Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Jestli doufala, tak asi smůla. Nehledě na to…on měl na fb pořád, že je ve vztahu. Takže to byla „nějaká“, které je jedno, že se plete teoreticky do vztahu. Pak ji mohl říct, že je sám, ale při prvním kontaktu viděla, že je zadaný.Díky![]()
A uz ho omlouvas a ona je vlastne ta spatna. Neboj, odpustis mu to. ![]()
@Eowyn01 píše:
A uz ho omlouvas a ona je vlastne ta spatna. Neboj, odpustis mu to.
Neomlouvam. Je to blbeček. Ale můj 🥺
@Sandra.B1 píše: Četla jsem pouze první příspěvek, pak diskuze naběhla tak rychle že mi unikl kontext dále
Jasný
![]()
@Anonymní píše:
Psychického zhroucení se nebojím. Na terapie chodím pravidelně, pro svůj dobrý pocit, i když nemam problémy. A naopak mi tohle dodalo energii. Je to paradox, ale ano. Těším se zase na společné chvíle, nový začátek a je to mezi námi jako na začátku. Větší zamilovanost, než kdy předtím. Říkal, že si uvědomil, o co přišel a co (ne)chce a víc si mě i teď váží. Řeknete, že to jsou kecy. Možná? Určitě? Ať. Ale jsem ve stavu, kdy je mi s ním líp, než bez něj. A tu šanci tomu chci dát. Ukončit se to dá vždycky.
K nevěře se mi přiznal sám. Bylo to v době, kdy jsme se nevídali, měli jsme jakousi neoficiální pauzu ve vztahu. Předtím to nějak utichlo, vyšumělo, tak jsme „šli od sebe“. Neměli jsme žádná pravidla, protože jsme nevěděli, jak to bude dál. I já v té době měla možnost realizovat se teoreticky podle sebe. Nebo jak to říct.
Zakladatelko, ale tohle je úplně jiný příběh, než jsi psala v úvodním příspěvku. Proč jsi to nenapsala hned?
@Tosidelassrandu píše:
Zakladatelko, ale tohle je úplně jiný příběh, než jsi psala v úvodním příspěvku. Proč jsi to nenapsala hned?
Protože mě zajímalo, jak se ostatní vyrovnávaly s nevěrou. Cítím to stejně, subjektivně tak, jako kdyby to nevěra ve vztahu byla. Nechtěla jsem zabíhat do detailu, chtěla jsem „po povrchu“.
@Anonymní píše:
Protože mě zajímalo, jak se ostatní vyrovnávaly s nevěrou. Cítím to stejně, subjektivně tak, jako kdyby to nevěra ve vztahu byla. Nechtěla jsem zabíhat do detailu, chtěla jsem „po povrchu“.
To neni detail, to je dost podstatna informace, kterou jsi zamerne zatajila v uvodnim prispevku, protoze bys uz od zacatku dostavala uplne jine odpovedi.
@Anonymní píše:
Ale tohle je úplně jiný příběh. On ti nevěrnej nebyl a ty se nemáš s čím vyrovnávat.
@Anonymní píše:
Ale tohle opravdu nebyla nevěra. Nu což, aspoň vidíš, že nemáte vymýšlet bejkárny typu „pauza“. Nebo jste si měli říct, co si pod tím představujete - jestli jen to, že se od sebe na chvíli vzdálíte, ale vztah trvá nebo jestli máte volno a můžete se urvat ze řetězu jak chcete. Trápíš se zbytečně a hlavně trápíš sama sebe.
@Monchichik píše:
Nemohl s ní táhnout už když mlel o tom, že chce pauzu?
Čím déle to čtu, tak podle mě tohle je nejpravděpodobnější scénář. Něco měl už rozdělanýho, tak přišel s pauzou. Že si potřebuje utřídit myšlenky. V cizí posteli.
Zrovna v tý pauze na něj nějaká skočila. Jo. Jenom na sex. A ví to celý okolí.
Pak mu to nějak nevyšlo, buď ho kopla do zadku nebo zjistil, že na to nemá, tak se hrabe zpět. A musel s pravdou ven, aby to nevyzvonila famílie.
Podla mna sa na to neda zabudnut, je to sucast zivota a je to dost dolezita spomienka, takze na to asi ani nechces zabudnut.
Najvacsi vyznam bude mat ta spomienka pri dalsej nevere, ked si spomenies ze ti to vlastne ‚vtedy‘ nevadilo, tak to nevadi ani teraz.
@Anonymní píše:
Já to taky nechápu a asi ani nikdy nepochopím.
Hrozně se to ve mě pere, protože vyčítat mu to extra nejde, nebyli jsme jakoby spolu, pauza. Na druhou stranu… není úplně ok skočit s někým jiným hned do auta.
Ale chlapi prostě asi myslí víme čím…Můj kamarád vždycky tvrdil, že sex bez vztahu by nedal, že se mu to příčí. Jednou mu jedna napsala a on se hned rozjel k ní domu a při prvním (a zároveň posledním) rande hupsli do postele na celý víkend. Myslím si, že někdy chlapi překvapí sami sebe
Ale prosím tě ![]()
@Sworley No je to divný, že pauza a hned měl nějakou na sex…
…a celá jeho rodina to věděla…teda nevím jak to mají ostatní, ale já jsem takové věci rodině nikdy nevyprávěla
…to jim jako říkal, že si našel Krasomilu na sex? Proč by to měli vědět?
Holky, zajímala by mě jedna věc…vy co zde píšete o rozchodu atd…opravdu jste ve vztahu nikdy nezahly??? Spíš myslím ty co mají za sebou delší vztahy 10let a víc…o období zamilovanosti se nebavím…
A druhá věc, píšete okamžitě konec…ale vy si opravdu, myslíte, že ten váš nikdy nezahl??? Nechci váš nějak vyvádět z míry, ale těžko to zjistíte…
Jen z vlastní osobní zkušenosti vím, že cca 80% partnerů že známých si zaslouží a zjistila to max polovina…
@Benq5 píše:
Holky, zajímala by mě jedna věc…vy co zde píšete o rozchodu atd…opravdu jste ve vztahu nikdy nezahly??? Spíš myslím ty co mají za sebou delší vztahy 10let a víc…o období zamilovanosti se nebavím…
A druhá věc, píšete okamžitě konec…ale vy si opravdu, myslíte, že ten váš nikdy nezahl??? Nechci váš nějak vyvádět z míry, ale těžko to zjistíte…
Jen z vlastní osobní zkušenosti vím, že cca 80% partnerů že známých si zaslouží a zjistila to max polovina…
Si zahlo ne zaslouží, pardon
@Benq5 Nedala bych ruku do ohně za to, že to neudělal…nedám ruku do ohně ani za sebe, že se to nikdy nestane…ale co vím jistě je, že kdyby se to stalo, nebudu mu to vyprávět…a když to bude jen úlet, čekám, že to nebude vyprávět on mně…řekla jsem mu, že kdyby se zamiloval jinde, což se prostě může stát…tak to chci vědět a chci, aby odešel a nedělal ze mě blbku…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat