Je to konec vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
22.3.12 12:51

A jinak, že pohladí, v tomhle jsem skeptik, chlapi často žene k usmíření prachobyčejný sexuální pud :cert: To najednou dokážou všechno na světě, naslibují cokoliv. A když je hotovo, tak se člověk zase může jít klouzat, protože pán tvorstva má na dušičce bebí a vlastně za to může ženská, překvapive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.3.12 12:53

Asi na něho netlač, nech mu klid a čas, uber plynu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.3.12 12:53
MKK píše:
Emilie píše:
Je znát, že se snažíš to psát objektivně a zkratkovitě, ale mám s tím taky problémy. Nezlob se prosím, ale takhle píšu já, když mám v hlavě litránek čehosi s příměsí hádvěó.

Mate mně teda fakt, že stavíš všechno na tom, že lhal a že již nemáš důvěru. Jak píše Kamča - co to bylo za lež? Mohla to být pro někoho maličkost, pro jiného prostě existenční otázka (zřejmě).

A víc asi psát nebudu, mám sice co, ale jsou to moje fantas magorie, ke kterým nemám podklady - fakt tomu nějak moc nerozumím.
Ta 1.lež byla docela zásadní. Kdybych věděla předtím pravdu, možná bych si ho ani nevzala. Nevím. Dokázal to tajit víc jak rok. A když to prdlo, přísahal na smrt našeho syna…toto mě mrzelo moc. lež byla kravina, ale to jsem mu řekla. Nestavím na té malé lži…to ne. Ale že jsme udělali oba chyby, křivdili si, uráželi…měsíc zpátky chtěl udělat čáru za minulostí a začít znovu, že moc miluje. Když jsem řekla ano - jakoby se v miniulosti a hádkách pitval on a že má jiné myšlení než já. Když řeknu ok, jdeme dál, tak to tak je. A že ted neví.....

Psala jsi, že milenka v tom není. Tak finance? Dluhy? Zdraví? Co tam může být ještě tak zásadního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.3.12 12:55
Gladys píše:
A jinak, že pohladí, v tomhle jsem skeptik, chlapi často žene k usmíření prachobyčejný sexuální pud :cert: To najednou dokážou všechno na světě, naslibují cokoliv. A když je hotovo, tak se člověk zase může jít klouzat, protože pán tvorstva má na dušičce bebí a vlastně za to může ženská, překvapive
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jednou mi takhle ten náš vrchol potravinového řetězce chtěl asi složit poklonu, jak mu je „dobře“ a tak povídá, že „teď můžu chtít co chci, udělá všechno“. Tak ze srady povídám, ať vybílí. (Podpotýkám, že do ničeho nerejpu, postavil dům, takže vybílit je otázka času, ne chtění či nechtění, lenosti nebo tak). A moc se mu ten fór taky nelíbil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 12:58
Gladys píše:

Tak on je právě vyjímka. Jak jsem ho chytla za ruku, cukl. A že se ted se mnou nedokáže milovat a neví proč. Ale podle mě proto, že se cítí na obtíž - a to nevím jak na to přišel. Ale on má celkově k jiným spíš nechut, i sám řekl, že nikoho nemá. Jezdí z práce domů. V tomto lhát neumí.Aspon v to věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.3.12 12:59

Co takhle psycholog? Pro oba dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:00

Jinak on je hrozně citlivý. Kyž několikrát něco řekl, tak i potajmo brečel. Z hádek má střevní potíže…ale ted jedná spíš svrchu. A když choval synka, tak jsem viděla, že brečel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 13:01
lovesmile píše:
To je tak zmateně napsané, že se mi nad tím ani nechce přemýšlet. :nevim:

Přesně :lol: Ono dost záleží, v čem lhal… A proč se ho prostě zakladatelka nezeptá, jestli to vidí jako konec? Přijde mi to trochu jak vztahy na střední – dal mi pusu, ale mračí se, nemluví, co si asi tak myslí atd. Prostě je potřeba o všem mluvit, jinak to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 13:02
MKK píše:
Nikoho nemá, to vím. Ale my spolu žijeme..proto mě mate to, že píše..když se ten den vidíme. To dělá po tom co mi řekl, že ted neví co v něm je, že funguje jakoby bez emocí a že je mu hrozně smutno.

Jakobych slyšela jednoho svého bývalého.. Ten si furt nebyl jistý, jestli teda jo nebo ne, pořád se cítil nějak prázdný a bez emocí, pak měl zas emocí až moc. Děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761

Můj se jednou ptal, co by mě nejvíc vzrusilo, ze udělá cokoliv..
Tak jsem mu řekla, jestli by nemohl vyžehlit :-)

Jinak pro zakladatelku, já to taky moc nechápu, ale podle ME se v tom oba moc vrtate. Dejte si chvíli oddych.

Emilie píše:
Gladys píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jednou mi takhle ten náš vrchol potravinového řetězce chtěl asi složit poklonu, jak mu je „dobře“ a tak povídá, že „teď můžu chtít co chci, udělá všechno“. Tak ze srady povídám, ať vybílí. (Podpotýkám, že do ničeho nerejpu, postavil dům, takže vybílit je otázka času, ne chtění či nechtění, lenosti nebo tak). A moc se mu ten fór taky nelíbil!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
tentadora píše:
Co takhle psycholog? Pro oba dva?

no nevím, s jeho povahou by to asi bylo horší. Všechno otevírat ..proč,jak…asi bude nej když si to srovná sám.
Ale jen mi řekněte, kdybyste uvažovali, že odejdete…psali byste manž. co děláte s klukama…apod? nebo že vyjíždíte tam a tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
ivuska.h píše:
lovesmile píše:
Přesně :lol: Ono dost záleží, v čem lhal… A proč se ho prostě zakladatelka nezeptá, jestli to vidí jako konec? Přijde mi to trochu jak vztahy na střední – dal mi pusu, ale mračí se, nemluví, co si asi tak myslí atd. Prostě je potřeba o všem mluvit, jinak to nejde :nevim:

Těžce se v tom nevyznám, ale bohužel mi to taky přijde tak, že si zakladatelka vykládá „pohledy“ a slova poněkud … ano, tak jako na střední škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:03
ivuska.h píše:
lovesmile píše:
Přesně :lol: Ono dost záleží, v čem lhal… A proč se ho prostě zakladatelka nezeptá, jestli to vidí jako konec? Přijde mi to trochu jak vztahy na střední – dal mi pusu, ale mračí se, nemluví, co si asi tak myslí atd. Prostě je potřeba o všem mluvit, jinak to nejde :nevim:

ptala jsem se. A řekl, že v tuto chvíli neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:03
ivuska.h píše:
MKK píše:
Nikoho nemá, to vím. Ale my spolu žijeme..proto mě mate to, že píše..když se ten den vidíme. To dělá po tom co mi řekl, že ted neví co v něm je, že funguje jakoby bez emocí a že je mu hrozně smutno.
Jakobych slyšela jednoho svého bývalého.. Ten si furt nebyl jistý, jestli teda jo nebo ne, pořád se cítil nějak prázdný a bez emocí, pak měl zas emocí až moc. Děs :roll:

a jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.3.12 13:05
Emilie píše:
ivuska.h píše:
lovesmile píše:
Těžce se v tom nevyznám, ale bohužel mi to taky přijde tak, že si zakladatelka vykládá „pohledy“ a slova poněkud … ano, tak jako na střední škole.

jj, tak mi to přijde. Dejte si fakt oddych :) Musí to být hrozný pořád takhle něco řešit a rýpat se v tom. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí