Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vas milenec neopusti svoju manzelku a rodinu. Tak je to takmer vzdy. Ale mozete sa skusit predstavit jeho manzelke a preverit stav jeho vztahu z manzelkinej strany.
Dokud nepřijde s tím, že odchází od rodiny, tak to jsou jen planý kecy a stavění vzdušných zámků. Jestli je doma se ženou v pohodě, tak proč by všechno měnil? Kvůli lásce? Nebuď naivní, moc dobře ví, že za nějakou dobu byste na tom byli stejně, spíš hůř. Protože by musel cálovat alimenty na svý děti, žít s tvými a ještě se dělit o majetek. Ty taky podvědomě nechceš aby tohle zažívali tvý děti, jinak bys už dávno pálila mosty. Užívejte si svojí sobeckou lásku a držte se nohami na zemi.
Předpokládám, že do svého muže jsi taky byla zamilovaná a rozuměli jste si. Ono něco jiného je se spolu vídat a něco jiného žít. Navíc v tom jsou děti. Ale pokud už nemůžeš se svým mužem být, tak se rozvedte, bez ohledu na to jestli máš nebo nemáš milence. Na tom bych nestavěla. On od své ženy odejít nemusí. Může se to mezi nimi zlepšit.
@Anonymní píše: Více
Já si teda nedovedu představit být v takové nejistotě. Za 1. je to nefér a hnus vůči manželovi a za 2. se akorát budeš trápit. Je docela zásadní rozdíl v tom někoho někam tlačit a nebo si ujasnit, jak to mezi vámi je. Ty nevidíš rozdíl?
Jste oba hloupi jak daleko vidite! A doporucuji mokrou hadru na hlavu!
Uz jste se zamysleli, kdyz ty bys to chtela"posunout", nad fungovanim sesivanych rodin?! To uz by nebylo tokani u obeda, sexovani misto prace
,ale namisto radovanek byste resili i s 2.pulkou rodicu co kdy kde kdo a jak. A do toho hadky deti, nesnaseni se mei sebou, nasledky rozdilnych vychov…no proste nebe na zemi.
A vubec, jestli chces neco nekam posouvat, tak se musis snad nejdr. rozvest ![]()
@Pajjjina to tvrdí, že jo, ale taky mu na ní vadí hodně věcí…například, že na něj se*e
@reny14 noo ne až takhle a když si to vezmu zpětně, choval se,,hnusně " už v začátcích vztahu, ale to jsem si zřejmě myslela, že je to normální
@Anonymní píše: Více
Vidím v tom rozdíl a několikrát jsme se o tom bavili, ale jako spíš teoreticky, ze srandy, jaký by to bylo, kdybychom byli spolu a tak. Nedávno jsme si o tom zase psali a psal, že kdyby to šlo, byl by se mnou hned. Že na ní mu nezáleží, ale na dětech jo. Přitom já jsem mu řekla, že bych po něm něco takového chtěla.
@Ahep já tohle všechno vím…a vím, že by to nebylo jednoduchý, najednou by přišly starosti všedního dne, ale co kdyby pak byli všichni šťastnější?
Nebudu ti nakládat víc, než ostatní, stejně je to zbytečné, ovládají tě hormony. Jen strašně málo žen to dokáže v této fázi ustát tak, aby řekly milenci adieu, protože to, kam směřuješ, tam je SPOUSTA ubližování a hodně málo růžových jednorožců. Tak se na to připrav, pokud to neskončí milenec, tak si na ta kamna sáhneš.
Příspěvek upraven 14.09.25 v 14:04
@Keron Komu? Vždyť to nikdo neví…a nikdo není svatý. Ublížila bych, kdyby se to provalilo.
@Kuff Tak to v tuhle chvíli fakt nedokážu…a ani nevím, jestli by to něčemu prospělo.