IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
22.10.19 13:49

@Safrik to mě našli a léčí štítnou zlazu genetika prej není potřeba tak nevím no 🙄a jděte do toho s metodou nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
22.10.19 13:50

@Wifinka84 Tak me dr rekl ze zacneme az to tam bide 100% pripraveny na stimulaci. Ze stat se muze cokoliv a nejdulezitejsi je moje bezbeci.Tak doufam ze ty cysty odejdou s ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391

@Maartinaaa jakto na odběr do Prahy proč? 😲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097

@Saja13 s metodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.10.19 13:54

@Saja13 v teplickým pronatalu nepodporuji moji pojišťovnu, takze musim do jejich pobocky v praze, ktera ma uz smlouvy s pojistovnou moji :) V praze pujdu na odber a zavedeni a zbytek jako jsou leky a ultrazvuk atd. podstupuju v Teplich :)

Jinak ja budu stimulovat gonalem 225 a luverixem a pak po x dnech mam napsane jeste cetrotide :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 13:54

@Safrik no jestli budete mít na ivf. Nějakou metodu jako je icsi a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.10.19 13:55

@Maartinaaa Ahoj :mavam: My chodíme do Cube a zatím super přístup, jak doktorky Neumannové, tak sestřiček. Přešli jsme ze Stellartu v Teplicích, odkud odešel hlavní lékař do Gennetu v Praze, ale já dala na doporučení kamarádky mé sestry. Snažili se prý deset let a nic a v Cube jim pomohli napoprvé.

@Saja13 Také vůbec netuším, jak to přesně počítají, ale mě si třeba kvůli hubnutí převážili, takže váhu určitě berou v potaz při kalkulaci také. Jinak ms mám jako ty hodně slabou, ale první den je to víc i krev, tak to počítám jako 1dc. Prostě musí být krev. Druhý den třeba nekrvácím skoro vůbec :roll: Někde jsem četla, že my co máme takhle ms, tak prakticky můžeme začít stimulovat kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 13:55

@Maartinaaa máš dlouhý protokol? Jakto? 🙄 Cetrotide budu taky mít sem na něj zvědavá prej to po něm stipe a musí se mychat doma to bude bojovka Teda 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 13:59

@Wifinka84 stimulovat kdykoliv? Tak to se dr zeptám na to teda to ani nevím… 😲 👏 To by bylo fajn já právě Taky druhý den nekrvacim ms sice je ale krvácení to není, tak sem zvědavá kdy budu píchat Teda někdo prej no 1dc se počítá když to dostaneš už odpol tak je 1dc až druhý den, v tom případě já to takhle nepočítám protože smejma poctama by mě to vyšlo na 3dc a to už skoro jen spinim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.10.19 14:02

@Saja13 no mam nepruchozi vejcovody a netvori se mi vajicka poradne, do toho problem se stitnou zlazou atd. Co z toho vede k dlouhymu protokolu nevim :D jako vubec se na ty injekce netesim, jsem vedava jak to budu zvladat :D pokud mrcha dorazi jak ma, tak bych mela zacit pichat nejspise v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.10.19 14:05

@Wifinka84 ja jsem nejak nemela ani cas premyslet, kam pujdeme. Muj gynekolog dela prave primo v tom CARu, takze si me tam rovnou presoupl :D ale musim rict, ze fakt zatim nelituju, cokoli potrebuju jsou moc ochotní. Prosla jsem u nich i HyFoSy (pruchodnost vejcovodu) a musim rict, ze presto jak to bylo neprijemny vysetreni, tak vlastně to bylo vpohode, prave diky doktorovi a skvelym sestram :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 14:09

@Maartinaaa a, když se ti tvoří na prd vajíčka máš na to něco? Mě taky moc netvoří za 4 dny folikul vyrostl o 2mm což je málo ale nic na to nemám, ve ct budu kupovat nosifol prý to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 14:11

@Safrik a proč máš tak velké dávky Teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.10.19 14:12

@Saja13 nene taky na to nic nemam :), budu doufat, ze proste ty injekce to nejak poradne ve me vyprovokujou :mrgreen:
A co je to ten nosifol prosimte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 14:23

@Maartinaaa a co budeš mít k tomu cetrotide? Já budu stimulovat puregonem 250jednotek, taky se bojím abych to zvládla to nejsi sama už to chci mít zasebou 👏 ale kdy zacnem nevím když teď řeším tu boreliu, ten nosifol prý pomáhá na růst a kvalitu vajíček :wink: ale jedno balení stojí asi 600 přemýšlím jestli vzit rovnou 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí