Jezdíte stanovat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
9.7.18 22:20
@Pudloslava píše:
Podle fotky to krizeni vubec neni videt, zda se, ze se vsechny setkavaji dole v jednom bode, takova varianta tuneloveho stanu.

Setkávají, vzpěry se dávají doprostřed. Když se podíváš na nějaký video, tak to uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
43028
9.7.18 22:22
@warita píše:
Holky, vas neboli zada, kdyz spite na karimatce? Me staci i nejaka tvrdsi matrace a bolesti skucim uz po 2h spanku na tom. Nejvetsi bolesti me chytaji do oblasti krize, protoze na rovne podlaze se pater vic zohne prave v krizi a to je fakt libustka. Taky me boli kycle z toho, jak je podlaha tvrda, tak se mi otlaci. Nedokazu si predstavit spani ve stanu na tvrdem a v tech „nehygienickych“ podminkach plus nemoznost se civilizovane osprchovat a najist jako clovek. To by mi vadilo asi HODNE.Priroda je fajn, prochazka lesem super. Vecer bych zapadla do penzion, osprchovala, najedla a vyspala v poradne posteli.

Nastesti netrpim na zada, muzu nosit i tezky batoh a spani na karimatce mi kupodivu po detech vadi min - uz mi totiz nprijde jako desna hruza se za noc nekolikrat probudit, kdyz muzu zase usnout :-) preferuji spani v lese na listi nebo trave, prijde mi to nejmekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
9.7.18 22:23
@warita píše:
Holky, vas neboli zada, kdyz spite na karimatce? Me staci i nejaka tvrdsi matrace a bolesti skucim uz po 2h spanku na tom. Nejvetsi bolesti me chytaji do oblasti krize, protoze na rovne podlaze se pater vic zohne prave v krizi a to je fakt libustka. Taky me boli kycle z toho, jak je podlaha tvrda, tak se mi otlaci. Nedokazu si predstavit spani ve stanu na tvrdem a v tech „nehygienickych“ podminkach plus nemoznost se civilizovane osprchovat a najist jako clovek. To by mi vadilo asi HODNE.Priroda je fajn, prochazka lesem super. Vecer bych zapadla do penzion, osprchovala, najedla a vyspala v poradne posteli.

zcela masňácky vozíme dvě nafukovací dvojmatrace. Spaní na karimatce by mi z hygienických důvodů fakt nevadilo, ale záda to taky nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.7.18 22:25
@Tunrida píše:
Setkávají, vzpěry se dávají doprostřed. Když se podíváš na nějaký video, tak to uvidíš.

jakoze se neco nacpe mezi ta ucka? To by mohlo fungovat. jeste mi na tom chybi spagaty, ale asi jste je zrovna nepouzili. ja tedy po zkusenostech trvam na privazani vseho i za naprosteho bezvetri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.7.18 22:26
@Pudloslava píše:
jakoze se neco nacpe mezi ta ucka? To by mohlo fungovat. jeste mi na tom chybi spagaty, ale asi jste je zrovna nepouzili. ja tedy po zkusenostech trvam na privazani vseho i za naprosteho bezvetri.

https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.7.18 22:28
  • Citovat
  • Upravit
43028
9.7.18 22:29
@warita píše:
no moc ne, kdyz sebou nemas kuchyn, takze si ai neuvaris civilizovane, ani nesednes za stul.Nehygienickyma podminkama mam na mysli holt to, ze ti do stanu lezou mravenci, prasi se tam a tak. Taky si musis nosit polstar v ruksaku a ruksak taky neni zrovna cisty. Nerikam, ze se z ruksaku loupe spina, ale proste hygienicke podminky vypadaji jinak.

jednoznacne je to nehygienicke, pokud nejsi v kempu a nechodis se sprchovat, to se pak asi udrzet da
ja to umim v hlav prepnout, doma bych nevykoupana do postele nevlezla, na treku se osmudlam vlhcenyma ubrouskama a na spinave nohy si do spacaku dam ciste ponozky, abych ho tolik nezasmrdela :-)))) A pa si to dokazu desne uzit. Driv jsem taky byla takova cimprdlina a jsem moc rada, ze jsem to vlivem dobre party dokazala prekonat a muj zivot ma tedka o jeden rozmer vic. Zase treba nechapu jine veci, treba co je krasneho na jezdeni na motorce..... kazdy ma to svoje a vlastne jsem rada, ze to nemaji vsichni jako ja, vzdyt bychom se vsichni do toho lesa nevesli. Ja zase neprekazim mestskym slecnam v kadernictvi a ve fitku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.7.18 22:31
@Tunrida píše:
@Pudloslava https://www.youtube.com/watch?…

nebudu koukat na video, sorry - videa nemam rada obecne (na to by preci stacil jeden obrazek) a tento typ stanu stejne nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.7.18 06:04

Mě se líbil tenhle

ale kdž na něj kouknete, vidíte, že má ty prostřední tyče asymetricky - a právě na té straně, kde je nahoru, je to celé takové měkké. tam je ložnice. kdyby to udělali stejně, jako předsíňka, už bych ho měla doma - předsíňka je pevná dost.

je to vlastně stejné řešení jako tohle: , ale menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.7.18 07:15
@Pudloslava píše:
jednoznacne je to nehygienicke, pokud nejsi v kempu a nechodis se sprchovat, to se pak asi udrzet da
ja to umim v hlav prepnout, doma bych nevykoupana do postele nevlezla, na treku se osmudlam vlhcenyma ubrouskama a na spinave nohy si do spacaku dam ciste ponozky, abych ho tolik nezasmrdela :-)))) A pa si to dokazu desne uzit. Driv jsem taky byla takova cimprdlina a jsem moc rada, ze jsem to vlivem dobre party dokazala prekonat a muj zivot ma tedka o jeden rozmer vic. Zase treba nechapu jine veci, treba co je krasneho na jezdeni na motorce..... kazdy ma to svoje a vlastne jsem rada, ze to nemaji vsichni jako ja, vzdyt bychom se vsichni do toho lesa nevesli. Ja zase neprekazim mestskym slecnam v kadernictvi a ve fitku :-)
:mrgreen: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.7.18 09:51
@radkka píše:
Jo, ale my stanujeme v horách :mrgreen: chodíme na vysokohorské túry, tam to jinak moc nejde. Do kempu v ČR bych nejela ani omylem. V zahraničí je to lepší, když jsme přecházeli Korsiku, tak jsme spali v krásných kempech.

proč do českého ani omylem? to je zase nějaká škatulka?

možná se vám to nebude líbit, ale v i v ČR jsou dobré kempy

• Citovat
  • Upravit
26747
10.7.18 10:24
@warita píše:

někdy když mě bolí záda, tak jeden večer spím „na zemi“, tak proč ne. Ale po třech dnech kroucení se ve spacáku a zaprděným stanu bych už asi byla na mrtvici :mrgreen: Ale jako zážitek to je… max 2 noci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.7.18 10:34
@Bubla_Bučková píše:
někdy když mě bolí záda, tak jeden večer spím „na zemi“, tak proč ne. Ale po třech dnech kroucení se ve spacáku a zaprděným stanu bych už asi byla na mrtvici :mrgreen: Ale jako zážitek to je… max 2 noci :mavam:

naprosto chápu. Já to mám poposunuté tom smyslu, že na dvě noci, zvlášt někde v přírodě, tábořiště, na divoko nebo dokonce bez stanu si to vysloveně užívám, těším se.
hygiena/nehygiena mu fakt netrápí. Když na to přijde, tak mi na vandru ke štěstí stačí rybník a zubní kartáček.
Ale ty 3-4 dny jsou pro mě limit - zejména kvuli nevyspání- spim hůř, většinou si někde něco skřípnu, brní mi ruce. s dětma - doma už mi nevzbudí, ve stanu jo.
A co nejvíc nedávám je bordel a nepřehlednost v tom stanu. Já neumim uklízet, mám to tam všechno na jedný hromadě, nic nemůžu najít. Samo by se to dalo vyřešit nákupem všemožných vychytávek - ale to mi přijde kvuli těm 3 nocím zbytečný a navíc se mi to nevejde do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.7.18 10:55

@Lama Lama no šéfovat do toho ještě malý děcka, tak to asi jedině opravdu na zahradě stanovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.7.18 11:02
@Bubla_Bučková píše:
@Lama Lama no šéfovat do toho ještě malý děcka, tak to asi jedině opravdu na zahradě stanovat :lol:

Jeee, tak s timhle absolutni nesouhlas. Deti to absoputne zerou, uzovaj si to, fesi se. Klidne by to dali cely leto. O duvod vic to kvuli nim prekousnout v nepohodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová