Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vidíte, já tam čtu, že nikdy si s dětma nepřijde pohrát nebo pohlídat, když si zakladatelka potřebuje něco zařídit. To aby si brala placenou službu, když nemůže manžel. Když tak přijede maminka, co bydlí 100km daleko, ale to se nelíbí tchýni, která bydlí 10 min. A čas si neudělá. Každý čteme něco jiného. Já mluvím o pomoci, kterou nabídne i ochotná sousedka, vy o velkém hlídání.
@Káťa N píše:
No vidíte, já tam čtu, že nikdy si s dětma nepřijde pohrát nebo pohlídat, když si zakladatelka potřebuje něco zařídit. To aby si brala placenou službu, když nemůže manžel. Když tak přijede maminka, co bydlí 100km daleko, ale to se nelíbí tchýni, která bydlí 10 min. A čas si neudělá. Každý čteme něco jiného. Já mluvím o pomoci, kterou nabídne i ochotná sousedka, vy o velkém hlídání.
Spis neumis cist poradne, protoze je to nesmysl.
Pokud manzel rekne zakladatelce, ze mu pri hlidani jeho deti naroste pi*a na cele, tak dotycna opravdu nema problem s tchyni a jejimi komentari. Naopak tchyni vidim jako v pohode. Proc by jim mela hlidat cizi osoba, kdyz otce to abnormalne otravuje a dle dalsich komentu ma s tim obrovsky problem? Tchyne nemuze za to, ze jeji syn neni ochotny pohlidat vlastni decka kdyz muze a extremne ho to obtezuje. Takze neni to zadna neslusnost od tchyne, naopak dela moc dobre, protoze donuti tatinka se starat a pohlidat vlastni decka.
Ano, rekla ji to sice dost tvrde, ze kdyz je nezvlada, nemela si je delat, ale pravdive. A to plati i pro jejiho syna, ale ten svou matku asi moc casto nezada at prijde hlidat. ![]()