IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
19.7.23 09:07

@Facelook tak to je nadhera, ze uz se objevilo srdicko :srdce: :dance: to znamena, ze se prckovi dari :hug: odpocivej, ted uz to musi dopadnout dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.7.23 09:21

@daudinka jj, mam aspirin protect, ale třeba pro tebe by to bylo slabe a jaou potreba injekcrle 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.7.23 10:02

@Kačenka13T mozna mas opravdu jen neco preventivniho :nevim: ani nevis, co bych dala za prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.7.23 10:06
@Facelook píše:
Moc dekuju za podporu holky moje :srdce:
Tak jsem po vizite a Uz. Dneska už se srdíčkem :srdce: jeden drobek…
Jen ležím a mam další infuze na zastavení krvácení.. Z čeho přesně to bylo nevíme, prý buď druhé embryo, hematom, nebo prokousavajici se placenta do dělohy.. Říkali..
Tak snad se vážně nic nerozjizdi… :,( každopádně si říkám, jestli to ještě nezhorsuji ty léky na ředení krve?
Tak přemýšlím, co mě ještě může potkat… Fakt od začátku všechno špatně :zed: :mrgreen:

Je to zvláštní, ale mně se druhé embryo vstřebalo, ale bylo 7+3. Pak mi celou dobu dělalo neplechu v krevních testech, protože se nechtělo vstřebat. Takže mi vyšel Down 1:11. Možná je lepší, když odejde takhle pryč, než řešit, jestli má miminko nějaké nemoci. Nakonec se mi narodil zdravý syn, ale ty nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.7.23 18:00

@Facelook jupi jupi jupi!!! :dance: :dance: :dance: Ja vedela, ze tam bude srdéčko :srdce: :hug: :hug: jupi, to je nejlepsi zprava dneška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 07:43

Krasne dobre rano holky 🤗 tak trasnsfer uz mame ta sebou ♥️. Vcera jse byla ve stresu, jestli ty nase ceske tankodromy (silnice) nam to nepokazili. Ale dnes rano jsem citila takove dloubani na prave strane :) je to vubec mozne? Citili jste neco vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.7.23 08:04

@Mattia.mattia
Gratuluju, ať se bublince líbí a drží se :hug: :srdce:

Cca 14 dní jsem cítila jen lehké píchání. Nejspíš jak se zavrtávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 08:17

@Littlefool :srdce: dekujeme :) a citila si to porad nebo jen obcas? Ja to citila vcera a dneska rano ale spis tak po chvilkach. Ted je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.7.23 08:35

Ahoj holky, tak naše krevetka už má :srdce:, bouchalo jak divý 🥹, za 14 dni na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 09:01

@Kačenka13T jupiiii tak to mam radost. To jsou skvele spravy :) ♥️ 💐gratuluji :) preji at krasne a roste a dela vam radost :) :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.7.23 09:32

@Mattia.mattia ja hned druhy den po transferu taky citila lehke pichani a myslim, že vpravo…vim že. jsem byla v praci a zrovna jsme meli uklidovy den v našem marketingovem skládku a ja musela dělat, že něco dělam, aby nikdo nepoznal nic 🤣 a tam me to pichalo a ja se bala, že jsem to po…, že nejsem v klidu doma…no a očividně nepo…:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.7.23 09:49

@Mattia.mattia ja mela prvni tri dny docela silny pichani a semtam takovy vetsi „krece“ rekneme. Celkem to bylo intenzivnejsi ty prvni tri dny. Nejvic asi druhy a treti. A pak to vymyzelo postupne a uz me jrn sem tam pkchlo. Jednu dobu me porad pichalo u levyho vajecniku, tak jsem z toho byla na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.7.23 09:50

@Kačenka13T to je krasa :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.7.23 10:09

@Kačenka13T taky doufam ze to tak je :) je to jen chvilkama :) tak snad se zahnizduje ♥️ @daudinka u me to bylo vcera takove dost intenzivnejsi pichani a to jen asi treba 4hodiny po transferu a pak az dneska k ranu. Je to takove zvlastni :) a rikam si jestli se moc nepozoruju 🙈 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.7.23 10:17

Holky, ja mam 8 dni po kontrole srdicka a jeste teda dalsi termin nemam, snad to bude zacatkem srpna. Ale ja proste nemam vubec zadny priznaky :( jako ja jsem samozrejme rada, ze mi neni blbe, ale zacina me chytat schiza, jestli se mimi vubec vyviji a jestli je vse v poradku. Je to prasteny, ale ja uz nejsem ani nejak zvlast unavena. Prsa mam porad stejny, bricho je stejny, vaha stejna. Prijde mi, ze se nedeje vubec nic :nevim: a nic mi neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.