Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacenka8 zitra to nestihnu musim do prace ale kdyz nebude ledovka tak to vidim na vikend, ale pujdu od nej budu brecet jako zelva proc jsem zak precitlivela
@blabla123 prave to si vzdycky rikam kdyz me to napada ze doma zustat nemohu kdo by nas asi zivil a cely den sam aby tady byl je blbost je slaby ale vypravej to blbci jako ja
@Lili píše:
@kacenka8 zitra to nestihnu musim do prace ale kdyz nebude ledovka tak to vidim na vikend, ale pujdu od nej budu brecet jako zelva proc jsem zak precitlivela
tak mu zítra zavolej, ono se ti tím uleví nebo se z toho prbereš že na tebe bude zas řvát
Co bývalý? ozval se ti?
@kacenka8 ja mu volam nekolikrat denne nerve jen mi rekne co nema a ze se nemam honit… no ozval ale tak opta se na kluky a je to
Holky diky ze tu jste ja si prisla na blazinec porad sinopakuju holka jsi ty vlastne normalni???
@Lili píše:
@kacenka8 ja mu volam nekolikrat denne nerve jen mi rekne co nema a ze se nemam honit… no ozval ale tak opta se na kluky a je to
takže se asi už k sobě nevrátíte asi co
takže je ted táta na tebe hodnej?
@kacenka8 ja ti nevim nemam moc silu to nejak resit, no hodnej je na me slusnej rekne mi jak ten jeho vnuk je uzasnej jak se o nej postaral
@Lili Vyhledej psychologa, jinak se z toho sama jen tak nevymotáš, potřebuješ si všechno v sobě srovnat a dát se do kupy.
@Lili hele situace se resi, to je super, představ si, ze zas budeš mít svůj život…tvoji rodiče se starali o tebe a ty teď musíš napnout všechny síly pro svoje děti…
Hele duchodak není nic špatného…málokterá rodina me tolik času a peněz se o starousky starat a oni jsou tam spokojeni…máme jeden kousek od baráku…oni si tam sázejí kytky, vyhulujou na lavičce
,moje dítko s nima vždycky pokeca, u některých tam téměř denně decka dojíždí, někteří si je třeba berou na víkendy…není to žádný strašák ![]()
@Lili bud ráda jak se to vyřešilo, zničilo by tě to. Už ted na tom nejsi dobře a musíš tady být pro svoje děti ![]()
@Markéta80 ja vim mas pravdu ale nejak me to dostalo citove noo
@catherine100 ja vim ale tak to na me dolehlo ze je to definitivni
Mám pocit, že jsi dokonale zmanipulovaná otcem. Fakt perfektně.
Držím place ať ti psychlog sedne a pomůže ti.
![]()
a co s nim budes doma delat? prestanes chodit do prace? bude te porad ponizovat?
tohle chces?