IuI, manžel odmítl, jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
9.11.21 16:17
@Lucy75 píše: ;) taky jsem to neznala, je to francouzská historka na téma našeho čápa.. u nich děti rostou v hlávce zelí ;) snažil se mi to kdysi asi v 9letech cpát do hlavy táta, ale já už měla kámošky s menzes a hlavně načteného Švejcara, páč byla doma kniha Péče o dítě :lol: takže mne fakt neoblbl a už tehdy jsem mu řekla, ať si pohádky nechá pro malé děcka..
zásadně hlasuju pro upřímnost k dětem..
naše holky třeba vědí o adopci průběžně úplně vše úplně od školky a čím víc o tom mluvíme, tím menší to je problém - on to vlastně vůbec žádný problém není ;)
ale byl by, kdyby člověk dětem lhal..

Ježiši to slyším fakt prvně v životě, že se děti líhnou ze zelí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
9.11.21 16:27
@Barbucha3 píše:
Co přesně?

To s tou špínou. Označení „špína“ je imho přehnaný. V kontextu toho celýho problému (jak on na poslední chvíli vycouval, zakladatelka s hormony).
To teda znám mnohem horší věci (=opravdový špíny ), co si rodiče skrze děti posílaj. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
9.11.21 16:32

@OpportunityNox přesně tak
tohle žádná špína nebyla
jen Pravda
ačkoliv mohla být řečena třeba jindy a trochu jinak
ale byla řečena tak, jak to zakladatelka cítila a má u mne 100% podporu
zároveň myslím, že její problém dokážou adekvátně opravdu posoudit jen ženy, které procesy IVF zažily..
ostatní si to reálně představit neumí..
stejně jako já si neumím reálně představit jiné věci, které jsem neprožila - a proto o nich nikoho nepoučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
9.11.21 16:33
@Jana525 píše:
Tak jsem si to znova prolitla a moc rada bych si [poslechla toho chlapa.

To je totiz porad jenom ja, ja a ja a me to boli.

Manzel ti jasne rekl, ze nechce a ze premyslel.Pokud si na nej vylitla, misto, aby jsi se ho zeptala o cem premyslel a proc to dite nechce, tak se nedivim, ze nemluvi. Mluvit by jsi mela zacit ty a zacit zjistovat, co se stalo,

Pises 22 let krasne manzelstvi, bez hadek, Promin, ale neverim. Uz to, ze nekde jsou 22 let bez hadek neni uplne dobry a fakt by me ty posledni roky, zajimali z pohledu manzela.
Tipnu si, ze to asi pro nej nebylo moc jednoduche.
Škoda že nepřemýšlel před tím, než do toho šli, než do sebe nechala zakladatelka narvat všechno to svinstvo. To je otázka posledních pár dní, to to nevěděl před týdnem? před měsícem? :think: on je ten, kdo na poslední chvíli couvl a díky tomu žádné dítě už nebude. Jestli by to neměl být on, kdo začne mluvit a mít aspoň tolik slušnosti jí vysvětlit, proč si svoje rozhodnutí na poslední chvíli rozmyslel :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
9.11.21 16:37
@OpportunityNox píše:
To s tou špínou. Označení „špína“ je imho přehnaný. V kontextu toho celýho problému (jak on na poslední chvíli vycouval, zakladatelka s hormony).
To teda znám mnohem horší věci (=opravdový špíny ), co si rodiče skrze děti posílaj. Bohužel.

Pro mě to špína je. Ne zakladatelka, ale to co vytáhla na manžela. Pěkně za tepla to naservirovala dceři, z chlapa udělala zloducha. Už jen to jak to podala, chtěla schválně chlapa v dceřiných očích shodit. Nejvíc to ublíží tomu dítěti. Navíc asi 5 minut po hádce, chlap neměl šanci se bránit nebo k tomu něco říct, byl v práci. Navíc nechápu, že když to nemají ještě vyřešene spolu, netrvá to ani den musí zakladatelka slepičit dceři jejich problémy s tím aby záměrně ponížila otce. Tohle fakt mohlo počkat, stačilo říct, že se pohádali. Navíc to opravdu není chyba otce, že nebude mít sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 16:37

Přišla sms od manžela, žádná omluva, jen to, že dítě moc chtěl, ale že ho zvyklali chlapi v práci, že dvě děti se hůř uživí, je to náročný i časově a další řeči od chlapů, kteří ani jeden nemají psa, natož dítě. Mam takový vztek, ubožáci. To fakt nevím, co si o tom myslet 🙄Tak on chce dítě a pak se nechá takhle oblbnout a já jsem ta sketa.

• Citovat
  • Upravit
6956
9.11.21 16:38
@Keyllah píše: Škoda že nepřemýšlel před tím, než do toho šli, než do sebe nechala zakladatelka narvat všechno to svinstvo. To je otázka posledních pár dní, to to nevěděl před týdnem? před měsícem? :think: on je ten, kdo na poslední chvíli couvl a díky tomu žádné dítě už nebude. Jestli by to neměl být on, kdo začne mluvit a mít aspoň tolik slušnosti jí vysvětlit, proč si svoje rozhodnutí na poslední chvíli rozmyslel :think:

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7028
9.11.21 16:38
@Lucy75 píše: ;) taky jsem to neznala, je to francouzská historka na téma našeho čápa.. u nich děti rostou v hlávce zelí ;) snažil se mi to kdysi asi v 9letech cpát do hlavy táta, ale já už měla kámošky s menzes a hlavně načteného Švejcara, páč byla doma kniha Péče o dítě :lol: takže mne fakt neoblbl a už tehdy jsem mu řekla, ať si pohádky nechá pro malé děcka..
naše holky třeba vědí o adopci průběžně úplně vše úplně od školky a čím víc o tom mluvíme, tím menší to je problém - on to vlastně vůbec žádný problém není ;)

Promiň, ale Ty jsi v tom tak citově angažovaná, že nedokážeš odlišit jablka od hrušek…
Jedna věc je dětem nelhat, ale to, co řekla dceři zakladatelka, by žádný soudný odborník nedoporučil.
Je to totiž jenom „její pravda“. Tohle měli dospělí nejdříve vyřešit mezi sebou, a pak to adekvátní formou prezentovat dceři, pokud to bylo vůbec třeba. Zakladatelka to ještě s nožem v ráně na dceru „vyblila“ úděsnou formou. „Táta se rozhodl, že nebudeš…“ Je to pořád dvanáctileté dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.11.21 16:39
@Keyllah píše: Škoda že nepřemýšlel před tím, než do toho šli, než do sebe nechala zakladatelka narvat všechno to svinstvo. To je otázka posledních pár dní, to to nevěděl před týdnem? před měsícem? :think: on je ten, kdo na poslední chvíli couvl a díky tomu žádné dítě už nebude. Jestli by to neměl být on, kdo začne mluvit a mít aspoň tolik slušnosti jí vysvětlit, proč si svoje rozhodnutí na poslední chvíli rozmyslel :think:

Tak k tomu se nemuzu vyjadrit, dokud nevim, co se tam roky nebo mesice delo predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
9.11.21 16:40
@terien píše:
Ale pro něj to taky není jednoduchý. Přijde mi, že vidíš jen sebe. Proto sis nikdy dřív nevšimla, že jediný kdo to dítě chce, jsi ty.

Ježíši musíš do ní teď ještě kopat? Trochu se uvědom. Nemusíš napsat ÚPLNĚ všechno, co to bleskne hlavou, víš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.11.21 16:40
@Barbucha3 píše:
Pro mě to špína je. Ne zakladatelka, ale to co vytáhla na manžela. Pěkně za tepla to naservirovala dceři, z chlapa udělala zloducha. Už jen to jak to podala, chtěla schválně chlapa v dceřiných očích shodit. Nejvíc to ublíží tomu dítěti. Navíc asi 5 minut po hádce, chlap neměl šanci se bránit nebo k tomu něco říct, byl v práci. Navíc nechápu, že když to nemají ještě vyřešene spolu, netrvá to ani den musí zakladatelka slepičit dceři jejich problémy s tím aby záměrně ponížila otce. Tohle fakt mohlo počkat, stačilo říct, že se pohádali. Navíc to opravdu není chyba otce, že nebude mít sourozence.

Pro tvou informaci, doktoři nenašli důvod, proč to nejde, takže je problém u obou, tak mi to bylo sděleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
9.11.21 16:41
@Barbucha3 píše:

To jsou tvé spekulace, já tam nic takového nevidím. Jak píše @Lucy75 - mohla to říct jinak, to ano. Ale špína vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
@Anonymní píše:
Přišla sms od manžela, žádná omluva, jen to, že dítě moc chtěl, ale že ho zvyklali chlapi v práci, že dvě děti se hůř uživí, je to náročný i časově a další řeči od chlapů, kteří ani jeden nemají psa, natož dítě. Mam takový vztek, ubožáci. To fakt nevím, co si o tom myslet 🙄Tak on chce dítě a pak se nechá takhle oblbnout a já jsem ta sketa.

to jsou výmluvy a kecy, ať řekne pravdu. A oni nejsou ubožáci, ubožák je tvůj chlap. Ach jo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
@Anonymní píše:
Přišla sms od manžela, žádná omluva, jen to, že dítě moc chtěl, ale že ho zvyklali chlapi v práci, že dvě děti se hůř uživí, je to náročný i časově a další řeči od chlapů, kteří ani jeden nemají psa, natož dítě. Mam takový vztek, ubožáci. To fakt nevím, co si o tom myslet 🙄Tak on chce dítě a pak se nechá takhle oblbnout a já jsem ta sketa.

Asi ho zas tak moc nechtěl, když stačilo pár keců bezdětných kamarádů v práci :think: po tomto by u mě hodně klesl, ne kvůli tomu, že si to rozmyslel, to je jeho právo, ale kvůli čemu si to rozmyslel, jak daleko to nechal zajít a že nebyl schopen to s tebou ani dopředu probrat, než odpískal vaši poslední možnost to dítě mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
9.11.21 16:42
@Anonymní píše:
Přišla sms od manžela, žádná omluva, jen to, žedítě moc chtěl, ale že ho zvyklali chlapi v práci, že dvě děti se hůř uživí, je to náročný i časově a další řeči od chlapů, kteří ani jeden nemají psa, natož dítě. Mam takový vztek, ubožáci. To fakt nevím, co si o tom myslet 🙄Tak on chce dítě a pak se nechá takhle oblbnout a já jsem ta sketa.

hustý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital