Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
A nevím, jak třeba na znovuobnovení sexu. Zatím to nedokážu.
Musí tě svádět, ucházet se o tebe.
Není třeba mu nic dávat zadarmo ![]()
@Anonymní píše:
Prý se scházeli jen na sex v jejím autě, po dobu cca 3 měsíců. Víc jsem vědět nechtělaujistoval mě, že to bylo kvůli sexu, že větší plány neměl (odejít k ní apod.). Teď je snaží. Odpovídá na moje otázky, nechává nahlizet, dává důkazy apod. aby získal moji důvěru. Nespěchá, netlaci. Chápe, že to chce čas. Odprosil mě doslova na kolenou a brečel u toho.
Zkus to brat tak, ze je to lidske selhani jako kterekoli jine. Lidi delaji chyby, chyby jsou lidske. A taky si zkus pripustit, ze podobna situace se nekdy v budoucnu muze stat i tobe, ze se zakoukas. Do niceho se nenut. Na psychoterapii bez a pokud spatne spis, tak si nechej napsat prasky na spani. V noci clovek mysli na blbosti a mlatit sebou na posteli nicemu neprospeje. A dobre jez.
@jednoslunicko píše:
Zkus to brat tak, ze je to lidske selhani jako kterekoli jine. Lidi delaji chyby, chyby jsou lidske. A taky si zkus pripustit, ze podobna situace se nekdy v budoucnu muze stat i tobe, ze se zakoukas. Do niceho se nenut. Na psychoterapii bez a pokud spatne spis, tak si nechej napsat prasky na spani. V noci clovek mysli na blbosti a mlatit sebou na posteli nicemu neprospeje. A dobre jez.
Děkuju moc
![]()
@Josef_t píše:
Musí tě svádět, ucházet se o tebe.
Není třeba mu nic dávat zadarmo
Dobrá rada, ale jen pro ženy, které si neváží samy sebe.
U mě, by už žádnou touhu ani chtíč nevyvolal. A to, ani kdyby vypadal jak z erotického časopisu. ![]()
@Černá Madonna píše:
Dobrá rada, ale jen pro ženy, které si neváží samy sebe.
U mě, by už žádnou touhu ani chtíč nevyvolal. A to, ani kdyby vypadal jak z erotického časopisu.
Pak ovšem nemá vůbec cenu pokračovat ve vztahu.
Ona nikdy nezapomene, ale pokud chce odpustit, tak toto musí společně překonat. ![]()
@Josef_t píše:
Pak ovšem nemá vůbec cenu pokračovat ve vztahu.
Ona nikdy nezapomene, ale pokud chce odpustit, tak toto musí společně překonat.
Je to tak. Každá jsme jiná.
Ona ho zřejmě chce za každou cenu. Odpustí mu to i příště, když bude třeba.
Který chlap by to nebral, že?
Když jsou některé ženy hloupé, tak dobře jim tak.
Chápu, chceš slyšet povzbuzení ale zklamu Tě. Váš vztah bude navždycky narušený. Nevěra se nedá omluvit. Já bych teda vztah ukončila..
@Černá Madonna píše:
Je to tak. Každá jsme jiná.
Ona ho zřejmě chce za každou cenu. Odpustí mu to i příště, když bude třeba.
Který chlap by to nebral, že?
Když jsou některé ženy hloupé, tak dobře jim tak.
Složitá věc.
Těžko soudit, jestli to u dotyčného bylo důsledkem nějaké osobní nebo partnerské krize a nebo jestli je to trvalá „vada charakteru“.
Když to ví okolí, budeš vždy za chudinku. A on to udělá zase. Neříkám letos, ale třeba až budeš s deckem doma unavena a bez nálady. A pak už nebudeš mít takhle na výběr.
Podle mě bys měla odejít a odstěhovat se. Dát najevo to skončení vztahu, té etapy. A začít od začátku, at te zve na rande, zase si víc povídat a třeba tě zase ziska. Dřív jak za půl roku bych se zpět nestehovala. Ale vás děti nespojuji a ty s nim zůstávás jak nějaká bezprizorni holka co nemá kam jít. A za měsíc už bude dělat jakože nic. Prošlo mu to moc jednoduše a rychle. Poradit si asi nedáš, ale uvidíš pak sama.
@Anonymní píše:
Prý se scházeli jen na sex v jejím autě, po dobu cca 3 měsíců. Víc jsem vědět nechtělaujistoval mě, že to bylo kvůli sexu, že větší plány neměl (odejít k ní apod.). Teď je snaží. Odpovídá na moje otázky, nechává nahlizet, dává důkazy apod. aby získal moji důvěru. Nespěchá, netlaci. Chápe, že to chce čas. Odprosil mě doslova na kolenou a brečel u toho.
Moc to hrotis. Prostě to už neřeš. Vždyť o nic nešlo.
Nesnazit se zapomenout. Ale prijmout to. Racionalizovat si duvody proc se to stalo a pripominat si, proc ses rozhodla to prekonat a ve vztahu pokracovat. Opakovat si, ze kdyz ses rozhodla jit dal, musis verit. Je to tezke, mam to za sebou, ale ooravdu mnohem vic pomohlo si to priznat a prijmout, nez se to snazit vytesnit. A ono cas to opravdu hodne a milosrdne zahladi.
@sakota píše:
Nesnazit se zapomenout. Ale prijmout to. Racionalizovat si duvody proc se to stalo a pripominat si, proc ses rozhodla to prekonat a ve vztahu pokracovat. Opakovat si, ze kdyz ses rozhodla jit dal, musis verit. Je to tezke, mam to za sebou, ale ooravdu mnohem vic pomohlo si to priznat a prijmout, nez se to snazit vytesnit. A ono cas to opravdu hodne a milosrdne zahladi.
Nechci vytesnit, zapomenout, že to stalo. To postupně přijmu. Chci to jen dostat ze své hlavy tím stylem, abych na to pořád nemyslela. Abych to vzala jako „stalo se, stalo, na tom nic nezmenim, ale jde se dal“. A neviděla je před očima pořád spolu.
Chce to čas a nedělat si z toho hůl kterou ho začneš mlátit po hlavě, kdykoliv na něj budeš mít pifku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat