Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Perli a co je teda s Peťou? mimiki má pořád v bříšku? doufám, že ano !!!
Já vubec nic o ní teď nevím, je mi blbé ji každej den bombardovat SMS, tak čekám že se ozve sama. A mimi si myslím že ještě má, podle mě ty kapačky to neovlivnili. Aspoň doufám, moc jí držím palečky. Ona je mlaďounká, tak věřím že to všechno zvládne i s prckama nebo s jedním. Ona by teda nejraději jednoho.
No já ji to moc přeju, tak jako nám všem !!! a co vůbec že jsi dnes taková rozhozená? bolí tě něco? nebo prostě jen tak? mě teď jak jsem si lehla už je zase dobře, ale jak jsem seděla a řehtala se, tak mi moc fajn tedy po té fyzické stránce nebylo.
no snad je to v poho. To by chtělo nějakou komedii na dvd, nemáš? já moc komedie nemusím, snad jediné co můžu je Fantozzi a Mr. Been, jo a taky mám teď za benzín na Benzině Pat a Mat 1 a 2. Tak to můžu pořád dokola a pořád žasnu
nad tou jejich blbostí.
![]()
Bonie, já fakt nevím, co se mnou je. Pobolívá mě sice břicho, ale to není tím. Jsem prostě hrozně náladová. Komedie nějaké mám, jenže si vždycky něco pustím a po hodině zjistím, že z toho stejně nic nevím, protože to nevnímám. Jsem jak posedlá. Je mi hrozně smutno a říkám si, co budeme dělat, jestli to fakt zas nevyjde. Jéžiši, já bych si fakt vyliskala!!!
Perli, ty jsi asi vážně v tom
takové výkyvy nálad
Hele já jsem si na sesterně ve fertíku vysomrovala takové reklamní kolečko na nějaké léky, no a chtěla jsem ho proto, že na něm si nastavíš ovulaci, nidaci a tak se ti ukáže, od kdy můžeš rodit, kdy je předčasný porod, od kterého týdne přenášíš, no je to fajné - leželo jim to tam u kalendáře, tak jsem uprosila sestřičku
- no a protože my víme kdy byla nidace, tak jsem nám už vykoukala termín porodu a to je od 25/4 - 20/5 !!!
no tak si představ jak to bude hezoučké na léto mít mimíska a hezky se usměj ![]()
Bonie, ty jsi zlatá! Je to fakt hezká představa!
A co se týká výkyv nálad, no já myslím že jsem náladová normálně a to čekání a nervozita to ještě umocňuje.
Hele, názorně ti ukážu mé pocity
:
ahoj holky, moc vám fandím, já jdu v úterý do Fertimedu na kontrolu a dozvím se, jaký protokol mi na:,–(í a od kdy si začnu píchat…to je jak nějaký feťák co? těšit se na píchání! chi chi
objevila jsem nové metříky…v češtině…a ten druhý, nový je od mojí holčičky
Ahoj Holky,
tak jsem si Vas zase precetla, dostala jsem se po delsi dobe na net. Uz jsem se na Vas moc tesila.
Mam se dobre, jsem jeste pozitivne naladena a optimisticka
a tesim se na pondeli na testik.
Perli, diky za nastenku. Vidim, ze Ti chybi muj vek. Je mi tricet, jeste par dnu ![]()
Holky, mejte se krasne a drzim pesticky za vsechny mimisky.
Ahojky, přeji všem krásné ránko!!!
Já už zase nemůžu od pěti spát. Doufám že to tak nebude trvat do příštího týdne, to mě fakt asi odvezou.
Evi , já jsem si taky dělala srandu, že jsem jak feťák, zvlášť když jsem si z Fertimedu nesla plnou tašku ampulí, injekčních stříkaček a jehel
.
Filo , páni, už v pondělí! Téda, moc držím palečky!!! A už něco tušíš, máš nějaké příznaky? Podle toho, jak si optimisticky naladěná, tak to skoro vypadá, že jsi si docela jistá
! To je super, že to takhle zvládáš, to já jsem pološílená strachy!!! A to mi ještě nedávno všichni chválili můj přístup
.
Dobré ráno ![]()
Perličko dík za přidání do seznámku......věk je 38.
S tím pícháním přidám ještě jednu fajn hlášku. Píšu si s holčinou, která byla na I.IVF se mnou přes Skype a ona je na něm i dopoledne v práci, já ne a včera můj chlap zapl počítač dopoledne a ona hned v naději, že jsem tam já a zeptá se mě jak mi jde stimulace to začala prosto z mosta větou „jak ti jde píchání“
..........no přítel na to dost dlouho koukal, než mu došlo, že to má spojitost s mojí stimulací a ne se sexem ![]()
Tak to bylo něco pro zasmání a já jdu pracovat ![]()
Ahoj Perli,
zda se mi, ze se mi v brichu jako by neco roztahovalo. Ale fakt nevim, jestli si to jen vsugerovavam…
. Prsicka mne boli, ale ty mne boli i pred menses. Tak fakt nevim… jsem optimisticka. Kazdy mi rika, ze to vyjde, ze to citi,… my jsme se s tim netajili, kamaradi a rodina to vi, a vsichni nam drzi pesticky… tak to prece musi vyjit… ![]()
Ale vim, ze cim bliz bude pondeli, tim vic budu nervoznejsi… ta hodina nez nam daji vysledky bude asi ta nejhorsi v mym zivote… Doufame, ze to bude pozitivni, dvanacteho totiz odletame do te Australie, a chteli bychom letet jako rodina… proste zacit uplne na novo, a jeste k tomu jako mamca a tatka.
Dnes mam ale problem… nevim, kdo mi pichne injekci do zadecku.
Ten muj zustal na par dnu ve vidni. Musim ho ale pochvalit. Picha mi to fakt dobre, ani to neboli, a neudelal mi modraka… asi pujdu do blizke detske nemocnice, snad mi to tam pichnou…