Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rukapane
27.5.13 09:38

@peka83 Dá se v dnešní době věřit v opravdovou lásku, která opravdu vydrží??

Věřit můžeš v co chceš. O víře ale vztahy opravdu nejsou. Samozřejmě můžeš najít chlapa na celý život, ale on ten problém nebývá jen u chlapů, ale také u zestárlých dívek, které jsou zblblé z romancí, telenovel, seriálů atp. ale hlavně ze svých rodičů. Když se chlapům snaživka promění po čase nebo po svatbě v kombinaci domácí buchtu s 2 základními polohami v sexu a ukřičené fretky, co jen šmejdí po domě se smetákem a pro děti nemá na nic jiného čas a chuť, dopadne to vždy stejně… výhodu mají ty, co mají línejší nebo chlapy, co si nemají jak sehnat někoho lepšího.

• Citovat
  • Upravit
7626
27.5.13 09:56

@denisa 76 osviceny tatik :palec: tak ja si nedelam iluze, ze muj synator bude nevinny jak Lilie kdo vi do kdy a ani bych to nechtela a je mi jasne, ze mi i spoustu veci nenapadne zataji :nevim: Hlavne at ma zdrave sebevedomi a sebeuctu a je rad na svete a pak i ja budu stastna matka.ted aby se mi to podarilo vychovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.5.13 10:05
@svycarka píše:
@Jasněnkaa original verze:potkali jsme se v baru kde jsem byla se segrou, pozval me na rande, sli jsme na disku a ja se zlila jako prase :oops: Rano jsem se probudila v jeho posteli :mrgreen: Pro syna: Bylo takove prijemne slunne odpoledne a sla ze svym cirkevnim krouzkem pomahat skautum, no a mezi nimi byl tvuj tatinek :mrgreen:

verze pro syna je lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27.5.13 10:09

@svycarka Verze pro syna je super, jen nevím jestli ti na to skočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 10:11

@Jasněnkaa :pankac: to bez pochyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 10:13

@jurášek 07.07.09 :think: v 7 letech treba jooooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
27.5.13 10:29

Já tady s vás padám do mdlob :-D ty verze pro děti jsou prostě uchvatné. Teda naše setkání bylo uplně normální. Žadné takové vzrůšo, takže já bych spíš řekla nějakou stěchto vašich drsných verzí ať se dětíi jednou zasmějí a pochopí že i rodiče nejsou žadne ušlápnute bambule.

• Citovat
  • Upravit
27.5.13 11:16
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 :think: v 7 letech treba jooooo :mrgreen:

V sedmy ano, ale v 15 :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.5.13 12:13

@jurášek 07.07.09 tak jestli bude v 15 hulit, chodit za skolu a prijde o panictvi tak se mu priznam, jelikoz bude zjevne po matince :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 12:09

Taky se hlasim do klubu…

S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.5.13 12:24
@Starej Pardal píše:
Taky se hlasim do klubu…S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: to je pěkný :potlesk: ty brďo, tolik let :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
33916
28.5.13 12:30
@Starej Pardal píše:
Taky se hlasim do klubu…S Pardalkou prdime spolu pod perinou uz 32 let, z toho 27 jako manzele. A i kdyz ji s oblibou rikam, ze kdybych ji tenkrat zastrelil, tak uz jsem davno na svobode a mam klid, situace speje k tomu, ze casem si na noc budeme davat zuby do spolecne sklenice… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to se čte úplně samo a konečně příspěvek co stojí za to :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.5.13 12:34

@svycarka Já rozumím jenom v životě vždycky bývá všechno opačně od toho co jsme si naplánovali :lol: :lol: Ale určitě bych se verze pro synáčka držela co nejdéle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 22:01
@svycarka píše:
@jurášek 07.07.09 tak jestli bude v 15 hulit, chodit za skolu a prijde o panictvi tak se mu priznam, jelikoz bude zjevne po matince :oops: :mrgreen:

Tak jestli bude dělat vše co píšeš, tak se teda máš na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
28.5.13 23:12

@Starej Pardal :mrgreen: bejt tam jiný čísla tak si řeknu:do pr..le muj starej je na emiminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí