Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Prostě Vodnář píše:
Koukám, že na straně šest je situace úplně jiná, než na straně jedna. Proto předchozí příspěvek berte za bezpředmětný.
Děkuju
i tak moc
Tak jsem tu diskuzi zbezne prolitla a to, jak to prezentujes v uvodnim prispevku je dost jine, nez jak to ve skutecnosti je.
Tak jste sli od sebe, oba randili a hledali potencionalniho partnera, on byl o metu pred tebou a ty se z toho hroutis?
Pravidlo c.1: Nedelej si domnenky jako napriklad tu, ze tvuj partner neco ma stejne, jako ty (ze bude se sexem cekat az se vyresi vas vztah).
Ja osobne bych neveru neprominula. Ale v tvem pripade mi to jako nevera nepripada, byli jste od sebe.
@Anonymní píše:
To určitě byla. Bylo to účelově, na sex. Já se snažila hledat spíše „kandidáty na vztah vážný“. Spíš jsem sama nechtěla postoupit nikam s nikým dal, než si to vyjasnime spolu, a myslela si, že on to má stejně.
Asi mě děsí to, jak to bylo proti jeho povaze, úplně opak jeho normalniho chování. Je rozvazny, pomalejsi, na vztah nedá dopustit a na rodinu a teď tohle.
Prostředí asi taky hraje roli. A také to, že jeho okolí (rodina apod.) to vědělo.
Pochybuji o tom, že to bylo jen na sex. Té holce šlo spíš o vztah a on třeba jen nebyl připravený na to, že po něm sama trochu vystartovala. Nepochybně mu to v prvním kole zalichotilo. ![]()
Budiž ti ponaučením, že o něj je jako potenciálního „vážného“ partnera zájem.
A že současně tvým sítem nikdo neprošel nikdo. Přitom nepochybuji, že na sex by si dali říct všichni ![]()
@Josef_t píše:
Pochybuji o tom, že to bylo jen na sex. Té holce šlo spíš o vztah a on třeba jen nebyl připravený na to, že po něm sama trochu vystartovala. Nepochybně mu to v prvním kole zalichotilo.Budiž ti ponaučením, že o něj je jako potenciálního „vážného“ partnera zájem.
A že současně tvým sítem nikdo neprošel nikdo. Přitom nepochybuji, že na sex by si dali říct všichni
Prý bylo. Jak když „kamarádství s vyhodami“, jen se domlouvali na sex. Prý ho sama kontaktovala první s nabídkou sexu.
Sítem by prošli, nebýt jeho…jsem kráva věrná
![]()
Ja jsem to teda nezažila, ale podle mě, vytěsňovat to půjde jedině NÁPRAVOU Tveho muže. Měl by o to víc snažit se vynahradit Ti to a pracovat na obnově vztahu. Sama to jen tak lehce nevytěsníš bez jeho přičinění. A protože ses rozhodla neodkopnout ho a jít mu v tom naproti, určitě se Ti to časem podaří. Držím palce a drž se ![]()
@Sandra.B1 píše:
Ja jsem to teda nezažila, ale podle mě, vytěsňovat to půjde jedině NÁPRAVOU Tveho muže. Měl by o to víc snažit se vynahradit Ti to a pracovat na obnově vztahu. Sama to jen tak lehce nevytěsníš bez jeho přičinění. A protože ses rozhodla neodkopnout ho a jít mu v tom naproti, určitě se Ti to časem podaří. Držím palce a drž se
Děkuju moc
zatím je úžasný. Udělá, co slíbil. Má na mě času, co nikdy. Zve mě pořád někam. Napíšu mu, že je mi smutno…přijede, zavolá. A je i taktní. Např. jsme byli společně v bazénu, kde byli převlékací boxy, šel se prevleknout jinam, aby na mě nevyvijel tlak po tom všem. Abych měla prostor a necítila se zahnana do kouta a „očumovaná“.
@Anonymní píše:
Možná mi na tom nejvíc vadí, že to bylo soustavně. Vícekrát. Ne jen jeden úlet.
Chápu, že to vadí…
Ale nezkoušel střídat holky, s jednou zkoušel navázat vztah. Přesto to zkouší obnovit s tebou tj. v jeho „srdci“ jsi zůstala. ![]()
Když to řeknu naopak, jemu by asi vadilo, kdyby jsi jich jednorázově vyzkoušela víc (a jistotu, že to byla jen kafíčka mít nikdy nebude). Krátký pokus o vztah by snesl spíš. V tom mají muži a ženy často jiné vnímání.
@Sandra.B1 píše:
Ja jsem to teda nezažila, ale podle mě, vytěsňovat to půjde jedině NÁPRAVOU Tveho muže. Měl by o to víc snažit se vynahradit Ti to a pracovat na obnově vztahu. Sama to jen tak lehce nevytěsníš bez jeho přičinění. A protože ses rozhodla neodkopnout ho a jít mu v tom naproti, určitě se Ti to časem podaří. Držím palce a drž se
P. s. četla jsem pouze úvodní příspěvek, tak reaguji jen na něj.. prý to bylo trochu jinak, jak jsem letmo zahlédla v diskuzi… tak to možná je taky bezpredmětný ![]()
@Sandra.B1 píše: …vytěsňovat to půjde jedině NÁPRAVOU Tveho muže…
Jakou nápravou? Měli pauzu, kterou on využil po svém. Že tak rychle je jiná věc. Proč ho jeho rodina kryla taky nechápu, ale budiž. Nicméně není co odpouštět. Měli pauzu. Zakladatelka se buď smíří s tím, že jen co se otočila, už to dělal s jinou, nebo ne. To je asi tak celé. Bohužel.
@Anonymní píše:
Prý bylo. Jak když „kamarádství s vyhodami“, jen se domlouvali na sex. Prý ho sama kontaktovala první s nabídkou sexu.Sítem by prošli, nebýt jeho…jsem kráva věrná![]()
Jo jo, je tu plno příspěvků, kdy „kamarádky s výhodami“ doufají v něco víc.
Obzvlášť pokud ho kontaktovala jako první… to jen svědčí o tom, že ani on tě nemá jistou.
Nevyžádaná rada ![]()
O víkendu bude pršet, tak rozbijte prasátka, objednejte chatu na mácháči a dva dny nemusíte vylézt ![]()
@Anonymní píše: … . Abych měla prostor a necítila se zahnana do kouta a „očumovaná“.
Všechno špatně
![]()
Naopak měl očumovat, aby věděl o co mohl přijít ![]()
Zakladatelko, ty se s nevěrou teda nijak vyrovnávat nemusíš, když ti nevěrný nebyl. To, že měl jinou, v době vašeho odloučení, tak tím jsi měla asi začít diskuzi.
Příspěvek upraven 07.08.23 v 16:02
@Josef_t píše:
Jo jo, je tu plno příspěvků, kdy „kamarádky s výhodami“ doufají v něco víc.
Obzvlášť pokud ho kontaktovala jako první… to jen svědčí o tom, že ani on tě nemá jistou.Nevyžádaná rada
O víkendu bude pršet, tak rozbijte prasátka, objednejte chatu na mácháči a dva dny nemusíte vylézt
Jestli doufala, tak asi smůla. Nehledě na to…on měl na fb pořád, že je ve vztahu. Takže to byla „nějaká“, které je jedno, že se plete teoreticky do vztahu. Pak ji mohl říct, že je sám, ale při prvním kontaktu viděla, že je zadaný.
Díky
![]()
@Bereta píše:
@Sandra.B1Jakou nápravou? Měli pauzu, kterou on využil po svém. Že tak rychle je jiná věc. Proč ho jeho rodina kryla taky nechápu, ale budiž. Nicméně není co odpouštět. Měli pauzu. Zakladatelka se buď smíří s tím, že jen co se otočila, už to dělal s jinou, nebo ne. To je asi tak celé. Bohužel.
Četla jsem pouze první příspěvek, pak diskuze naběhla tak rychle že mi unikl kontext dále ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukám, že na straně šest je situace úplně jiná, než na straně jedna. Proto předchozí příspěvek berte za bezpředmětný.