Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@J_Doe píše:
Já jsem neřekla, že střídavka, ne. Já jsem řekla, že dva domovy pro děti NE. Na tom nevidím nic pozitivního. Dítě má mít jeden domov. Pokud rodiče nejsou schopni spolu žít jako spořádaná rodina, tak ať alespoň zabezpečí pro děti jeden domov.
Mám obavu z toho, jak se to jednou na těch neukotvených dětech projeví…
Ja byl od druhe tridy ve stridavce a nijak se to neprojevilo. Vsechno bylo v pohode.
@Emimin7 píše:… a proto volné chvíle trávíš na ženském servru zbytečným tlacháním…
Ja byl od druhe tridy ve stridavce a nijak se to neprojevilo. Vsechno bylo v pohode.
@J_Doe píše:
Já jsem neřekla, že střídavka, ne. Já jsem řekla, že dva domovy pro děti NE. Na tom nevidím nic pozitivního. Dítě má mít jeden domov. Pokud rodiče nejsou schopni spolu žít jako spořádaná rodina, tak ať alespoň zabezpečí pro děti jeden domov.
Mám obavu z toho,jak se to jednou na těch neukotvených dětech projeví…
Já jim říkám „baťůžkáři“. Každé pondělí a pátek s mega baťohem. Bavím se teda o sousedčiných, své nemám. Ona si střídavku taky chválí, ale mně je konkrétně těch jejich líto, protože nemají ani klíče od bytu. Vždy čekají s tím baťohem na schodech, až přijde máma z práce. Nechápu
Chodí už na 2.stupeň, klíče by mít mohly ![]()
edit:abych to dovysvětlila, ony klíče mají vždy jen ten týden u mámy. Jak jedou k tátovi, musí je odevzdat. A prý je to i naopak. Mně to přijde ujetý. Jim ne.
Příspěvek upraven 28.12.17 v 17:02
@Kelliee píše:
Já jim říkám „baťůžkáři“. Každé pondělí a pátek s mega baťohem. Bavím se teda o sousedčiných, své nemám. Ona si střídavku taky chválí, ale mně je konkrétně těch jejich líto, protože nemají ani klíče od bytu. Vždy čekají s tím baťohem na schodech, až přijde máma z práce. NechápuChodí už na 2.stupeň, klíče by mít mohly
připadá mi to smutné… Jak se takové dítě může cítit plnohodnotným členem rodiny? Máma má domov, táta má domov… a ony pendlují… ![]()
@J_Doe píše: … a proto volné chvíle trávíš na ženském servru zbytečným tlacháním…(taková typická pánská kratochvíle…)
Jo tak takhle se to projevuje. Ta stridavka taha kluky na emimino. ![]()
@Emimin7 píše:
Jo tak takhle se to projevuje. Ta stridavka taha kluky na emimino.
A jsme u toho! A to je jenom začátek… ![]()
Ne, mně se prostě dva domovy pro děti opravdu nelíbí… Ať si to rodiče zařídí jak chtějí, ale domov má mít především dítě.
@J_Doe píše:
A jsme u toho! A to je jenom začátek…Ne, mně se prostě dva domovy pro děti opravdu nelíbí… Ať si to rodiče zařídí jak chtějí, ale domov má mít především dítě.
Ale to stridani rodicu mi nezni jako dobre reseni. Nektere pary by se pri setkani povrazdili.
@Emimin7 píše:
Ale to stridani rodicu mi nezni jako dobre reseni. Nektere pary by se pri setkani povrazdili.
proč by se měli setkávat?
@J_Doe píše:
proč by se měli setkávat?
Nekdy se tam snad musi potkat.
@J_Doe píše:
Mám obavu z toho, jak se to jednou na těch neukotvených dětech projeví…
Nějak nechápu jak lze mít střídavou bez dvou domovů.
@Kelliee batoh mívají i děti které jezdí k otci na víkendy. Moje je berou i na jeden den k babičce.
@Emimin7 píše:
Nekdy se tam snad musi potkat.
proč? jeden rodič pošle děti do školy a odejde z bytu, druhý se tam večer nakvartýruje.
A i kdyby se potkali, tak co? Snad to zvládnou - ono když není střídavka, tak se potkávají pravidelně, ne?
A pokud by to nezvládli, tak v podstatě dávají za pravdu pisateli toho článku, na který tady byl odkaz, a to, že jsou to jenom dva nedospělí jedinci, přerostlá děcka, která se neumí dohodnout…
Zvolit dva domovy pro děti jenom proto, aby se se svým bývalým partnerem již nikdy nemusely vidět, mi připadá velmi sobecké.
@andelka83 píše:
Nějak nechápu jak lze mít střídavou bez dvou domovů.
Děti zůstanou doma, kde jsou zvyklé, a střídají se u nich rodiče.
@J_Doe píše:
připadá mi to smutné… Jak se takové dítě může cítit plnohodnotným členem rodiny? Máma má domov, táta má domov… a ony pendlují…
Ale za to jak se děti cítí můžou rodiče, že to blbě nastavili a zbytečně to komplikují, ne střídavka jako taková.
@J_Doe píše:
Děti zůstanou doma, kde jsou zvyklé, a střídají se u nich rodiče.
Už několikrát se tu řešilo, že to je nereálné a nefunguje to. Takže tuhle možnost úplně vynech.