Jak zapomenout na nevěru muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Tosidelassrandu
7.8.23 12:28
@Anonymní píše:
Ne. Ale on ano. Tak blbá nejsem. A hlavně nic zatím nebylo.

Nebylo nic ani ty tři měsíce, co ojižděl tu jinou?

• Upravit
4789
7.8.23 12:32
@Tosidelassrandu píše:
Máš vůbec nějakou důstojnost? Sorry, tohle stejně dopadne špatně, ale sni si dál.
Domácí násilníci taky slibujou, omlouvají se a brečí a stejně to vždycky udělá znova. Stejně jako to udělá ten tvůj. Ví, že mu to projde, tak proč by se měl omezovat.

Myslím, že zakladatelka má mnohem víc důstojnosti než fůrie, které jsou se vším hned hotové. Ona s ním být chce a ptá se, jak si to ulehčit - rozhodla se zůstat. Nevím, proč by neměla mít důstojnost. Jednu šanci si zaslouží každý, není povinnost mu ji dát, ale že by tím přišla o důstojnost, to je přitažené za vlasy.

• načítám...
Anonymní
7.8.23 12:33
@LukeR1 píše:
Nedávno jsem řešil se svou dlouholetou kamarádkou, jak se s nevěrou vyrovnat. Chodila nějakou dobu k psychoterapeutce. Naučila brát život s nadhledem. Naučila se radovat z maličkostí. Našla si nové přátelé a přijmula fakt, že v životě není žádná jistota.

Ten zmetek ji ale znovu podvedl a víš co? Ona se z toho nesesypala a poslala ho tam, kde slunce nesvítí. Má kamarády, rodinu, své koníčky a to je pro ni nejvíc.

Tohle je na nevěrách to nejhorší. Člověk dá hodně své energie do odpuštení a když už to konečně dokáže, tak zjistí, že měl vedle sebe člověka, který si to nezaslouží. Naštěstí to neplatí vždycky a spousta lidí si po nevěře uvědomí, že toto není cesta.

Mně pomohl čas, přátelé, knihy, změna myšlení a dnes už mě nic nerozhodí. Pokud se opravdu snaží, tak mu dej ve svém srdci jednu šanci. Řekni mu, že další nedostane. Pokud se tím budeš trápit příliš dlouho, tak vyhledej psychoterapeuta nebo se rozveďte. Tvé zdraví by pro tebe mělo být prioritou.

Ještě jedna rada. Ty nemáš povinnost tuhle situaci zvládnout, protože nevěru málokdo dokáže skutečne odpustit. Většina lidí se stejně časem rozejde/rozvede.

Psychického zhroucení se nebojím. Na terapie chodím pravidelně, pro svůj dobrý pocit, i když nemam problémy. A naopak mi tohle dodalo energii. Je to paradox, ale ano. Těším se zase na společné chvíle, nový začátek a je to mezi námi jako na začátku. Větší zamilovanost, než kdy předtím. Říkal, že si uvědomil, o co přišel a co (ne)chce a víc si mě i teď váží. Řeknete, že to jsou kecy. Možná? Určitě? Ať. Ale jsem ve stavu, kdy je mi s ním líp, než bez něj. A tu šanci tomu chci dát. Ukončit se to dá vždycky.
K nevěře se mi přiznal sám. Bylo to v době, kdy jsme se nevídali, měli jsme jakousi neoficiální pauzu ve vztahu. Předtím to nějak utichlo, vyšumělo, tak jsme „šli od sebe“. Neměli jsme žádná pravidla, protože jsme nevěděli, jak to bude dál. I já v té době měla možnost realizovat se teoreticky podle sebe. Nebo jak to říct.

• Upravit
Anonymní
7.8.23 12:34
@Tosidelassrandu píše:
Nebylo nic ani ty tři měsíce, co ojižděl tu jinou?

Ne. Viz poslední komentář, kde ne vysvětleno, snad, lépe.

• Upravit
31246
7.8.23 12:43
@Anonymní píše:
Psychického zhroucení se nebojím. Na terapie chodím pravidelně, pro svůj dobrý pocit, i když nemam problémy. A naopak mi tohle dodalo energii. Je to paradox, ale ano. Těším se zase na společné chvíle, nový začátek a je to mezi námi jako na začátku. Větší zamilovanost, než kdy předtím. Říkal, že si uvědomil, o co přišel a co (ne)chce a víc si mě i teď váží. Řeknete, že to jsou kecy. Možná? Určitě? Ať. Ale jsem ve stavu, kdy je mi s ním líp, než bez něj. A tu šanci tomu chci dát. Ukončit se to dá vždycky.
K nevěře se mi přiznal sám. Bylo to v době, kdy jsme se nevídali, měli jsme jakousi neoficiální pauzu ve vztahu. Předtím to nějak utichlo, vyšumělo, tak jsme „šli od sebe“. Neměli jsme žádná pravidla, protože jsme nevěděli, jak to bude dál. I já v té době měla možnost realizovat se teoreticky podle sebe. Nebo jak to říct.

Tím si možná mohla začít, že ste se v podstatě rozešli, tak si našel milenku :D.

• načítám...
Anonymní
7.8.23 12:44
@Lorre píše:
Tím si možná mohla začít, že ste se v podstatě rozešli, tak si našel milenku :D.

Nechtěla jsem zabředávat do detailů, protože pocit je to pro mě, subjektivně, dost podobný. Ale ano… je to rozdíl. A měla jsem to říct hned. Naopak jsem chtěla názory a rady žen, co zvládly „100% nevěru“.

• Upravit
32325
7.8.23 12:52
@Anonymní píše:
K nevěře se mi přiznal sám. Bylo to v době, kdy jsme se nevídali, měli jsme jakousi neoficiální pauzu ve vztahu. Předtím to nějak utichlo, vyšumělo, tak jsme „šli od sebe“. Neměli jsme žádná pravidla, protože jsme nevěděli, jak to bude dál. I já v té době měla možnost realizovat se teoreticky podle sebe. Nebo jak to říct.

Tak to teda nechápu, proč se k něčemu takovému vůbec přiznával…měli jste pauzu, tak měl mlčet…

• načítám...
Anonymní
7.8.23 13:07
@Monchichik píše:
Tak to teda nechápu, proč se k něčemu takovému vůbec přiznával…měli jste pauzu, tak měl mlčet…

Sama nevím. Je mi z toho na nic, na jednu stranu. Ale na druhou si cením upřímnosti.

• Upravit
32325
7.8.23 13:22
@Anonymní píše:
Sama nevím. Je mi z toho na nic, na jednu stranu. Ale na druhou si cením upřímnosti.

No to je od něj hezké, že to přehodil na tebe…jemu se ulevilo a ty z toho blázníš…měl mlčet…o upřímnost v téhle situaci bych teda nestála…vy máte pauzu a on jí celou prosouloží…super…a ještě ti to sdělí…jako proč ti to říkal? ptala ses?

• načítám...
Anonymní
7.8.23 13:30
@Monchichik píše:
No to je od něj hezké, že to přehodil na tebe…jemu se ulevilo a ty z toho blázníš…měl mlčet…o upřímnost v téhle situaci bych teda nestála…vy máte pauzu a on jí celou prosouloží…super…a ještě ti to sdělí…jako proč ti to říkal? ptala ses?

Prý měl výčitky. Že by nedokázal navázat se mnou bez otevřenosti a upřímnosti. Bál se prý, že bych ho kvůli tomu vyhodila, kdybych se to dozvěděla později, tak mi to chtěl říct sám a hned, než se k němu vrátím.

• Upravit
32325
7.8.23 13:39
@Anonymní píše:
Prý měl výčitky. Že by nedokázal navázat se mnou bez otevřenosti a upřímnosti. Bál se prý, že bych ho kvůli tomu vyhodila, kdybych se to dozvěděla později, tak mi to chtěl říct sám a hned, než se k němu vrátím.

No tak si ulevil…nechápu teda, že si dáte pauzu a on toho hned takhle využije…otevřenost a upřímnost, kecy prostě…sama musíš vědět, jestli tohle dáš…já bych měla vztek, jen by vlezl do dveří…vlézt s ním do postele si neumím vůbec představit…já bych to odpustit prostě nedokázala…

• načítám...
Anonymní
7.8.23 13:48
@Monchichik píše:
No tak si ulevil…nechápu teda, že si dáte pauzu a on toho hned takhle využije…otevřenost a upřímnost, kecy prostě…sama musíš vědět, jestli tohle dáš…já bych měla vztek, jen by vlezl do dveří…vlézt s ním do postele si neumím vůbec představit…já bych to odpustit prostě nedokázala…

Já to taky nechápu a asi ani nikdy nepochopím.
Hrozně se to ve mě pere, protože vyčítat mu to extra nejde, nebyli jsme jakoby spolu, pauza. Na druhou stranu… není úplně ok skočit s někým jiným hned do auta.
Ale chlapi prostě asi myslí víme čím…

Můj kamarád vždycky tvrdil, že sex bez vztahu by nedal, že se mu to příčí. Jednou mu jedna napsala a on se hned rozjel k ní domu a při prvním (a zároveň posledním) rande hupsli do postele na celý víkend. Myslím si, že někdy chlapi překvapí sami sebe :roll:

• Upravit
14332
7.8.23 14:02
@Anonymní píše:
Já to taky nechápu a asi ani nikdy nepochopím.
Hrozně se to ve mě pere, protože vyčítat mu to extra nejde, nebyli jsme jakoby spolu, pauza. Na druhou stranu… není úplně ok skočit s někým jiným hned do auta.
Ale chlapi prostě asi myslí víme čím…Můj kamarád vždycky tvrdil, že sex bez vztahu by nedal, že se mu to příčí. Jednou mu jedna napsala a on se hned rozjel k ní domu a při prvním (a zároveň posledním) rande hupsli do postele na celý víkend. Myslím si, že někdy chlapi překvapí sami sebe :roll:

A nejsou na tom ženy stejně :cert:

Jaké by to bylo, kdyby jsi měla i ty během těch tří měsíců nějakou tu bokovku.
Nehledala jsi? Nikdo neprošel prvním kolem? Nebo něco bylo a dotyčný se neosvědčil?

• načítám...
Anonymní
7.8.23 14:08
@Josef_t píše:
A nejsou na tom ženy stejně :cert:Jaké by to bylo, kdyby jsi měla i ty během těch tří měsíců nějakou tu bokovku.
Nehledala jsi? Nikdo neprošel prvním kolem? Nebo něco bylo a dotyčný se neosvědčil?

Bylo by to alespoň 1:1, nebo jak to říct, jen já si myslela, že oba to máme stejně. Tedy dáváme tomu čas, ale nic nikde. Já byla jen na pár schůzkách, posezení u kafe. Nic víc.

• Upravit
32325
7.8.23 14:19
@Anonymní píše:
Bylo by to alespoň 1:1, nebo jak to říct, jen já si myslela, že oba to máme stejně. Tedy dáváme tomu čas, ale nic nikde. Já byla jen na pár schůzkách, posezení u kafe. Nic víc.

A kdyby si měla někoho v té době i ty, tak by s tebou taky chtěl zůstat?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová