Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2709
15.10.23 02:50
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?

Zrovna nedávno jsem četla, jak starší ženy preferují být sami než v manželství či pod jednou střechou s mužem. Takže tohle si dost protiřečí, spíš mi dával větší logiku ten článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
15.10.23 02:53
@Tomie píše:
Tak já třeba znám mnohem víc dlouhodobě single čtyřicátníků než čtyřicátnic… :think: A myslím, že to je tím, že ty ženy jsou aktivnější v hledání partnera. A kdo hledá, najde. Plus mi přijde, že těm single chlapům to zkrátka i vyhovuje, sice říkají, že ne, ale v podstatě jsou rádi, že jsou sami. Takže to jde ruku v ruce.Ale ono to asi platí bez ohledu na pohlaví, kdo nechce být single, tak není… :nevim:

A není to proto, že ti dlouhodobě single čtyřicátníci chtěli být singe a ze vztahů, kde by žena mohla chtít svatbu, nedej bože dítě, prostě utíkali? Znám hned několik takových.
Pak je druhá skupina, dlouhodobě single nejen čtyřicátníků, kteří by sice ve vážném vztahu být chtěli, ale jsou naprosto nepoužitelní a místo partnerky očekávají další mamá servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
15.10.23 02:55
@Sunlight515 píše:
A není to proto, že ti dlouhodobě single čtyřicátníci chtěli být singe a ze vztahů, kde by žena mohla chtít svatbu, nedej bože dítě, prostě utíkali? Znám hned několik takových.
Pak je druhá skupina, dlouhodobě single nejen čtyřicátníků, kteří by sice ve vážném vztahu být chtěli, ale jsou naprosto nepoužitelní a místo partnerky očekávají další mamá servis.

Těch skupin je jistě víc.

• Citovat
  • Upravit
2647
15.10.23 03:57
@phdr.jelen píše:
Těch skupin je jistě víc.

Můj táta okolo 40 plynule přešel od mojí mámy ke své druhé ženě, se kterou je doted a je to fajn. Já se s ní zkamarádila.
Moje máma je sice po 50 sama, ale z vlastního rozhodnutí, před nějakou dobou se rozešla ONA s přítelem, protože tam prostě něco nefungovalo. Teď jí chlap evidentně absolutně nechybí. Líčí se a obléká jako dáma a spokojeně si litá s kamarádkou po dovolených.
Oba mi rodiče působí šťastně a nějakej věk a rozvod jim očividně neublížil, ale naopak prospěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4878
15.10.23 06:41

Spis nez na pohlavi zalezi na kvalite kazdeho jedince. Pokud je to material jak z vymeny manzelek, tam asi budou ty moznosti omezenejsi.
Take je dobre vybudovat si zajimavy zivot nezavisle na tom, jestli zrovna nekoho mas nebo ne. Protoze lide, kteri maji primarni misi “musim si nekoho rychle najit, jinak nebudu stastny/a”, pusobi na okoli mene uvolnenym dojmem a spise ty lidi od sebe odezenou nez pritahnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.10.23 06:53

Kvůli výběru. Pokud nejsou ošklivé jak noc a dá se vedle nich alespoň nějak existovat, chlap se vždycky najde. Ale to je tak v každém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
15.10.23 06:54

Tak já mám x kamarádek a známých kolem 40 samotných a dokonce i bez dětí. A nejsou to nějaké aktivistky, co jsou samy z přesvědčení. Prostě jim to nevyšlo a dnes mají problém najít partnera. Holky hezké, šikovné.
Chlapa po 40. bez ženské a dokonce bez dětí znám dva. Jeden má schizofrenii, druhý je zvláštní už od 18 let. Jednu dobu jsem si myslela, že je na chlapy. Přesto, že mě v 18 hrozně platonicky miloval.
Pak jsem měla jako dospělá podezření, že je hebefil, balil náctileté holky. A dnes jsem si téměř jistá, co se vlastně stalo. Narodil se zřejmě s mikropenisem a to mu zabránilo navázat vztah s dospělou ženou. Má krásný dům, je šikovný, ženskou nemá. Snaží se opakovaně nějakou sbalit a když má dojít na intimnosti tak z toho utíká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 07:27
@phdr.jelen píše:
A to jste nikdy ze svého „přesvědčení“ neuhnula? S tou láskou a sexem? Jestli jsem moc zvědavý, tak se omlouvám. Zeptal bych se pak na něco jiného, třeba jak to máte ráda. :mrgreen:
No jo, ale on takto divný člověk by rád, kdyby i ten druhý byl takový. Ani nevím, proč by si to měl přát, když vlastně o nic nejde. Vidíte, už jsme u toho. Komplikuje to život, proto málokdo chce být divný.Příspěvek upraven 15.10.23 v 02:03

a z jakýho přesvědčení myslíš? :think: no jasně, že musíš najít stejně divnou polovičku, o tom to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.10.23 07:29
@inzenyrka85 píše:
podle mě by každá žena měla mít někoho, kdo jí obšťastní a klidně při tom může zůstat v pohodě singl :lol:

A přitom úplně klidně můžeš být ve vztahu a nikdo tě obstastnovat nebude :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.10.23 07:31
@OpenHearted píše:
Můj táta okolo 40 plynule přešel od mojí mámy ke své druhé ženě, se kterou je doted a je to fajn. Já se s ní zkamarádila.
Moje máma je sice po 50 sama, ale z vlastního rozhodnutí, před nějakou dobou se rozešla ONA s přítelem, protože tam prostě něco nefungovalo. Teď jí chlap evidentně absolutně nechybí. Líčí se a obléká jako dáma a spokojeně si litá s kamarádkou po dovolených.
Oba mi rodiče působí šťastně a nějakej věk a rozvod jim očividně neublížil, ale naopak prospěl.

Moje matka je od 52 sama, žije sama a bez chlapa či přítele. Nechce už a chlap jí nechybí.

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
15.10.23 07:36

Vidím kolem sebe i samotné ženy, i samotné chlapy. Tohle tvrzení je nesmysl. Takže formuluj dotaz jinak. Štve tě něco, milý hochu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 07:40
@Mango_Lassi píše:
A přitom úplně klidně můžeš být ve vztahu a nikdo tě obstastnovat nebude :)

jo jo takových je tu bohužel taky dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.10.23 07:41
@inzenyrka85 píše:
podle mě by každá žena měla mít někoho, kdo jí obšťastní a klidně při tom může zůstat v pohodě singl :lol:

Což klidně mít může, pro ženskou je sehnání „jen obšťastňovače“ mnohem jednodušší než sehnání chlapa pro vztah. Akorát většině žen ten „jen obšťastňovač“ nestačí…

• Citovat
  • Upravit
2069
15.10.23 07:41

Problem je, ze chlapi kolem 40 si hledaji zenske do 30 a tam je brutalni konkurence chlapu 20-60. Kdyz budou hledat zeny 40+, maji vetsi sanci, tam je konkurence tak 50-80 letych, 40 jen sem tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.10.23 07:48
@Kutil Tom píše:
Což klidně mít může, pro ženskou je sehnání „jen obšťastňovače“ mnohem jednodušší než sehnání chlapa pro vztah. Akorát většině žen ten „jen obšťastňovač“ nestačí…

Spíš to nestačí těm obstastnovacum.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí