Pobyt s rodiči, s malou vůbec nepomohou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8451
2.8.13 22:02

Oni musí mít velké mindráky, když si takhle vybíjejí na Tobě :think:. Čím víc se k někomu přitahujěš, tím víc se začne odtahovat. Změň taktiku, odtáhni se, ignoruj je, uvidíš, že začnou sami dolízat a když ne, tak žádná škoda.

@Anonymní píše:
@brisco : děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
2.8.13 22:04
@Anonymní píše:
@Cuddy : děkuji…hned se mi srdce sevrelo a hned jsem začala přemýšlet co je na mě zlého. zda na tom není něco pravdy když jsem s malou sama.

Ne ne ne! Nic na Tobe neni zleho! Ze jsi s dcerou sama? Kolik je v dnesni dobe samozivitelek? Jsi snad neco neobvykleho? V CR je rozvodovost 66%!!! Jsou rozvedene 2 ze 3 a to jsou Jen rozvody, ne rozchody. Hlavne nehledej chybu v sobe, Ty delas Ve vztahu s rodici maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.8.13 22:06
@Anonymní píše: Řekla jsem to dnes ráno pri snídani…jak to dopadlo? v životě nebudu mít chlapa a když ho budu mít tak ho upřímně litujou už teď.

Aha 8o Jak to probůh souvisí? A když jsi tak hrozná, že s tebou jeli na dovolenou, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.13 22:11

Bylo mi vysvětleno že jsem hadava, že ve všem hledám problém, takže chudák můj budoucí přítel či manžel…

• Citovat
  • Upravit
13073
2.8.13 22:11

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.13 22:16
@Anonymní píše: : @Timinka : mě nejde hlídání, jde mi o pochopení že strany rodičů. úmysl dovolené byl abych nebyla sama. nepotřebují aby mi stali za zadkem. půl dne litam po městech hradech a zámcích s nimi, kam jen chtějí. řídím, starám se o malou prakticky i o rodiče. já pak pečují o malou, oni sedí na verandě a mají veget, jsem ráda že jsou štastní. ale samy od sebe mi nanabidnou pojď s náma na pivco.. celou dobu jsem se těšila na pivo… ani si ho dat nemohu řídím a podřizuje se. navrhnu půjdete si semnou zahrát pexeso?… ne… takže jsem furt sama kromě výletu. jde mi o tu samotu. a mluvit se s nimi nedá… :‚(:‘( hned na mě vylitnou…

Promiň, ale ty by sis měla najít nějakého chlapa, aby si měla i jiné starosti než jen dceru, mi to připadá, že si se zasekla někde mezi dětstvím a pubertou a takhle jak to popisuješ, tak žárlíš na své rodiče, že oni se baví a tebe dospělé dcery si nevšímají dostatečně.
Najdi si chlapa, kamaráda ať se nějak odreaguješ a zaplácneš samotu, máš někoho na pomazlení, na povídání, na procházku na pivo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.8.13 23:00
@Kelsey píše:
Promiň, ale ty by sis měla najít nějakého chlapa, aby si měla i jiné starosti než jen dceru, mi to připadá, že si se zasekla někde mezi dětstvím a pubertou a takhle jak to popisuješ, tak žárlíš na své rodiče, že oni se baví a tebe dospělé dcery si nevšímají dostatečně.
Najdi si chlapa, kamaráda ať se nějak odreaguješ a zaplácneš samotu, máš někoho na pomazlení, na povídání, na procházku na pivo :kytka:

bezva nápad se přidat a přihodit taky trochu kritiky. Jsi asi dobrá analytička 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.8.13 23:03
@Anonymní píše:
Bylo mi vysvětleno že jsem hadava, že ve všem hledám problém, takže chudák můj budoucí přítel či manžel…

kašli na ně, píšeš, že máš dost kamarádů, tak tě mají přece rádi pro tvé dobré vlastnosti, zvládáš obstarat dcerku a ještě myslet na blaho rodiny, jsi dobrá. Holt všem se nezavděčíš :nevim: Ani v jednom tvém příspěvku není žádný jed, nadávky na rodiče, nic, prostě z nich cítím smutek a nepochopení, proč to tak je. Spousta jiných by na tvém místě nadávala, to si taky zaslouží obdiv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
3.8.13 08:11

Mno, moje matka je taky koza, sice jiného typu, ale taky první kategorie. Takže mám zkušenost. A myslím, že spíš funguje „sejde z očí, sejde z mysli“. Takže já bych radila nejdřív omezit kontakty a pak si někoho hledat. Opačně by jí rodiče ten vztah rychle znechutili.
Ale souhlasím, že pro dospělou ženu-matku by neměly být hlavní starostí vztahy s rodiči. I když sama sobě tohle musím občas vtloukat do hlavy. :roll:

@Kelsey píše:
Najdi si chlapa, kamaráda ať se nějak odreaguješ a zaplácneš samotu, máš někoho na pomazlení, na povídání, na procházku na pivo :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
3.8.13 10:06

Četla jsem celé a je ¨mi za tebe smutno. Taky mívám tenhle komplex, kdy se snažím komukoliv zavděčit, ale už jsem přišla na to, že je to blbost. Drž se, rodiče už nikam nevyvážej, ráno se sbalte a oznam vašim, že jedete na výlet a vyraž sama..uvidíš jak budou čučet. Ten den si krásně s malou užijte…i kdybyste měli jet do vedlejší vesnice na pláž :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.8.13 10:10

Anonymní, mohla bych se zeptat odkud jsi? Pokud jsi někde kolem Brna mohla bych ti dát kontakt na paní ohledně psycha.. nechci se veřejně moc rozepisovat, ale u nás dost pomohla v něčem podobném.. potom také hodně pomohly rodinné konstelace.. kdyžtak mi písni do zpráv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová