Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Protože lovíty to mají jako investici do budoucnosti. Jak se zaháčkují, tak atraktivita prudce klesá.
hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Já Byt nechcu a jsem
Stačí pár slov, abych odhadl, kde je u tebe problém… ![]()
@WhiteCrow píše:
Málokdy to tak je, že by ženy hledaly jen oplodnitele a ne životního partnera. A k čemu dalšímu by jí ten trubec byl, když je to trouba? Kdyby tihle chlapi nebyli nepoužitelní nebo jinak vadní, tak se s nimi prakticky nikdo nebude rozcházet, protože by šly ty ženské proti sobě, jednoduché. A riskovat to, že se vyklube trouba z dalšího, se každé taky nechce. Prostě ženy konečně začínají přicházet na to, že život bez chlapa je nejen snesitelný, ale dokonce může být i velmi pěkný a klidný.
Já do 30-tky hledala muže, který by chtěl rodinu. Chtěla jsem tu nudnou klasiku - rodinu
a už mě strašně prudil zájem mužu, který byl jen na víkendy nebo na vztah bez dětí.
Ted děti mám a furt slyším „a to jsi děti nechtěla“ No jasně, nechtěla jsem je za každou cenu. Nechtěla jsem nikoho přemlouvat, že by bylo fajn mít děti. Chtěla jsem ten zájem i druhé strany a takoví muži nebyli, jen zbytečně letěl čas.
Pak se jeden našel…to že vydržel jen sedm let a už jiný příběh ![]()
@axlpol píše:
Já do 30-tky hledala muže, který by chtěl rodinu. Chtěla jsem tu nudnou klasiku - rodinua už mě strašně prudil zájem mužu, který byl jen na víkendy nebo na vztah bez dětí.
Ted děti mám a furt slyším „a to jsi děti nechtěla“ No jasně, nechtěla jsem je za každou cenu. Nechtěla jsem nikoho přemlouvat, že by bylo fajn mít děti. Chtěla jsem ten zájem i druhé strany a takoví muži nebyli, jen zbytečně letěl čas.
Pak se jeden našel…to že vydržel jen sedm let a už jiný příběh
Musime opravdu vzit v uvahu ty hormony. Zenskym ubyva estrogen, pribyva testosteron. Takze se z nich pomalu stavaj chlapi. Takze pak uz chtej jen ten vikend a zadny cizi haranty. A u chlapu je to naopak. Pribyva jim estrogen a pomalu chteji hnizdit nebo co ![]()
@Arturie píše:
Musime opravdu vzit v uvahu ty hormony. Zenskym ubyva estrogen, pribyva testosteron. Takze se z nich pomalu stavaj chlapi. Takze pak uz chtej jen ten vikend a zadny cizi haranty. A u chlapu je to naopak. Pribyva jim estrogen a pomalu chteji hnizdit nebo co
@Řízok píše:
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych.Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez.
myslis ty nafouknuty pusy?
@inzenyrka85 píše:
hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu
Chlapi celulitidu zas tolik neřeší, to spíš řeší ženský.
@asddsa píše:
Chlapi celulitidu zas tolik neřeší, to spíš řeší ženský.
jo to je dobře, jen já si třeba neberu kraťásky s vyříznutou pr.deli, mam soudnost ![]()
Proč chlap pokud se rozejde po 40ce většinou nikoho nemá? No protože většinou dostal rozum ![]()
@Sonarka píše:
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je![]()
Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen
A věkově hlavně ti starší
Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:13
Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod. ![]()
@Proximus píše:
Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod.
No, to je fakt.
S tím musím souhlasit.
Taky čekám. ![]()
@Proximus píše:
Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod.
Aha, tak to neznám… že by někdo čekal… mě lovili, i když jsem byla zadaná ![]()
@Řízok píše:
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych.Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez.
Rozhodne lepsi investovat i tech malo penez do sebe sveho looku nez do chlapa, rodiny a podobnych hlouposti. Dobre, zes to tu zduraznil.
@Prof. Farnsworth píše:
No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.
Tak zalezi, na co presne ji chces.
@WhiteCrow píše:
Málokdy to tak je, že by ženy hledaly jen oplodnitele a ne životního partnera. A k čemu dalšímu by jí ten trubec byl, když je to trouba? Kdyby tihle chlapi nebyli nepoužitelní nebo jinak vadní, tak se s nimi prakticky nikdo nebude rozcházet, protože by šly ty ženské proti sobě, jednoduché. A riskovat to, že se vyklube trouba z dalšího, se každé taky nechce. Prostě ženy konečně začínají přicházet na to, že život bez chlapa je nejen snesitelný, ale dokonce může být i velmi pěkný a klidný.
Jenže to platí i obracene, zas tak svaté všecky nejste
. Tedy furt si myslím že je více normálních žen než normálních muzu, to je zřejmé, ale Já když si vzpomenu na ženský co vlezly do mého života, tak sem nadmíru šťastný, že jsem vlastně sám
.