Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Osmdesátsedmička píše:
@arinecka že jí nasliboval jak se vše změní. Po svatbě nic, po prvním dítěti nic, po druhém…
Taky nic
Hlavně aby ve slabé chvilkce nepřišlo třetí.
Ahoj,
tak tvůj životní příběh je celkem síla. Musíš mít ohromnou podporu od svých rodičů, jinak si to vůbec nedovedu představit. Když se syn narodil - přijel se podívat asi po měsíci? To je snad neuvěřitelné. Píšeš, že nechceš zůstat s dětmi sama - ale to podle mě jsi už nyní ![]()
@arinecka to by neprišlo, jelikož s ním uz asi nikdy nic nebude, z me strany urcite. Toho bych se nebala.
@Gerberka mas pravdu, jsem sama.. asi by se nic nezměnilo kdybych se rozvedla. Když se syn narodil, tak jezdil jednou týdně na cca 2 hodiny se kouknout. Po měsíci u nas poprvé prespal. Jinak spal na chalupě, kde poblíž někomu stavěli barák. Bylo to cca 50 km od nás.
@Anonymní píše:
@Gerberka mas pravdu, jsem sama.. asi by se nic nezměnilo kdybych se rozvedla. Když se syn narodil, tak jezdil jednou týdně na cca 2 hodiny se kouknout. Po měsíci u nas poprvé prespal. Jinak spal na chalupě, kde poblíž někomu stavěli barák. Bylo to cca 50 km od nás.
Tak jsi psala, ze se nekdo objevil. Bud ho budes mit jako milence nebo budete spolu oficialne, ale chtelo by to si fakt domluvit, jak to kdo mysli. Obavam se, ze jak bude chlap, tak uz od manzela neuvidis ani korunu, je tp vyborna zaminka. Tak to zvaz, drzim palce
Tak obcas Ti da i nejake penize, jednou za tyden se prijel na sve hodiny podivat na mimino. No to je teda haur ![]()
Muzu se zeptat, jak funguje manzelstvi tvych rodicu, kdyz leta tolerujes tohle (ne)fungovani?
Jak to muze prijit tvym pribuznym ok?
@Svistice jak jsem uz napsala rodiče jsou věřící. Mamkami furt říká, ze to je s tatkou stejné, akorát on s námi normalne bydlí. A kdykoliv jsme ho potřebovali, tak tu pro nás byl. Plati to dodnes. Na rozdíl od manžela se nikdy neurazel. A ze to kvůli nám taky vydržela, tak ma pocit že to také musím vydržet.
@Anonymní píše:
@Svistice jak jsem uz napsala rodiče jsou věřící. Mamkami furt říká, ze to je s tatkou stejné, akorát on s námi normalne bydlí. A kdykoliv jsme ho potřebovali, tak tu pro nás byl. Plati to dodnes. Na rozdíl od manžela se nikdy neurazel. A ze to kvůli nám taky vydržela, tak ma pocit že to také musím vydržet.
Takže tvoji mamince přijde normální že manžel s vámi nebydlí, nevrací se na víkend k vám ale jezdí za vámi na návštěvu? To přece s Bohem nemá nic společného… Vždyť podle toho co píšeš jsou pro něj důležitější všichni a všechno víc než ty a vaše děti.
@Anonymní píše:
Ale tohle nema s virou rodicu nic spolecneho, krome toho, ze to nejspis radikalne poznamenalo tvuj zpusob mysleni a vyberu otce deti. Vy jste jako normalni rodina a manzele nikdy nezili a ty jsi do toho cilene privedla 2decka. Ano, vydrzet se da temer cokoli, nekteri vydrzeli a prezili dokonce koncentrak(ano, je to extrem. priklad), ale k cemu je to prezivani dobre pro tebe a tve deti?
Maminka tvůj život nežije a ty nežiješ její. Nemusíš „trpět“ jen pro to, že trpěla ona. Jsi dospělá myslící osoba.
@Osmdesátsedmička na dovolenou nemá čas, a když si udělá, tak jedem jen k mé sestře. On nic nenaplánuje a k moři ho prý nedostanu. Já už s ním ani nikam nechci jezdit, jelikož vždycky musím vše platit já, on si buď nevezme peníze, nebo raději se drží kočáru a dělá jakoby tam ani nebyl, aby nic nemusel platit.
@Anonymní píše:
@Osmdesátsedmička na dovolenou nemá čas, a když si udělá, tak jedem jen k mé sestře. On nic nenaplánuje a k moři ho prý nedostanu. Já už s ním ani nikam nechci jezdit, jelikož vždycky musím vše platit já, on si buď nevezme peníze, nebo raději se drží kočáru a dělá jakoby tam ani nebyl, aby nic nemusel platit.
A to starší dítě se neptá kde je táta?
vždyť vy kromě tech děti nemáte spolu nic společnýho. Možná jeho dluhy
@Anonymní píše:
No to je teda povedenej tatík. ![]()
A víš kolik vůbec vydělá oficiálně a načerno? Že víš že alimenty by byly tak 2000,–?
Dojdi si na nějakou konzultaci do poradny, k právníkovi, třeba bys na tom byla i po rozvodu finančně líp.
Radši bych byla bez něj, než za něj ještě něco platit, je to podivnej škrt. to jsi měla asi opravdu zatmění mysli, když jsi si s ním pořizovala to druhé
. No nic pozdě bycha honit, ale ještě můžeš pořád mít někoho lepšího.
@Anonymní píše:
Přijde mi, že jsi vyrostla ve zcela nefunkční rodině, když ani netušíš, jak ve skutečnosti vypadá partnerský a rodinný život
Jinak bys takto nežila ![]()