IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
26.7.23 16:08

@Kačenka13T urcite jo :srdce: urcite dostanes taky takovou krasnou fotecku.. musime vic verit. Ale je to setsakra tezky. Ja tomu porad nemuzu verit :mrgreen: Jakoze tam fakt je. Jak nemam zadny priznaky, citim se uplne normalne. Proste neuveritelny. A mimis se tam ve sve bubline vali :D je to krasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.23 17:20

@daudinka juuu krasa :) :srdce: :kytka: tak to jsou super zpravy :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.7.23 18:07

@daudinka no, to bylo strachu :hug: ja to tak chapu :mrgreen: a vidis, nakonec mas stejny terminy kontrol :mrgreen: jsem rada, ze je vse v poradku, na dalsi kontrolu jdem stejne :mrgreen: :mrgreen: a taky prukazka :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.7.23 18:19

Ahoj já jsem 2 dny po 2.ivf 5ti denní embryo výstavního vývoje.. tak doufám že za 14dni 7.8 bude krev pozitivní a testik taky..
Kdo tady je kdo má testovat 7.8?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.23 20:10

@majdulinka12 ahojky :) ja mam testovat 2.8. Jsem 7den po KET 5ti denniho :) a jak se citis?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.7.23 20:13

@Mattia.mattia no dnes podle toho co jsem četla by se mělo zahnizdovat.. ale bylo mi po zmrzce a čokoládě divno na zvracení.. jinak se cítím docela normálně.. jsem unavena..
A jak se cítíš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.7.23 06:10

@majdulinka12 Me stale honi mlsna ale to u normalne. Boli me prsa a bricho jak na MS. Tak doufam ze zitra mrcha neprijde. Doufam ze se tam uhnizdilo a budou // na testu 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.7.23 06:49

@Mattia.mattia no mě měla přijít před 3 má dní, ale já to mám řízené léky.. beru amelgen po umělém, takže přijde až když mi řeknou vysadit léky na klinice když bude negativní test a krev.. takže mě ta mecha nepřijde.. tím se řídit nemůžu..
Ale držím pěsticky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.7.23 08:24

@majdulinka12 ja mam taky amelgen 2× denne a esteofem a lenzzetto ale i tak mi rikali, ze prvni dobra vlastovka je ze MS nedorazi :) takze i tak asi dorazit muze :) ja mela IVF v umelem cyklu takze se dopuju od zacatku, tak mozna to rikali kvuli tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.7.23 08:59

@majdulinka12 nemyslim si, že ti amelgen zadrží MS, beru ho od prvniho dne po transferu a budu až do 12.týdne, 3denne a mam už asi 4. Nebo 5.krabičku, slušně to leze do peněz 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.7.23 09:08

@Kačenka13T jo to mas pravdu 😅ze to leze do penez, taky mi rikali ze kdyz vyjdou // tak to bude pokracovat do 12. Tydne :) a o te MS mi opravdu rikali, ze kdyz neprijde je to dobre znameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.7.23 09:24

@Kačenka13T kolik stoji amelgen? Ja platim myslim kolem 50kc za utrogestan a mam to na 2 tydny. Za clexane 100kc na 10 dni :nevim:

Jo a platila jsi u sve dokzorky za fotku z ulzrazvuku? Ta ma chtela 100kc, tak me to celkem nastvalo. Prijde mi to hodne penez. Na klinice jsem ji mela bez placeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.7.23 09:48

Ja ted platim za clexane 100 kc na 10 dni a 8 kc za gynprodyl (utrogestan). To je hrozny, jestli po celem ivf platite jeste hodne za leky 8o jinak me stala fotka 50kc u me doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.7.23 09:59

@daudinka @Kloshet baleni 45ks stoji asi 1400, čast hradi poj., ja doplacim cca 600Kč a mam to na 15 dnů…největsi šok byl, když jsem ještě před OPU dokupovala jednu injekci, takove to pero, doplatek 6000 🤣, tak jsem si vzala injekci kterou jsem si sice musela sama namíchat, ale „jen“ za 1500Kč
Za fotky jsem neplatila zatim nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.7.23 11:15

@Kloshet jako to je hrozny, ze chteji platit za tu fotku, je to vyderacsky a jako 100kc, to je fakt prehnany. Samozrejme ji nereknu, ze tu fotku nechci, ale na to presne oni hrajou. Priste si reknu o fakturu za tu fotku. Hodne me to nastvalo.

@Kačenka13T to je teda dost drahy na tak kratkou dobu :? Hlavne, aby bylo mimi v poradku, ze. Kvuli tomu vse udelame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.