Jiná představa manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.19 00:48

@ospalámyš kolik si vydělá legálně vím, už jsem si to zjišťovala, ale je to také podle toho, kolik dní je v práci, občas si bere volno aniž by si to dopředu domluvil a o tom většinou ani nevím. A kolik si vydělá načerno netuším, občas mi něco řekne, ale u něj už nevím kdy lže a kdy mluví pravdu. Ale alimenty se dávají podle oficiální pracovní smlouvy a tu má na minimální mzdu, ostatní peníze bere na ruku a to mu už nikdo nepotvrdí. A já to ani nemám jak zjistit.

• Citovat
  • Upravit
146
11.9.19 00:09

Tenhle příběh je síla. Souhlasím, že je na zamyšlení, jaký byl vztah tvých rodičů, jestli ti to několik let přijde ok. To, že tvoje maminka se nerozvedla kvůli Bohu, trpěla ve vztahu kvůli dětem neznamená, že ty musíš taky. Rozveď se s ním, ještě pak budeš platit jeho dluhy.. Děti tátu nemají, snad ani strejdu, ten taky funguje trochu jinak, mají cizího pána, co za nimi jednou týdně přijede.
Odstěhuj se od rodičů, myslím, že to celkově není moc zdravé bydlet s rodiči v dospělosti. Osobně bych to nepřekousla. Trpět v manželství kvůli Bohu byla volba tvé matky, ty musíš udělat vlastní volbu co se svým životem a taky psychoterapii. Chápu, že je to těžké, že se cítíš, že nemáš sílu něco změnit, i já to prožívám, ale v úplně jiné situaci. Jeho kvalita jako otce je veškerá žádná, dětem by bylo líp bez něj, než si od něj převezmou vzory jak se má muž chovat k ženě a dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí