Jiná představa manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.9.19 07:17

Mam taky nespolečenského, o 11 let staršího přítele, mame syna. Přítel by nejraději by jenom s náma, nemusí žádné jine lidi. A taky me to někdy se*e. Ale aby se choval tak jak píše zakladatelka, no není vztah, to je hnus. Sorry za anonym.

• Citovat
  • Upravit
20964
6.9.19 07:18
@mroe píše:
Spis mu preda rozvodove papiry a necha si stanovit alimenty. V nejhorsim na tom bude stejne jako ted.

Aby zase nepresel na plnou praci na cerno a tvrdil, ze nema z ceho platit a bude posilat 500 mesicne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25163
6.9.19 07:37

No, tak tohle žádný VZTAH není…
dovét do toho dvě děti je čistý nerozum, slušně řečeno, ale co už.. rozvod a pořádné aloše, ať se probere aspoň finančně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 07:39

Ono to je celé složité, má rodina je věřící, tak poslouchám, že když nepije a nemlátí mě, že to je dobrý a že si s dětmi hraje. Ale to podle mě není vztah. Řešila jsem to s ním už několikrát, vždy to dopadlo, že se zbytečně urážím, že jsem nikdy neměla důvod se naštvat. Když jsem mu napsala, že v takovém divném vztahu žít nechci, tak nereaguje a přijede si jako by se nic nedělo.
Oblečení tu samozřejmě má, ale jen některé, ostatní věci má u maminky, kde spí, než jede do Prahy nebo když přijede z Prahy. Nikdy nepřijede rovnou za námi. Včera mi oznámil, že bude mít týden volna, aby mamince opravil záchod (chudák musí spoustu let žít v rozbouraném baráku), a že tedy bude pracovat u ní a za námi se prý taky někdy přijede podívat. A to maminka bydlí 20 km od nás.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.19 07:40
@Cenarius píše:
Aby zase nepresel na plnou praci na cerno a tvrdil, ze nema z ceho platit a bude posilat 500 mesicne.

Pochopila jsem, ze ted neposila nic. Navic neverim, ze soudci by byli uplne blbi. V zalobe se uvedou vsechny mozne dukazy, ze vydelava (ma danove priznani, neco plati, neco si porizuje) a bude platit a kdyz ne, tak pujde do vezeni. Blbce bych ze sebe nedelala, naopak bych se snazila zjistit a zajistit nejake dukazy.

Mam ted podobnou situaci, bydlim jinde a pritel dojizdi. Rozdil je ten, ze se jeste do porodu nastehuju (uz to upravuje a stehujou se veci) a je mi jasne, ze kdyz ne, tak to dopadne podobne. Proste proc by se mel otravovat s problemy, kdyz zena s detma je zabezpečená a po nem se „nic“ nechce a v Praglu s kamosema je lip. Navic se proste odcizili tim, ze se malo vidaji a ted spolu ani nespi. :nevim: Tomu chci za kazdou cenu zabranit, kdyz uz to vyslo takto.

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 07:41

No já koukám, jak si někteří lidé dokáží zařídit život a pak se diví, že je asi něco špatně 8o Zakladatelko pořídila sis dítě ve chvíli, kdy jsi neměla žádný pořádný vztah s člověkem, který za tebou jezdil na návštěvu. A pak sis s ním pro jistotu udělala ještě jedno. Rozumím, že takové řeči ti jsou teď k ničemu, ale naopak nerozumím, co teď jako chceš řešit. Takhle nastavené to máte od začátku. Mizerný chlap bude navždycky mizerným chlapem. Vykašli se na něj, ale výživné nečekej, když dělá jen na černo. Takže bydlíš se svými dvěma dětmi u rodičů bez otce a bez peněz. Síla. A řeči typu doktor říkal, že v budoucnu bych děti nemusela mít, neberu. Ve tvé situaci určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
6.9.19 07:46
@Anonymní píše:
Ono to je celé složité, má rodina je věřící, tak poslouchám, že když nepije a nemlátí mě, že to je dobrý a že si s dětmi hraje. Ale to podle mě není vztah. Řešila jsem to s ním už několikrát, vždy to dopadlo, že se zbytečně urážím, že jsem nikdy neměla důvod se naštvat. Když jsem mu napsala, že v takovém divném vztahu žít nechci, tak nereaguje a přijede si jako by se nic nedělo.
Oblečení tu samozřejmě má, ale jen některé, ostatní věci má u maminky, kde spí, než jede do Prahy nebo když přijede z Prahy. Nikdy nepřijede rovnou za námi. Včera mi oznámil, že bude mít týden volna, aby mamince opravil záchod (chudák musí spoustu let žít v rozbouraném baráku), a že tedy bude pracovat u ní a za námi se prý taky někdy přijede podívat. A to maminka bydlí 20 km od nás.

Potřebuješ se fakt probrat. Tohle je na psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
6.9.19 07:46

Tak to je hodne ujeta story

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
6.9.19 07:47

No, nezlob se na mě, ale manžel a otec, který po týdnu nechvata za svou rodinou a čas, včetně dovolené, tráví někde jinde, svou rodinu opravdu nemá rád ani trochu. Upřímně nechápu, co na tomhle je složité. Vy spolu stejně nezijete, vždyť píšeš že stejně prespava u své matky, má tam i oblečení. To fakt není milující manžel, ani otec. To je prostě v podstatě dárce spermatu, díky kteremu máš dvě děti, které jsi vědomě přivedla do nefunkčního „vztahu“ a dal v něm dobrovolně setrvavas. Prostě bych mu oznámila, že se rozvadis a žádné další debaty. To není člověk pro rodinný život. Vždyť ani nedokáže setrvat v normální práci a raději chodí dělat načerno.
Upřímně nechápu, co na tomto muži a uspořádání vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.9.19 07:48
@S.Berankinová píše:
No já koukám, jak si někteří lidé dokáží zařídit život a pak se diví, že je asi něco špatně 8o Zakladatelko pořídila sis dítě ve chvíli, kdy jsi neměla žádný pořádný vztah s člověkem, který za tebou jezdil na návštěvu. A pak sis s ním pro jistotu udělala ještě jedno. Rozumím, že takové řeči ti jsou teď k ničemu, ale naopak nerozumím, co teď jako chceš řešit. Takhle nastavené to máte od začátku. Mizerný chlap bude navždycky mizerným chlapem. Vykašli se na něj, ale výživné nečekej, když dělá jen na černo. Takže bydlíš se svými dvěma dětmi u rodičů bez otce a bez peněz. Síla. A řeči typu doktor říkal, že v budoucnu bych děti nemusela mít, neberu. Ve tvé situaci určitě ne.

Ja zase nechapu tyhle moralizujici komentare pouze popisujici, co je vsechno spatne. Dobres ji to nandala a jeste jsi pridala trochu te beznadeje, fakt vyborny jedovy plivanec. A ona si s tim ma pocit co? Citit se jako jeste vetsi nula?
Hlavne, ze je tobe lip :roll:

Jinak, kazda i tato situace ma řešení, neni pravda ze ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 07:48
@Anonymní píše:
Oblečení tu samozřejmě má, ale jen některé, ostatní věci má u maminky, kde spí, než jede do Prahy nebo když přijede z Prahy. Nikdy nepřijede rovnou za námi. Včera mi oznámil, že bude mít týden volna, aby mamince opravil záchod (chudák musí spoustu let žít v rozbouraném baráku), a že tedy bude pracovat u ní a za námi se prý taky někdy přijede podívat. A to maminka bydlí 20 km od nás.

No tak je poslouchej dál a měj dál takový krásný život jaký si přeješ. Ale pamatuj, že za svůj život jsi odpovědná jen ty a nikdo jiný. Je to tvůj čas, který tady máš. Nalož s ním podle sebe, ne podle druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35999
6.9.19 07:49

A jezdíte spolu na dovolenou, stará se někdy o děti sám, dává ti vůbec peníze? Nebo si jen tak přijede jak se mu líbí, je sex pohladí děti a zase si jede po svým? Chyba byla do tohodle nevztahu vůbec děti mít, divím se že jste se vzali… Tobě asi mlatili biologické hodiny jinak si to nedokážu vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
6.9.19 07:51

Šílený. Ty bys měla odejit jak od toho divného chlapa, tak od rodičů, kteří te nutí setrvávat v tomhle prapodivnem vztahu. Normální to není. Můj manžel by to beze mě a syna nedal. Chce být s nama. Když jedu za rodinou, tak už ten den mi vola, jak mu chybime, ze je doma prázdno. Přečti si definici rodiny, vy žádná nejste a vychovavas v tom děti, kterým to bude připadat normální a nakonec z nich vyrostou stejní podivini jako je tvůj chlap.

Jinak mi to taky trosku smrdí tím, ze žije dvojí život, ty moc nepatras, nedivila bych se, kdyby měl nějakou ženskou. Sebrala bych se a do te Prahy bych se za nim zajela podívat… jsi jeho žena, tak abys teda viděla, jak žije a co děla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 07:52

Když vám muž, co ho milujete, slibuje, jak bude pomáhat a bude s námi bydlet, že si najde práci v okolí, aby mohl být s námi, tak jsem mu věřila. Hlavně on dokáže oblnout i jiné lidi a všichni mu ty lži věřej. Tak jsem taky naletěla.
Vyřešit si to budu muset samozřejmě sama, alimenty asi moc velký nebudou, jelikož má smlouvu na minimum a dokázat, že dělá načerno nemám jak, žádné podklady, ani výpisy nejsou. Peníze tento rok nosí, tak to je lepší.
Ano, asi si za to mohu sama, ale věřila jsem těm jeho slibům.

• Citovat
  • Upravit
1502
6.9.19 07:53
@S.Berankinová píše:
No já koukám, jak si někteří lidé dokáží zařídit život a pak se diví, že je asi něco špatně 8o Zakladatelko pořídila sis dítě ve chvíli, kdy jsi neměla žádný pořádný vztah s člověkem, který za tebou jezdil na návštěvu. A pak sis s ním pro jistotu udělala ještě jedno. Rozumím, že takové řeči ti jsou teď k ničemu, ale naopak nerozumím, co teď jako chceš řešit. Takhle nastavené to máte od začátku. Mizerný chlap bude navždycky mizerným chlapem. Vykašli se na něj, ale výživné nečekej, když dělá jen na černo. Takže bydlíš se svými dvěma dětmi u rodičů bez otce a bez peněz. Síla. A řeči typu doktor říkal, že v budoucnu bych děti nemusela mít, neberu. Ve tvé situaci určitě ne.

A proč tak zle? Co ti zakladatelka udělala? Nic o neplodnosti tady nepsala. Myslím, ze je zbytečné léčit si ego na někom, kdo si přišel pro radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí