Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
10.12.13 22:34
@magicalee píše:
NE a NE

Jaký si to uděláš, takový to máš ;)

Já můžu říct ANO ANO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
10.12.13 22:38

Já taky ano, ano! :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.13 22:46

Ja se take pridavam k vernym a stastnym :srdce: s manzelem se neskutecne milujeme uz skoro osm let. z nasi ciste lasky vzesla nase nejmilovanejsi dceruska a chteli by jsme jeste jednou poupatko. v zivote bych ho za nic evymenila.pro me je nejuzasnejsi a presto, ze je sem tam nejaky mracek mezi nami…MILUJEME SE NADEVSE A JSME STASTNIIIII :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.12.13 23:04

ANO a ANO…ave JA za mou trpelivost s tim chlapem :mrgreen: a mozna i jemu za jeho trpelivost se mnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
10.12.13 23:27
@little things píše:
Ja se take pridavam k vernym a stastnym :srdce: s manzelem se neskutecne milujeme uz skoro osm let. z nasi ciste lasky vzesla nase nejmilovanejsi dceruska a chteli by jsme jeste jednou poupatko. v zivote bych ho za nic evymenila.pro me je nejuzasnejsi a presto, ze je sem tam nejaky mracek mezi nami…MILUJEME SE NADEVSE A JSME STASTNIIIII :srdce:

Takhle podané to zní jak z povinné růžové knihovny…strašné :lol:,a to na věrnost i štěstí věřím, ale tohle fakt bych nechtěla.. :)

• Citovat
  • Upravit
3594
10.12.13 23:42

ANO a ANO :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
11.12.13 00:18

Jáááá taky :D šťastná a věrná. Sice mě před chvilkou chlap nakrknul, protože mě vzbudil a já teď nemůžu usnout, ale to mě přejde, protože je to moje zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.12.13 00:32

Yes yes, sí sí, ja ja- na rodičovské je dobré si opakovat jazyky ;) Spolu jsme 9 let, z toho 2 manželé, dítě máme 1 rok. A pořád je to krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.12.13 02:50

Jo. Šťastná a věrná.
Velký podíl má izolace na vsi - nevěra s žádným sousedem mě neláká a při pohledu na mnohé z nich mě zaplaví štěstí, jak jsem dopadla skvěle. A mezi normální lidi se nedostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
11.12.13 06:11

Ano jsem šťastná a proto jsem věrná… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
11.12.13 06:14
@Nejhodnější píše:
Jaký si to uděláš, takový to máš ;)Já můžu říct ANO ANO :mrgreen:

nemusíme hnedkom soudit, ne?!?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.12.13 06:18

@peka83 určitě bude! Věřme lepším zítřkům! Taky máme za sebou ztrát miminek dost, byla jsem z toho vždy smutná, pak se zjistilo, že mám genetickou vadu, která mi nedovolí donosit miminko, když už ho vůbec budu čekat… Nechápala jsem, protože jsme jedno dítko po dvou letech snažení měli… Nakonec máme dětí šest - tři jsme si osvojili a tři se nám narodili :srdce: :srdce: :srdce: Držím palečky!!!

Jinak já jsem šťastná a čím dál šťastnější a samozřejmě věrná. Jsem vdaná šestnáctý rok, máme šest krásných dětí, od 13. let do 11. měsíců, mám super práci, kterou miluji, manžel skvěle zvládá domácnost, prostě optimální situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduczka
11.12.13 06:21

:-)))… jsem šťastná a věrná :-) ikdyz se posledni dobou s pritelem porad hadame, tak urcite by me nenapadlo ho podvest a myslim, že ani jeho ne :-))

• Citovat
  • Upravit
18651
11.12.13 07:52

Ano ano :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
11.12.13 09:55
@cher píše:
Takhle podané to zní jak z povinné růžové knihovny…strašné :lol:,a to na věrnost i štěstí věřím, ale tohle fakt bych nechtěla.. :)

presne, brrrrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria