Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2561
16.10.23 07:08
@terien píše:
Protože loví :lol: ty to mají jako investici do budoucnosti. Jak se zaháčkují, tak atraktivita prudce klesá.

hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.10.23 07:39
@B4RC3LON4 píše:
Já Byt nechcu a jsem

Stačí pár slov, abych odhadl, kde je u tebe problém… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
16.10.23 07:43
@WhiteCrow píše:
Málokdy to tak je, že by ženy hledaly jen oplodnitele a ne životního partnera. A k čemu dalšímu by jí ten trubec byl, když je to trouba? Kdyby tihle chlapi nebyli nepoužitelní nebo jinak vadní, tak se s nimi prakticky nikdo nebude rozcházet, protože by šly ty ženské proti sobě, jednoduché. A riskovat to, že se vyklube trouba z dalšího, se každé taky nechce. Prostě ženy konečně začínají přicházet na to, že život bez chlapa je nejen snesitelný, ale dokonce může být i velmi pěkný a klidný. 8)

Já do 30-tky hledala muže, který by chtěl rodinu. Chtěla jsem tu nudnou klasiku - rodinu ;) a už mě strašně prudil zájem mužu, který byl jen na víkendy nebo na vztah bez dětí.
Ted děti mám a furt slyším „a to jsi děti nechtěla“ No jasně, nechtěla jsem je za každou cenu. Nechtěla jsem nikoho přemlouvat, že by bylo fajn mít děti. Chtěla jsem ten zájem i druhé strany a takoví muži nebyli, jen zbytečně letěl čas.
Pak se jeden našel…to že vydržel jen sedm let a už jiný příběh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
16.10.23 08:55
@axlpol píše:
Já do 30-tky hledala muže, který by chtěl rodinu. Chtěla jsem tu nudnou klasiku - rodinu ;) a už mě strašně prudil zájem mužu, který byl jen na víkendy nebo na vztah bez dětí.
Ted děti mám a furt slyším „a to jsi děti nechtěla“ No jasně, nechtěla jsem je za každou cenu. Nechtěla jsem nikoho přemlouvat, že by bylo fajn mít děti. Chtěla jsem ten zájem i druhé strany a takoví muži nebyli, jen zbytečně letěl čas.
Pak se jeden našel…to že vydržel jen sedm let a už jiný příběh :lol:

Musime opravdu vzit v uvahu ty hormony. Zenskym ubyva estrogen, pribyva testosteron. Takze se z nich pomalu stavaj chlapi. Takze pak uz chtej jen ten vikend a zadny cizi haranty. A u chlapu je to naopak. Pribyva jim estrogen a pomalu chteji hnizdit nebo co 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.10.23 09:06
@Arturie píše:
Musime opravdu vzit v uvahu ty hormony. Zenskym ubyva estrogen, pribyva testosteron. Takze se z nich pomalu stavaj chlapi. Takze pak uz chtej jen ten vikend a zadny cizi haranty. A u chlapu je to naopak. Pribyva jim estrogen a pomalu chteji hnizdit nebo co 8o
:mrgreen: taky mi přijde, že jsou z nich čím dál víc slečinky… 8) A my jsme zase čím dál více nezávislé a soběstačné… myslím si, že chlapi, na rozdíl od nás, neumí moc být sami… jsou pak takoví ztracení :lol:
  • Citovat
  • Upravit
107638
16.10.23 10:33
@Řízok píše:
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych. :nevim: Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez. :nevim:

myslis ty nafouknuty pusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
16.10.23 10:38
@inzenyrka85 píše:
hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu :mrgreen:

Chlapi celulitidu zas tolik neřeší, to spíš řeší ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
16.10.23 10:43
@asddsa píše:
Chlapi celulitidu zas tolik neřeší, to spíš řeší ženský.

jo to je dobře, jen já si třeba neberu kraťásky s vyříznutou pr.deli, mam soudnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.10.23 11:40

Proč chlap pokud se rozejde po 40ce většinou nikoho nemá? No protože většinou dostal rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
16.10.23 12:03
@Sonarka píše:
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je :lol: :think: Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen :D A věkově hlavně ti starší :PPříspěvek upraven 15.10.23 v 08:13

Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
16.10.23 12:05
@Proximus píše:
Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod. 8o

No, to je fakt.
S tím musím souhlasit.
Taky čekám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.10.23 14:03
@Proximus píše:
Na seznamku chodí jen zoufalci. Normálně seženeš ženu během pár týdnů, maximálně měsíců. Pokud jsi normální chlap bez podstatných vad, tak nestačíš kulit oči, kolik dříve skrytých snoubenek čekalo na tvůj rozvod. 8o

8o :lol: Aha, tak to neznám… že by někdo čekal… mě lovili, i když jsem byla zadaná :lol:

• Citovat
  • Upravit
8397
16.10.23 14:35
@Řízok píše:
To stejny muzu rict o ženách v ČR a dokonce i o tech mladych. :nevim: Vezmi si jak se o sebe staraj mlady Ukrajinky, ikdyz nemaj moc penez. :nevim:

Rozhodne lepsi investovat i tech malo penez do sebe sveho looku nez do chlapa, rodiny a podobnych hlouposti. Dobre, zes to tu zduraznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
16.10.23 14:38
@Prof. Farnsworth píše:
No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.

Tak zalezi, na co presne ji chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
16.10.23 14:52
@WhiteCrow píše:
Málokdy to tak je, že by ženy hledaly jen oplodnitele a ne životního partnera. A k čemu dalšímu by jí ten trubec byl, když je to trouba? Kdyby tihle chlapi nebyli nepoužitelní nebo jinak vadní, tak se s nimi prakticky nikdo nebude rozcházet, protože by šly ty ženské proti sobě, jednoduché. A riskovat to, že se vyklube trouba z dalšího, se každé taky nechce. Prostě ženy konečně začínají přicházet na to, že život bez chlapa je nejen snesitelný, ale dokonce může být i velmi pěkný a klidný. 8)

Jenže to platí i obracene, zas tak svaté všecky nejste :D. Tedy furt si myslím že je více normálních žen než normálních muzu, to je zřejmé, ale Já když si vzpomenu na ženský co vlezly do mého života, tak sem nadmíru šťastný, že jsem vlastně sám :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí