Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.10.23 08:38

@inzenyrka85 ty seznamky mi přijdou prostě pro otrlejsi a zastávám dlouhodobě názor, že to PRO KAŽDÉHO FAKT NENÍ. Na to, aby se člověk tím prokousal, musí mít povahu.

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 08:38
@Sonarka píše:
Jinak si ale nemyslím, že by si chlap po 40, už nikoho neměl šanci najít :D…jen teda pokud nejsou úplně šviháci, tak mají ten výběr zúžený a holt se musí víc činit…navíc teda znám mnohem více žen k světu do té 50tky, **než mužů…tam když je nad 45 fešák, je to zázrak ** a pochopitelně pak o něj bude rvačka :) Ale ženy to mají vždy tak nějak jednodušší…zase ale platí to samé, co u mužů, musí o sebe dbát…což většina ale dělá, si myslím. Zvlášť pokud jsou na lovu a hledají partnera…Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:29

to platí ale hlavně o Češích, podívej se v Německu nebo jiných západních zemích, šviháci i v důchodu. tady se holt doma natáhnou tepláky a tílko, pohoda přece.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.10.23 08:42
@inzenyrka85 píše:
to platí ale hlavně o Češích, podívej se v Německu nebo jiných západních zemích, šviháci i v důchodu. tady se holt doma natáhnou tepláky a tílko, pohoda přece.. :roll:

Jojo, vypadat tady u nás dobře a v kondici je opravdu velká konkurenční výhoda :palec: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 08:43
@Mango_Lassi píše:
@inzenyrka85 ty seznamky mi přijdou prostě pro otrlejsi a zastávám dlouhodobě názor, že to PRO KAŽDÉHO FAKT NENÍ. Na to, aby se člověk tím prokousal, musí mít povahu.

ne neni, hele nakonec mi zbyl v konverzaci jeden fajn kluk, jeden jedinej! z tý záplavy převážně deb. ilnich či senilních pozvánek.. a ten jeden se ukázalo, že má doma manželku a nechce od ní odejít.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 08:47
@Kutil Tom píše:
Jojo, vypadat tady u nás dobře a v kondici je opravdu velká konkurenční výhoda :palec: :andel: :pankac:

Tak to rozhodně.. to se vždy otočim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.10.23 08:48
@Mango_Lassi píše:
Potenciálně a v teorii, je to samozřejmě pravda. Když se přihlásíš na seznamku i bez fotky, budeš mít klidně 200 zpráv ve schránce. Akorát je to k ničemu, když z těch 200 je nula těch, co se ti líbí, že.
:mrgreen: jo to je bohužel dost pravda…
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.10.23 08:57
@inzenyrka85 píše:
to platí ale hlavně o Češích, podívej se v Německu nebo jiných západních zemích, šviháci i v důchodu. tady se holt doma natáhnou tepláky a tílko, pohoda přece.. :roll:

Jsme taková pohodová země :lol: Můj milenec Němec, taky ale nosí tepláky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.10.23 08:58
@Mango_Lassi píše:

To je pravda, já už to tam odpískala :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.10.23 09:01
@axlpol píše: :lol: :lol: :lol: už jsem po 40-tce a kdyby manžel prchl, tak rozhodně hledat nebudu. Nedělám si iluze, že bych našla nějaký zázrak.
Nebudu psát důvody :lol: protože se vždy najde někdo „to můj manžel takový není“ ale co sleduju chlapy těch produktivních 20let, tak nečekám zázraky a raději bych si užívala života.
Chlapa na kafe, občas víkend, prachy na hodinového manžela…ale na trvalo domů, bych asi už nechtěla.

To já taky ne…to by musela být Big love :P Nebo lovit v mladších vodách.. teď se mi teda líbí aktuálně dva muži z práce, ale oba zadaní, jak jinak :lol: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 09:07
@Sonarka píše:
Jsme taková pohodová země :lol: Můj milenec Němec, taky ale nosí tepláky :lol:

ale tak záleží, jako se všim.. obecně jestli o sebe dbá, tak má asi i pěkný slušivý tepláky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.10.23 09:09
@Sonarka píše:
To já taky ne…to by musela být Big love :P Nebo lovit v mladších vodách.. teď se mi teda líbí aktuálně dva muži z práce, ale oba zadaní, jak jinak :lol: :cert:
Čím jsem starší, tím jsem víc realista :lol: Big Love, super, super půlrok, rok…a potom ponožky v kuličce, vaření, chlap furt spí, chce pozornost atd :lol: :lol: :lol: na víkendy o. k ale jinak prahnu po klidu (samozřejmě kdybych byla sama a manžel to tady nečte :lol: :lol: :lol: :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.10.23 09:11

Ženské jsou více samy po 40ce většinou proto, protože je už málokdo chce. Jsou tak zapikolované ve svých názorech a postojích jak má co fungovat že jen vyskytovat se okolo nich přináší bolehlav. A tak to zakrývají kydy o tom jak si to vybraly a jak jsou tak spokojené. A samozřejmě nejsou chtěné protože jsou prostě staré. :think: Ono se to vlastně týká i mužských s tím rozdílem, že okolo té 40 jsme nejatraktivnější. Do těch 30ti jsme na tom podobně jako vy po 40 co se týče příležitostí. Proč jsou chlapi po 40 sami? Protože už na to serou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 09:28
@sandum píše: Ženské jsou více samy po 40ce většinou proto, protože je už málokdo chce. Jsou tak zapikolované ve svých názorech a postojích jak má co fungovat že jen vyskytovat se okolo nich přináší bolehlav. A tak to zakrývají kydy o tom jak si to vybraly a jak jsou tak spokojené. A samozřejmě nejsou chtěné protože jsou prostě staré. :think: Ono se to vlastně týká i mužských s tím rozdílem, že okolo té 40 jsme nejatraktivnější. Do těch 30ti jsme na tom podobně jako vy po 40 co se týče příležitostí. Proč jsou chlapi po 40 sami? Protože už na to serou.

no jenže ženská ve 40 je sexuálně na vrcholu, zatímco někteří muži už skoro za zenitem :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.10.23 09:31
@inzenyrka85 píše:
no jenže ženská ve 40 je sexuálně na vrcholu

To si možná myslíte. Sexuálně atraktivní jste právě do 30 max. Po 40 si akorát myslíte, že jste sežraly všechnu moudrost světa protože jste obskočili dostatek penisů. Protože podvědomě cítíte, že vám ujel vlak tak se oháníte zkušenostmi. Sorry, na to my kašleme. ;)

Jestli jsi to myslela tak že po 40 jste jen nadržené pak máš možná pravdu. To nevím.

@inzenyrka85 píše:
zatímco někteří muži už skoro za zenitem :D :P

To je ale často pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
15.10.23 10:01
@Sonarka píše:
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je :lol: :think: Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen :D A věkově hlavně ti starší :PPříspěvek upraven 15.10.23 v 08:13

No právě proto jsou muži po 40 tak vzácní a žádání. Dodávám normální muži :lol:. Seznamky nejsou moc dobrý vzorek, tam sou mnohem víc ti nenormální :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí