho DVD co ti poslala Elli. Ja ne jen ze ma vsechna ta DVD co k to mu patri ( je jich celkem 5), ale cetla jsem i knizku „The secret“ - „Tajemstvi“ Bezva vec. Prodavaji k tomu i takzvany dekovny dennik, do ktereho ti radi psat co si prejes, a to formou dekovani za to a jakoze uz to realne mas. Takze uz jsem se o tom tady zminovala, ale asi tak 2 mesice pred rozhodnutim vubec IUI podstoupit, jsem psala sva DIKY za to ze mam krasne a zdrave detatko a stastnou milujici rodinu. Vysrtihala jsem z casopisu obrazky tehulek a miminek a stastnych paru a vylepila jsem si to do toho Tajemstvi-Diku, dennicku. A pak jsem to vytahla az za 3 mesice, kdy uz jsem byla po 1 uspesnem IUI tehotna. No hezky se to cetlo ![]()
Takze si z toho vem to nejlepsi pro tebe. DVD je dobre, ale knizka je knizka ![]()
Jinak zacina mi rust brisko… Je mi naprosto skvele. Takze si to tehu po par neprijemnych tydnech konecne jak se patri uzivam.
Moc vam holky preju at uz vam to konecne vyjde a muzeme zacit jine tema diskuze… Hezky den ![]()
Eliz já našla na internetu jen toto:
http://thesecret.dreamlife.cz/…atitude-book
Ahojik holky!
Piki!
To co jsi nasla je presne ono ![]()
Elli!
Myslim si, ze dekovnym dennickem muzes pojmenovat jakykoli sesit. Jen je dulezite vedet jakou formou do nej psat. Pokud budes chtit vedet jak na to, tak ti to poslu.
beo: kdybys byla tak hodná měla bych o ten návod zájem. mohla bys mi to poslat?
Navod jak pouzivat Knihu Diku.
1. Nez zacnes psat, tak si najdi klidne misto, zachovej ticho a pak 20× vyslov „Dekuji“
2. pis vzdy ve style dekovani za situace za ktere se citis vdecna a to v pritomnem case, bez ohledu na to jestli uz to mas nebo jeste ne.. Pokud budes psat o vecech ktere chces v budoucim case , tak v budoucim case zustanou a nedostanou se do tve pritomnosti. Napriklad: „Dekuji za bohatstvi, ktere prijde“, vysledek bude, ze bohatstvi vzdy bude pouze jen na ceste k tobe, ale nikdy nedorazi, aby se zustalo definitivne. Aby jsi potvrdila zakon pritazlivosti, musis sva diky vyslovit DNES za veci ktere chces v budoucnost, tak jako ze je uz mas.
3.Kazda veta kterou zacnes zacina dekovanim, vdekem… " Z celeho srdce dekuji…, Jsem vdecna za…„
4.Nejprve zacni psat o aktualnich vecech, na stankach "Dekuji ted“ a experimentuj ve tvem srdci pocity hlubokeho vdeku, jak jen to je mozne.
5.az zkoncis psat na stranku „Dekuji ted“, tak prejdi na stranku nadepsanou"Dekuji od ted" a okamzite zacni psat o vecech, situacich, ktere chces aby se realizovali ve tvem zivote. Nezapomen o vsem psat v dekovani, tak jako kdyby uz jsi dane veci dosahla. A nezapomen, ze kazda veta ma zacinat dekovanim.
Dennik je rozdelen na levou stranku a pravou stranku, leva je „Dekovani ted“ a prava je " Dekovani od ted.
Ahoj Elli!
Tak jsem to nejak vypsala. Musela jsem to prekladat ze spanelstiny. Nejsem zadny pisatelsky a prekladatelsky profik, ale doufam, ze to z toho pochopis. Ale klidne, kdyz necemu neporozumis, tak se zeptej. Vynasnazim se ti to vysvetlit.
Dam ti svuj osobni priklad. O cem jsem psala ja. Na te prvni strance o dekovani ted, je za veci ktere uz ve skutecnosti mas.
Dekuji za to, ze jsem. Dekuji za zdravi, milujiciho muze, atd..........
A na druhe strance dekovani od ted, jsem psala o vecech ktere chci v dekova za ne, jakobych uz je mela. Dekuji za tu krasnou moznost a zkusenost, za tento ve mne se formujici zivot. Jsem vdecna za tento nadherny pocit byt maminkou a drzet v mem naruci krasne a zdrave dite. Atd.....
Takze jsem popustila uzdu fantazii a dekovala a dekovala. 1. cervna jsem dekovala, 19. cervence jsem podstopila IUI a 12. srpna mi z ultrazvukoveho vysetreni bylo potvrzeno tehotenstvi.
Takze Elli, Pikki a vsechny ostatni holciny, preju vam moc stesti at vam to vyjde. At uz jak-koli, ale at dosahnete toho po cem tolik touzite.
Ahojky, tak jsem se dodívala na ten film. Fakt je to dost dobrý a věřím,že tomu tak je.
Díky ještě jednou Elliz ,že jsi mi jej poslala. Po čase se s vámi rozdělím o mé dojmy,jak to funguje ![]()
piki a založ si ten děkovný deník co o něm psala bea já jsem si dnes koupila deník a od zítra si ho začnu psát.
beo: díky moc
myslím, že tomu rozumím jsi hodná ještě jednou dík
beo do děkovného deníčku se má psát denně? a můžu tam svoje děkování opakovat?
Ahoj Elli!
Do dekovneho dennicku denne psat nemusis. Jak ty chces. Ale urcite si ho denne procitej. Ja jsem do nej vlastne psala jen jednou. A klidne si do nej i kresli nebo lep obrazky, proste si tu svou touhu vizualizuj a opakovat se take muzes. Tak hodne stesti.
Ja bezim na ten ultrazvuk… ![]()
Beo děkuji a ať ti ten utz dobře dopadne a jestli budeš moct hoď fotečku ať můžem mimi obdivovat
.