IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
6.9.06 18:47

Perli a co je teda s Peťou? mimiki má pořád v bříšku? doufám, že ano !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 18:51

Já vubec nic o ní teď nevím, je mi blbé ji každej den bombardovat SMS, tak čekám že se ozve sama. A mimi si myslím že ještě má, podle mě ty kapačky to neovlivnili. Aspoň doufám, moc jí držím palečky. Ona je mlaďounká, tak věřím že to všechno zvládne i s prckama nebo s jedním. Ona by teda nejraději jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.06 19:00

No já ji to moc přeju, tak jako nám všem !!! a co vůbec že jsi dnes taková rozhozená? bolí tě něco? nebo prostě jen tak? mě teď jak jsem si lehla už je zase dobře, ale jak jsem seděla a řehtala se, tak mi moc fajn tedy po té fyzické stránce nebylo. :cry: no snad je to v poho. To by chtělo nějakou komedii na dvd, nemáš? já moc komedie nemusím, snad jediné co můžu je Fantozzi a Mr. Been, jo a taky mám teď za benzín na Benzině Pat a Mat 1 a 2. Tak to můžu pořád dokola a pořád žasnu :lol: :lol: :lol: nad tou jejich blbostí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 19:05

Bonie, já fakt nevím, co se mnou je. Pobolívá mě sice břicho, ale to není tím. Jsem prostě hrozně náladová. Komedie nějaké mám, jenže si vždycky něco pustím a po hodině zjistím, že z toho stejně nic nevím, protože to nevnímám. Jsem jak posedlá. Je mi hrozně smutno a říkám si, co budeme dělat, jestli to fakt zas nevyjde. Jéžiši, já bych si fakt vyliskala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.9.06 19:18

Perli, ty jsi asi vážně v tom :D takové výkyvy nálad :D Hele já jsem si na sesterně ve fertíku vysomrovala takové reklamní kolečko na nějaké léky, no a chtěla jsem ho proto, že na něm si nastavíš ovulaci, nidaci a tak se ti ukáže, od kdy můžeš rodit, kdy je předčasný porod, od kterého týdne přenášíš, no je to fajné - leželo jim to tam u kalendáře, tak jsem uprosila sestřičku :lol: :lol: :lol: - no a protože my víme kdy byla nidace, tak jsem nám už vykoukala termín porodu a to je od 25/4 - 20/5 !!! :D no tak si představ jak to bude hezoučké na léto mít mimíska a hezky se usměj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 19:25

Bonie, ty jsi zlatá! Je to fakt hezká představa!
A co se týká výkyv nálad, no já myslím že jsem náladová normálně a to čekání a nervozita to ještě umocňuje.

Hele, názorně ti ukážu mé pocity :lol: :

http://www.gify.nou.cz/…bory/269.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
6.9.06 19:37

No nic, jdu na chvilku ven, tak papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.9.06 19:56

ahoj holky, moc vám fandím, já jdu v úterý do Fertimedu na kontrolu a dozvím se, jaký protokol mi na:,–(í a od kdy si začnu píchat…to je jak nějaký feťák co? těšit se na píchání! chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.9.06 20:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.9.06 20:43

objevila jsem nové metříky…v češtině…a ten druhý, nový je od mojí holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.9.06 22:06

Ahoj Holky,

tak jsem si Vas zase precetla, dostala jsem se po delsi dobe na net. Uz jsem se na Vas moc tesila.
Mam se dobre, jsem jeste pozitivne naladena a optimisticka :D a tesim se na pondeli na testik.

Perli, diky za nastenku. Vidim, ze Ti chybi muj vek. Je mi tricet, jeste par dnu :D

Holky, mejte se krasne a drzim pesticky za vsechny mimisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.9.06 07:30

Ahojky, přeji všem krásné ránko!!!
Já už zase nemůžu od pěti spát. Doufám že to tak nebude trvat do příštího týdne, to mě fakt asi odvezou.

Evi , já jsem si taky dělala srandu, že jsem jak feťák, zvlášť když jsem si z Fertimedu nesla plnou tašku ampulí, injekčních stříkaček a jehel :lol: .

Filo , páni, už v pondělí! Téda, moc držím palečky!!! A už něco tušíš, máš nějaké příznaky? Podle toho, jak si optimisticky naladěná, tak to skoro vypadá, že jsi si docela jistá :P ! To je super, že to takhle zvládáš, to já jsem pološílená strachy!!! A to mi ještě nedávno všichni chválili můj přístup :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.9.06 07:46

Dobré ráno :)
Perličko dík za přidání do seznámku......věk je 38.
S tím pícháním přidám ještě jednu fajn hlášku. Píšu si s holčinou, která byla na I.IVF se mnou přes Skype a ona je na něm i dopoledne v práci, já ne a včera můj chlap zapl počítač dopoledne a ona hned v naději, že jsem tam já a zeptá se mě jak mi jde stimulace to začala prosto z mosta větou „jak ti jde píchání“ :lol: :lol: ..........no přítel na to dost dlouho koukal, než mu došlo, že to má spojitost s mojí stimulací a ne se sexem :lol:
Tak to bylo něco pro zasmání a já jdu pracovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
7.9.06 07:49

Rendy :lol: :lol: :lol: , tak to je super :lol: !
Tak teda píchání zdar!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.9.06 07:57

Ahoj Perli,

zda se mi, ze se mi v brichu jako by neco roztahovalo. Ale fakt nevim, jestli si to jen vsugerovavam… :D . Prsicka mne boli, ale ty mne boli i pred menses. Tak fakt nevim… jsem optimisticka. Kazdy mi rika, ze to vyjde, ze to citi,… my jsme se s tim netajili, kamaradi a rodina to vi, a vsichni nam drzi pesticky… tak to prece musi vyjit… :D
Ale vim, ze cim bliz bude pondeli, tim vic budu nervoznejsi… ta hodina nez nam daji vysledky bude asi ta nejhorsi v mym zivote… Doufame, ze to bude pozitivni, dvanacteho totiz odletame do te Australie, a chteli bychom letet jako rodina… proste zacit uplne na novo, a jeste k tomu jako mamca a tatka.
Dnes mam ale problem… nevim, kdo mi pichne injekci do zadecku. :D Ten muj zustal na par dnu ve vidni. Musim ho ale pochvalit. Picha mi to fakt dobre, ani to neboli, a neudelal mi modraka… asi pujdu do blizke detske nemocnice, snad mi to tam pichnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová