IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
11.7.23 09:05

@Littlefool to uz je hezky miminko :srdce: prijde mi neuveritelny, ze uz jsi tak daleko :dance:

Do nemocnice k porodu se da hlasit az s prukazkou nebo uz driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.7.23 09:19

@Littlefool moc gratuluju :) je to neuveritelne krasny :) to uz si clovek ani neuvedomi jak rychle pak to miminko roste :) ja jdu za chvili na kontrolu jak mi narusta sliznice :) a jak to bude dal :) tak mi drzte pesticky pro stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
11.7.23 09:52

@daudinka záleží jak která porodnice. Minule jsme se hlásila kolem 36tt, to už jsem chodila na kontroly tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
11.7.23 10:08

@Littlefool ja se chtela hlasit uz ted :lol: to je asi blbost, ze. Mam strach, ze nebudou mit misto a nahradni zatim nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
11.7.23 11:20

@daudinka
Zkus se informovat jak to mají v porodnici co jsi si vybrala. Někde chtějí dřívější registraci.
Já jsem byla domluvená, že budu rodit ve Šternberku, ale pokud by byl problém tak bych jela do Olomouce. Ve Šternberku se třeba může rodit od 36tt, dřívější porody posílají do FNOl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
11.7.23 11:23

@Mattia.mattia
Strašně rychle to utíká, sice se mi posouvá termín z 3.2. na 31.1, ale to je maličkost. Počítám s tím, že to opět nebude žádný drobek :mrgreen:, zatím mám 2kg navrch. 8) a jsem ráda, že to na mě nikdo nepozná :P ještě je čas na to abychom to řekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.7.23 13:52

Ja dnes byla na krvi a mam 6760, narostla, tak snad dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.7.23 13:55

@Littlefool krasna fotecka, jsem rada, ze je vse v poradku :hug: jupi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.23 14:22

@Kloshet Ahojky, prosím jak dlouho Tě po OPU bolely ty vaječníky? Psala jsi, žes je měla plné cyst a tekutiny. Já to stále hodně cítím a už je to víc, než dva týdny. Píchání, tahání, vystřelujíci bolest, tlak při ohýbání… Už mám i po měsíčkách, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.7.23 15:21

@Littlefool jen at poradne papa :) at hezky roste a dela vam radost :) 2kg na vaze :) to je urcite jen voda :D a jakpak to ze se ti posunul termin? To pak meri nejak podle velikosti? :) 31.1. To je za chvilku s tim jak to leti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.7.23 16:02

@Muchomirka ja jsem mela to OPU takove trochu narocnejsi, odebrali mi 45 folikul a z toho 43 vajicek. Kvuli tak vysokemu poctu jsme byli rovnou domluveni, ze nepodstoupim ET, ale az KET v dalsim mesici v nativu. Takze me bricho hodne bolelo tyden, nez jsem dostala menstruaci. Kvuli bolestem jsem byla i v CAR, a napsali mi leky na bolest. Jinak ja to cele mela takove na prd, po OPU jsem cestou k autu zkolabovala a vezla me zachranka. Tak nevim jestli jsi po OPU mela ET nebo KET. Pac kdyby ket, uz si davno mela dostat menstruaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.7.23 16:27

@Muchomirka ahojky, me po OPU bolelo bricho dost, mela jsem i problem si dojit na WC.. bolesti vic jak 14dni ale s MS ta bolest odesla. Jestli te to stale boli tak si radsi zajdi MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.23 16:36

@Kloshet @Mattia.mattia Děkuju, tak ještě asi chvíli počkám. Snad se to zlepší. Menstruace mi skončila včera, při ní to bylo lepší, ale teď mám zase pocit, jako kdybych tam měla něco vraženýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.7.23 18:17

@Muchomirka tak uvidis, ale pokud by se to nijak nelepsilo nebo se to zhorsovalo, tak si urcite zajdi lepsi jit driv a byt kdyztak za hysterku nez aby to pak bylo horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
11.7.23 20:34

@Mattia.mattia
Jj termín se mění podle velikosti. Sice to mi po IVF máme jasně dané, ale i tak se to může změnit. Hlavní termín s většinou určuje na 1. screeningu. Ale ve finále je to na prckovi, kdy se mu bude chtít jít vem. Kdyby bylo na dcerce, tak tu snad nosím do teď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.