Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
3.3.26 09:34

@nikka323 Jak u koho, řekla bych. Někdo je má na ruce jen proto, aby bylo vidět, že je má. Někdo je aktivně využívá při sportu, někdo sleduje tělesné funkce, a ty dětské… no, k tomu asi nemusím nic dodávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.3.26 09:19

@balkanka My je už máme delší dobu, máme Carneo Guardkid+. Klidně, pokud máš nějaké otázky, ptej se. Ale myslím, že všechno potřebné k nim najdeš i na internetu.

barts93 Ano, my jsme je přesně za tímto účelem kupovali, abych věděla, kde je Teri, a mohla jí zavolat, kdyby bylo potřeba, a ona mně taky. Teď je časem už používáme častěji a přirozeněji, tak bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.3.26 14:03

@camuna Však postupně, jak i dítě dospívá, dá se to uplatňovat i na jiné věci, nejen na ten základ. Co všechno s nimi ještě dělá tvoje dcerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.3.26 09:58

@camuna Hele, mě tak napadlo, jestli není nějak omezený ten hovor. Že já nevím, jestli můžeš volat jen určitý počet minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.3.26 14:12

@marcella37 Tohle slyším poprvé, to by byla dobrá hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.3.26 08:55

@camuna Díky, že jsi napsala. Nejprve si to zkusím pořádně prohlédnout, podívám se, co k tomu píšou, a porovnám to s ostatními možnostmi, které jsme koukali. Pokud by mě něco zajímalo nebo by bylo potřeba, určitě se ozvu. Teď vlastně ani moc nevím, na co přesně se mám zaměřit, takže si to chci nejdřív ujasnit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.3.26 14:10

@faubi 3–4 dny je víc než dobré, když se normálně využívají, je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.3.26 08:53

@passys2 To bych řekla, že je opravdu velice dobrá výdrž baterie. Kolegyňka mi říkala, že své dceři musí hodinky každý den nabíjet. Ale nevím, jaké přesně mají, ptala jsem se, ale ani ona samozřejmě nevěděla, protože je kupoval manžel a tak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
9.3.26 09:24
@violetka61 píše: Více

Záleží, co komu vyhovuje. Já bych po používání několika různých hodinek a náramků už nebral nic s výdrží alespoň týden při běžném používání. Nechávám si hodinky i přes noc na sledování kvality spánku, takže je nedám na noc na nabíječku a řešit neustále nabíjení někdy přes den mě prostě štve. Nehledě na to, že třeba většina hodinek od Apple nedá ani ten jeden den ve chvíli, kdy vyrazíš na tůru a máš celý den zapnutou GPS pro záznam trasy. To jsou pro mě prostě nepoužitelné hodinky, když ti z ranních 100% baterky už odpoledne chcípnou na baterku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.3.26 09:01

@barts93 To není tak úplně pravda. I nové modely toho mohou „mít méně“ než starší. Záleží na tom, na co se ty hodinky zaměřují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.3.26 13:53

@blink To může být pravda, pokud jsou v něčem více specifické, tak asi ubrali jiné nepotřebné funkce. I když pokud se stále bavíme o těch dětských hodinkách, tak tam toho extrémně moc zase není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.3.26 08:51

@rmot Je to tak, můj muž taky vybíral hodinky tak, aby vydržely co nejdéle. Měl jedny, které ani neměly barevný displej, aby zbytečně nevybíjely baterii. Teď podle recenzí koupil nějaké docela levné a zatím drží a ukazují všechno přesně. Uvidí se, jaká bude celková životnost. Jenže u dětských hodinek máš zase úplně jiná kritéria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.3.26 21:51

@faubi Ty levné, to jsou ty dětské, nebo jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.3.26 08:51

@passys2 Nemyslím si, že by mu její muž kupoval dětské hodinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.3.26 09:25

Ne, to nejsou dětské. Neříkám, že dětské hodinky musí být nějak drahé, že vysoká cena automaticky zaručí, že všechno bude super, vůbec ne. Ale toto bylo myšleno pro toho muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák