Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Peruánský naháč se mi taky moc líbí. Hlavně ta holá varianta s chocholkou. Má je tady jedna paní. Na psi nereagují, ani na lidi, ale nevím, jak by byli k dětem, paní má už puberťáka. Ale jinak povídala, že jsou hodní. Bígla bych nebrala, pokud ho pořád nechcete vláčet na vodítku. Taky by nemusel být špatný vlčí špic, pokud chcete menšího parťáka na delší procházky. A co jsem slyšela, tak k dětem, ideální. A není úplně malý. Tak dobře vyberte
je fajn, že k tomu přistupujete tak zodpovědně.
Simono-peruansky nahač moc chocholku nema, pravdepodobne došlo k zamene s čínským chocholatým psem což je jine plemeno. O tech nemohu bohuzel moc referovat protoze je znam jen z vystav. Je to spolecenske male plemeno. To je jedine co vim
@Mišmiš: jsi mě úplně zmátla, páč jsem si vybavila pár peruánů s chocholkou
Tak jsem jukla do vyhledávače a níže přikládám pesany s chocholkou
Ale jasně, čínský chocholatý je o něčem jiném a lidi je občas hodí do jednoho pytle, páč jsou oba nahatí ![]()
Kissie-jo jo ja kdyz slysim nahac s chocholkou tak to v 99% znamena CCHP. Pro me maj peruanci jen ofiny :0)) moje cuba nema ani ofinku. Az se nekdy budu nudit tak ji ty chlupy na hlave spocitam, ale predpokladam pocet do 50ks „chlupu“
Ono malokdo peruance zna. Spise se lidi tvari ze:
Pes je nemocny
Pes ma srst, ale neni tak videt ![]()
Pes je cinsky chocholaty bez PP a tudiz mi musi byt „taktne“ receno, ze me nekdo podvedl
A vyhrala zatim pani co zcela vazne rekla-to je pes krizeny s tou bezsrtou kockou ![]()
@Mišmiš píše: .....
A vyhrala zatim pani co zcela vazne rekla-to je pes krizeny s tou bezsrtou kockou
Myslím těch pár chlupů, ofina mě fakt nenapadla. Je to na 100% peruánský. Druhého má bez a to už není ono. Vypadá jako na té první fotce.
Když už tady píšete o CINA, PENA, tak se bavte o varietách, ne o variantách, ty neexistují. Chudák laik, který se v plemenech naháčů nevyzná si pak opravdu myslí, že jde o varinaty ( např. u CINA o varietu HA nebo PP ). A to se ještě nebavíte o mezitypech, ty se naštěstí PENA netýkají, tam laikům vysvětlete velikostní rázy
.
@Baslerinda píše:
Když už tady píšete o CINA, PENA, tak se bavte o varietách, ne o variantách, ty neexistují. Chudák laik, který se v plemenech naháčů nevyzná si pak opravdu myslí, že jde o varinaty ( např. u CINA o varietu HA nebo PP ). A to se ještě nebavíte o mezitypech, ty se naštěstí PENA netýkají, tam laikům vysvětlete velikostní rázy.
A protože v tom mám sama chaos, tak raději u naháčů nepoužívám ani varianty ani variety ![]()
@Kissie9
a nebo tak kočko, taky držím zobák u plemen, u kterých nevidím pod povrch nebo si nejsem stopro jistá v hantýrce daného plemene ![]()
Ale no tak, varieta nebo varianta-jsme u slovíčkaření a každý kdo má trochu rozum to určitě pochopil ![]()
Pokud se budu držet tématu - a proč vlastně chcete psa - já sama psa mám (černého labradora, 7 let), ale já mu podřizuji svůj život - ven chodíme minimálně jednou denně (až 3× denně) na min. hodinové procházky, než bych někam šla a nemohu vzít i ho, tak tam vůbec nejdu. Pracuji jen na 7,5 hodiny a pádím domů. Zkrátka - pes byl můj nápad a tak se mu věnuji
. U mě to bylo z popudu - abych nebyla sama doma - když chlap - u policie - slouží. Ale proč ho chcete vy a máte na něj opravdu čas ![]()
Jak venčíte, jak často, jaké pauzy
,zkrátka vše mě zajímá
.
Skusim se zeptat v teto diskuzi, nevite proc stene 5mesicu pri pohlazeni vystrkuje (pindika??) Do ted to nedelal az ted posledni tyden prestane stim??
Ahoj,
prosím o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci na téma, které faktory ovlivňují pořízení psa.
Předem všem moc děkuji za váš čas.
@Petule.xwx píše:
Ahoj,
prosím o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci na téma, které faktory ovlivňují pořízení psa.
Předem všem moc děkuji za váš čas.https://docs.google.com/…t3A/viewform?…
měla bych k tomu poznámku-není tam možnost žádného měsíčního příjmu, a co se týče uší-v ČR se kupírovat nesmí…