Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Upřímně jsem mu asi já nedávalo dost jasně najevo zájem. Takže asi proto…
No tak to je blábol, toto…co potřebuje za projevování zájmu, aby si neodskočil jinam?
@Anonymní píše:
Možná mi na tom nejvíc vadí, že to bylo soustavně. Vícekrát. Ne jen jeden úlet.
A proč ji 3 měsíce pígloval jen v autě? To byla slečna zadaná nebo profesionálka? A když to teda bylo jen na sex, proč to ví i rodina?
Jinak jako tyhle,,pauzy,, taky nechápu, v podstatě si o tom myslím, to co Monchichik, s tou předchozí mu to nějak neklaplo, tak to zase obnovil s tebou. Ale jako nevěru bych to nebrala, prostě jste spolu nechodili, to se dalo čekat, že si někoho bude hledat. Však ty jsi taky hledala, jen jsi byla náročnější a tak méně úspěšná a nakonec na tebe zbyl zase jen ex.
@Monchichik píše:
No tak to je blábol, toto…co potřebuje za projevování zájmu, aby si neodskočil jinam?
Nenene…to nebyla reakce na „nevěru“. To byla reakce na to, proč pauza. Nebyl si jistý zájmem z mé strany a nechtěl někde dělat „křena“, vnucovat se.
@Salome123 píše:
A proč ji 3 měsíce pígloval jen v autě? To byla slečna zadaná nebo profesionálka? A když to teda bylo jen na sex, proč to ví i rodina?
Jinak jako tyhle,,pauzy,, taky nechápu, v podstatě si o tom myslím, to co Monchichik, s tou předchozí mu to nějak neklaplo, tak to zase obnovil s tebou. Ale jako nevěru bych to nebrala, prostě jste spolu nechodili, to se dalo čekat, že si někoho bude hledat. Však ty jsi taky hledala, jen jsi byla náročnější a tak méně úspěšná a nakonec na tebe zbyl zase jen ex.
Protože jim šlo jen o sex a nebylo kam jinam.
Rodina to věděla, protože mu dělala alibi a věděli, že není se mnou.
@Anonymní píše:
Protože jim šlo jen o sex a nebylo kam jinam.
Rodina to věděla, protože mu dělala alibi a věděli, že není se mnou.
A před kým dělala rodina alibi, před tebou? To jste spolu ty 3 měsíce bydleli?
@Anonymní píše:
Nenene…to nebyla reakce na „nevěru“. To byla reakce na to, proč pauza. Nebyl si jistý zájmem z mé strany a nechtěl někde dělat „křena“, vnucovat se.
No upřímně, tohle jsem nikdy nezažila…buď jsem zájem měla a on též nebo ne a bylo to jasně poznat…pokud ho nemiluju, tak jdu od toho…to nejsou věci, které se musí rozmyslet…to buď je nebo není…aspoň tak to mám já…
…nevím, jak bych mu měla projevovat zájem ![]()
@Salome123 píše:
A před kým dělala rodina alibi, před tebou? To jste spolu ty 3 měsíce bydleli?
Přede mnou. Nebydleli právě. Ale vím, kdy má volný čas, jaký má „rozvrh“. Kryli mu volné časy.
@Anonymní píše:
Přede mnou. Nebydleli právě. Ale vím, kdy má volný čas, jaký má „rozvrh“. Kryli mu volné časy.
A proč to dělali, když jste spolu v tu dobu nebyli?
@Monchichik píše:
No upřímně, tohle jsem nikdy nezažila…buď jsem zájem měla a on též nebo ne a bylo to jasně poznat…pokud ho nemiluju, tak jdu od toho…to nejsou věci, které se musí rozmyslet…to buď je nebo není…aspoň tak to mám já……nevím, jak bych mu měla projevovat zájem
Já brala hormony a nějaká antidepresiva, takže v tom hrály dost roli léky a moje beználadovost. Bylo mi všechno jedno, nechtěla se vidět apod.
@Monchichik píše:
A proč to dělali, když jste spolu v tu dobu nebyli?
Netuším. S jeho rodinou jsem nikdy dobrý vztah neměla. Spíš neutrální. Jsou z „jiného těsta“.
@Anonymní píše:
Prý se scházeli jen na sex v jejím autě, po dobu cca 3 měsíců. Víc jsem vědět nechtělaujistoval mě, že to bylo kvůli sexu, že větší plány neměl (odejít k ní apod.). Teď je snaží. Odpovídá na moje otázky, nechává nahlizet, dává důkazy apod. aby získal moji důvěru. Nespěchá, netlaci. Chápe, že to chce čas. Odprosil mě doslova na kolenou a brečel u toho.
Kvůli sexu? Takže doma moc sex nebyl?
Mě hodně pomohlo si uvědomit, že na tom nejspíš mám taky podíl, protože jsem se nechovala úplně skvěle. Bylo to po 20 letech a už ten vztah byl dost vyšumělej. Takze jsem to shrnula, že na tom máme podíl oba a vytěsnila z hlavy.Jak nad tím budeš pořád hloubat, tak se zblaznis a stejně skončíte od sebe. Nekdo rika, že udělat čáru je blbost, ale myslím si, že to má něco do sebe.Ale je hodně důležité proč to udělal…jestli doma sex nebyl, tak si na to někoho našel…tak bych se v tom fakt už nepitvala.Bud a ním chce zůstat nebo ne a když ano…a on se kaje a chce a tebou být, tak ho trochu vydus, ale netrap sebe
@Anonymní píše:
Kvůli sexu? Takže doma moc sex nebyl?
Mě hodně pomohlo si uvědomit, že na tom nejspíš mám taky podíl, protože jsem se nechovala úplně skvěle. Bylo to po 20 letech a už ten vztah byl dost vyšumělej. Takze jsem to shrnula, že na tom máme podíl oba a vytěsnila z hlavy.Jak nad tím budeš pořád hloubat, tak se zblaznis a stejně skončíte od sebe. Nekdo rika, že udělat čáru je blbost, ale myslím si, že to má něco do sebe.Ale je hodně důležité proč to udělal…jestli doma sex nebyl, tak si na to někoho našel…tak bych se v tom fakt už nepitvala.Bud a ním chce zůstat nebo ne a když ano…a on se kaje a chce a tebou být, tak ho trochu vydus, ale netrap sebe
Určitě na tom podíl mám a vím to, viz výše.
@Anonymní píše:
Já brala hormony a nějaká antidepresiva, takže v tom hrály dost roli léky a moje beználadovost. Bylo mi všechno jedno, nechtěla se vidět apod.
Hele, jestli s ním chceš být, tak se v tom nepatlej a buď s ním…frajerku si našel, když jste měli pauzu, ty ses taky s někým scházela…tak to nech být…a uvidíš…
Na takové věci se nezapomíná, s tím je třeba se naučit žít. Pokud chcete odpustit, je nutné se při sebemenší neshodě vyvarovat předhození toho faktu druhému. Pokud tohle zvládnete, pak jste na dobré cestě k odpuštění. Pokud to nezvládnete, pak mu to nikdy neodpustíte a vše ostatní bude jen falešná přetvářka. Na druhou stranu, on by se měl pěkně snažit, aby vám to usnadnil. Všímat, rozmazlovat, hýčkat. Ale sám od sebe, bez jakéhokoliv rýpání. Ale málo kterému to dojde a žije se potom v prapodivné šedi.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v partnerem jsem si prošla těžkým obdobím, jeho nevěrou, ke které se mi přiznal.Rozhodli jsme se (nebo spíš já) i tak ve vztahu pokračovat.
Je to hodně živé a dělá mi problém vytěsnit to z hlavy. Pořád to mám před očima, v hlavě.Co vám, které jste to zažily pomohlo? A teď vynechme, prosím rady jako „konec, odejít, ukončit“.
Děkuju
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo. Tenkrát mi i psal. Viděl fotku a hned mi psal, jestli mám jiného a tak