Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sandum píše:blbost
Kvůli výběru. Pokud nejsou ošklivé jak noc a dá se vedle nich alespoň nějak existovat, chlap se vždycky najde. Ale to je tak v každém věku.
@Kutil Tom píše:
Což klidně mít může, pro ženskou je sehnání „jen obšťastňovače“ mnohem jednodušší než sehnání chlapa pro vztah. Akorát většině žen ten „jen obšťastňovač“ nestačí…
to uz je pak jen o volba, jestli je lepší mit něco nebo radeji nic
@inzenyrka85 píše:
no nějak jsem se ztratila… my ale máme výborný duševní i tělesný spojení, on je prostě taková náhrada partnera a je v tej roli docela dobrej. Ví kdy obejmout a kdy přitvrditale ze začátku to tak nebylo, až teď po dvou letech jsme se navzájem tak nějak pustili do tý nejosobnější zóny, tim nemyslim sex, spíš sdílení osobních informací..
Ptala jste se na to přesvědčení, o kterém jsem psal. Že to bez lásky není ono. Lze na to naštěstí přijít i bez zkušenosti.
@inzenyrka85 píše:
to platí ale hlavně o Češích, podívej se v Německu nebo jiných západních zemích, šviháci i v důchodu. tady se holt doma natáhnou tepláky a tílko, pohoda přece..
Tak to můžu jen potvrdit, tady chlapů kolem 50-ti je dost co vypadají dobře, v CR je jich o dost min
@phdr.jelen píše:
Ty dva roky předtím jste hráli domino?![]()
@phdr.jelen píše:
Ptala jste se na to přesvědčení, o kterém jsem psal. Že to bez lásky není ono. Lze na to naštěstí přijít i bez zkušenosti.
no to právě bylo bez toho citu před tim, byly to dvě hodiny sexu a rychle pryč.. teď už si můžem dovolit noc a někdy i den, a to už si člověk popovídá, pomazlí dosytosti, dochází k celkovému uspokojení, ne jen k tomu zvířecímu ![]()
@Kutil Tom píše:
Jo jo, to je přesně ta realita těch hrdinek „já bych kdybych už chlapa domů nechtěla“ - pak si ještě připlácej za to, aby se o těch zbylých pár chlapů mohly poprat![]()
![]()
to uz snad nemyslis vazne
@terien píše:
Seznamky jsou pro zoufalce a podle toho to na nich vypadá.
Popravdě, chlap co si ženskou sežene snadno, seznamky snad ani nepotřebuje. Ten se rozhledne kolem sebe a má zajemkyn dost. Zejména pokud je to chlap, co k čemu.
@inzenyrka85 píše:
no nějak jsem se ztratila… my ale máme výborný duševní i tělesný spojení, on je prostě taková náhrada partnera a je v tej roli docela dobrej. Ví kdy obejmout a kdy přitvrditale ze začátku to tak nebylo, až teď po dvou letech jsme se navzájem tak nějak pustili do tý nejosobnější zóny, tim nemyslim sex, spíš sdílení osobních informací..
A proč náhrada partnera a ne partner?
samozřejmě nelpím na odpovědi, pokud je to moc osobní, jen mě to zaujalo
@Karamba2020 píše:
A proč náhrada partnera a ne partner?
samozřejmě nelpím na odpovědi, pokud je to moc osobní, jen mě to zaujalo
jednoduše je to složitý ![]()
Mnoho žen je samo. Není pravda, že jsou sami jen muži po čtyřicítce.
@axlpol píše: Čím jsem starší, tím jsem víc realistaBig Love, super, super půlrok, rok…a potom ponožky v kuličce, vaření, chlap furt spí, chce pozornost atd
![]()
![]()
na víkendy o. k ale jinak prahnu po klidu (samozřejmě kdybych byla sama a manžel to tady nečte
![]()
![]()
![]()
)
@Cizinka 999 píše:
Tak to můžu jen potvrdit, tady chlapů kolem 50-ti je dost co vypadají dobře, v CR je jich o dost min
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych.
Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez. ![]()
@Sonarka píše:Jj, kdyz ma zenska uz ty deti, asi nema moc duvod, si k sobe nekoho zase stehovat a votravovat se s nim
Ja jsem schopna o tom uvazovat, az deti vyletnou z hnizda…ted nemam potrebu…
Co tu neni ex, tak je tu mnohem mensi bordel a mnohem vetsi klid a pohoda
![]()
Jo tohle si myslim taky.
Mnoho žen jen hledá trubce, aby pomohl zalozit a živit rodinku, ale když už ty decka maji za sebou, tak už nemaji takovou potrebu nekoho hledat.
O spolecnost maji postarano, na stari se o ni decka postaraj atd.
@Řízok píše:
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych.Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez.
Protože loví
ty to mají jako investici do budoucnosti. Jak se zaháčkují, tak atraktivita prudce klesá.
@Řízok píše:
Jo tohle si myslim taky.Mnoho žen jen hledá trubce, aby pomohl zalozit a živit rodinku, ale když už ty decka maji za sebou, tak už nemaji takovou potrebu nekoho hledat.
O spolecnost maji postarano, na stari se o ni decka postaraj atd.
Málokdy to tak je, že by ženy hledaly jen oplodnitele a ne životního partnera. A k čemu dalšímu by jí ten trubec byl, když je to trouba? Kdyby tihle chlapi nebyli nepoužitelní nebo jinak vadní, tak se s nimi prakticky nikdo nebude rozcházet, protože by šly ty ženské proti sobě, jednoduché. A riskovat to, že se vyklube trouba z dalšího, se každé taky nechce. Prostě ženy konečně začínají přicházet na to, že život bez chlapa je nejen snesitelný, ale dokonce může být i velmi pěkný a klidný. ![]()
Ty dva roky předtím jste hráli domino?