Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sojkka a kdyz mu chce pomoci tak potom at se o nej i postara se vsim vsudy a pomuzou si navzajem
Já si pamatuju tvou předchozí diskusi, tady se asi opravdu moc domlouvat nedá… Co ti poradit fakt nevím, oznámila bych vnukovi, že když mu jsou dobré tátovy peníze, tak ať převezme i povinnosti.
@Ajuše no on mi rekl ze kdyz nemluvim doma co bych pohledavala v nemocnici proc se mam porad bekam cpat kde o mne nestoji? Navic on ti rekne ze se stara sam proc by mi mel neco davat a ze jsem dcera a mam povinnost a on si muze davat komu co chce
@Lili ty bydlíš s otcem? jak to že celý důchod dává vnukovi? on neplatí část nájmu, stravu a ostatní náklady?
@Lili Tatínek má svůj dům nebo byt kam se může vrátit nebo byl u tebe a nemá nic?
@Michelle_M ano resim to uz roky snazila jsem se, tata na me vzdy zacal mluvit tak ze delal h h h h jako na na blbce, ale uz mi dosla trpelivost a uz jsem ze vseho unavena
@Sojkka chci slyset jak by to resil nekdo jiny nemam to skym probrat ze vsech stran
@Markéta80 ano bydlim, ne uz nekolik let neplati vubec nic brala jsrm to tak ze je to tata ale aby si vnoucek prijel pro cely duchod a ja byla za kravku a nechala si nadavat a prala pocurane a pok… ane obleceni a vse vytirala uz nemuzu
@Sojkka ano bydlime spolu nema se kam vratit ani by sam nemohl byt
@Saatine to mne taky napadlo ale on ho tam samozrejme nechce
@Saatine ano to mas pravdu, oni do ted jen vymysleli jak jsem strasna a jak me ocurat pritom jsem se cela leta starala jen ja sama nikdy mi nikdo nepomohl
Ahoj, tak pokud bydlí on u tebe, tak bych mu řekla, že ti bude přispívat na domacnost…Ale jak ho donutit, že…Nebo že jinak ať se odstěhuje, ale to je také, jak ho donutit… Zapeklitá situace…Ale každopádně bych se snažila být milá… ![]()
@Danulinka16 ja se snazim byt mila uz roky a ted si rikam proc ja mam byt mila kdyz se ke me chovaji jako je sluzce ktera ma povinnosti, mym detem rikal ze jsem ta osoba zidpovedna za kuchyn presne rikat muzes jak chces ale neprinutis to jde jen soudne ale nechci
Já se na to asi dívám i z jiné strany… Když jsi byla malá, rodiče se o Vás také starali a Vy, jako děti, jste jim nic neplatili… Tvá mamka byla určitě také vedená jako „uklízečka, kuchařka, pomocnice…“. A třeba také neslyšela ani díků… Takže já to vidím z té strany, že o své rodiče by se měl člověk postarat a oplatit jim to… V jakých mezích to udělat, to už je na každém…
Babička od přítele má 85 let.. Přítel (její vnuk) když tam přijde, dostává pořád dost nemalé peníze a starat se stará o ní její dcera… A ta od ní nic nedostává.. Ono záleží, jak to opravdu všechno je… S tím Vám nidko nepomůže a musíte si to vyřešit sami.. Holy tady už na to názor řekly, rady také… A já jen napsala, jak to vidím
![]()
@Lili starala bych se dal, přece jen už je ve věku, kdy je hodně starý a občas jsou mrzutý