Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Avocado123 ano to jsem rikala a doktorka mi rekla ze pokud on odmita a je svepravny nic moc se s tim neudela
@Andrea.Tom ale ona z toho nechce něco mít, ona jen chce placení nákladů, toť vše…
víš co obnáší péče o děti, do toho staré rodiče, plus vydělávat, platit hypotéku??? to je tak strašně psychicky náročné, že bez pomoci to málokdo dá dlouhodobě, kor když se stařík chová takto
@Andrea.Tom to si ze me delas legraci? Ja pisu ze jsem se starala a nikdy jsem z toho nic nemela a napsala jsem ze z toho chci neco mit??? Chtela bych te videt jak by jsi denne s malymi detmi desinfikovala po prichodu z prace zaneradene wc prala pocurane pradlo a nechala si za to vsechno nadavat deti mi zacaly rika Kaceno pitoma protoze mi tak rika dedecek… to teda klobouk dolu ja na to holt nemam
@Lili pak ho ale nemocnice někam umístit musi. Jinak ja jsem teda také zastáncem starat se o své blízké. Ale vse ma své hranice. A i v mem okolí byl podobný případ. Proto to nevidím tak černobíle, ze kdyz se rodič stará, musi dite taky. Samozřejmě to je ideální model, ale kdyz to hranici s (nebo je) ponizovanim nebo využíváním, tak radsi ne. To akorát zničí toho člověka, co to mysli dobre. Nemyslim takové ty nálady starých lidi. Myslim treba tento případ
@catherine100 diky presne tak to mam nikdy jsem nechtela nic za leky proste za nic jak neco chtel mel to, mrzi me jak se ke me chova nebere to jako ze bych se starala a kdyby svuj duchod venoval pro sebe byla bych rada a nechtela bych vubec nic
@Lili píše:
@Dojcanis on veskery duchodak apodobne odmita protoze by to stalo penize a ty chce darovat… me je to lito ani nevis jak nechapu proc se ke me tak chova nejvic me ranilo to ze je v nemocnici a rekne co bys tady delala
Je to hrozne
každopádně držím palce ať se rozhodneš jakkoliv.Je mi to líto
@Lili píše:
@Andrea.Tom to si ze me delas legraci? Ja pisu ze jsem se starala a nikdy jsem z toho nic nemela a napsala jsem ze z toho chci neco mit??? Chtela bych te videt jak by jsi denne s malymi detmi desinfikovala po prichodu z prace zaneradene wc prala pocurane pradlo a nechala si za to vsechno nadavat deti mi zacaly rika Kaceno pitoma protoze mi tak rika dedecek… to teda klobouk dolu ja na to holt nemam
No nikde jsem nenapsala, že z toho chceš něco mít
Napsala jsem, že bys to snad dělala i zadarmo.. je jedna věc stránka finanční ano a druhá věc stránka morální, kdy se tvé děti učí toto nehezké chování od tvého tatínka… Jak popsaly holky, ono stejně moc možostí nemáš.. Buď ho dej někam do LDN, starobince či takového, nebo si ho budeš muset nechat do jeho smrti, páč pochybuju z toho co píšeš, že si pro něj vnouček přijede a ještě mu strčí klíč od svého bytu do ruky… Nikde nepíše jak to bere tvůj muž, pokud nějakého máš.. Také si nikde nepsala, že se k tobě tvé děti začínají chovat podle dědy… Prostě ti nikdo nepomůže. Musíš si to všechno rozmyslet sama
@Dojcanis anonje to hodne narocne na psychiku kterou potrebuji pro sve deti nechci byt ztrapena unavena a nervni matka
@Lili a tak se ho zeptej jak si to představuje dál? chce žít s tebou s tím že bude taky část platit nebo jde k vnukovi? Blbý je že takhle jsi to financovala roky sama
a psychicky je ok? popřípadě to řeš rovnou v nemocnici.
@Lili píše:
@Dojcanis anonje to hodne narocne na psychiku kterou potrebuji pro sve deti nechci byt ztrapena unavena a nervni matka
Poceem
drž se.
@Markéta80 on mi rekne ja jsem ve svem a staram se sam mele si furt svoji moje deti mu treba reknou dedo podekuj mamince za jidlo ze ho ma dobre a on jim rekne a vy nejite??? Hlava mi to nebere ![]()
@Lili
ten byt je tvůj nebo jeho? Ty máš zodpovědnost za své děti
a ty chodíš do práce, sám doma být nemůže tak by to řešila takhle. Pokud by mě řekl ve svém tak bych řekla kolik tak platí za bydlení ![]()
@Markéta80 to je orave to on ti rekne slozenka je na tebe a je to pro nej vyrizene, byt byl jeho, sestra dostala dum a ja tenhle maly byt je psany ba me ale on mo rika ze je ve svem ze se mam sebrat a tahnout do pr…le
@Lili ještě mě napadá, jestli byt psaný na tebe, nešlo by přepsat energie na nej a jít prostě někam do nájmu nebo si vzít hypotéku? A prostě byt budeš mít, až děda nebude ![]()
Když udělá dluhy, nebo nebude platit, tak ho max odstřihnou ![]()