Když se zvrtne milenecký vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6995
14.9.25 20:23

Já Ti nevím, mně to přijde až.. trapné, hloupé klišé.
Jít hledat milence pouze na sex, ok, ale tohle nedokáže skoro žádná ženská. Myslela sis, že budeš výjimka? Zvlášť, pokud si průměrně rozumíte i mimo postel, sex je báječný jako nikdy (jak jinak), vidíte se často, jste v nonstop kontaktu. Hormony, hormony, a je z toho láska. Ty máš růžové sny o „něčem víc“, ale on Ti (jak jinak) i v tom největším opojení říká, „kdybych býval,.. byl bych s Tebou.“
Kašli na něj, má malinký děti a od ženy neodejde. Přejde rok, rok a půl, už to tak nějak zevšední a jeho touha jít od ženy bude na nule. Jsi to, cos byla na začátku - dobrý sex, zpestření. Navíc nevíš, jak to skutečně mají.
Takže se přikláním k předchozím radám - soustřeď se na sebe, svůj život, vztah, udělej si v něm pořádek. Na začátku jsi od manžela nechtěla odejít. Kolik energie jsi vložila do nápravy vztahu, než jsi založila inzerát za účelem pichu? Máte 2 malé děti, dle mého stojí za to zkusit nějakou terapii apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 20:26
@Lojzísek píše: Více

myslite si, ze kdyz muz milujr zakladatelku, ze jen tak prepne a zacne zase milovat manzelku?

• Citovat
  • Upravit
6995
14.9.25 20:31
@Anonymní píše: Více

Pokud by to tak bylo po dvou letech „vztahu“, možná bych to viděla jinak. Ale po 3/4 roce, kdy jedou na hormonech? To jsem milovala každého a každý byl ten osudový.. Dospělej chlap s malinkýma dětma je snad natolik soudnej, aby věděl, že na tomhle se nedá stavět nic, natož s nevěrnou vdanou ženskou.
Ještě jinak, kdo by kvůli párměsíčnímu šu_ku poslal k šípku rodinu s malýma dětma? Jen blázen. Vždyť se v podstatě neznají, nezažili spolu vůbec nic a ukradené chvíle chutnají násobně líp.

Příspěvek upraven 14.09.25 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.9.25 20:34

Ale on zakladatelku nemiluje. Jen plácá to, co chce zakladatelka slyšet.

Porad ten stejný scénář dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
400
14.9.25 20:55

Vies, len v momente ked uz mas deti (a on tiez), byt s NIM viac a riesit AJ vsetko okolo (dohadovanie s ex o majetok, deti, sviatky, problemy v skole, neskor puberta), vsetky tie vsedne male problemy ti zhorknu a ziadny CAS NAVIAC S NIM si NEUZIJES! Naopak, cas s nim ti zhorkne.

Moj subjektivny nazor - najviac mozes vytrieskat/ ziskat zo situacie TERAZ, ked si s milencom uzivas aspon nieco pekne, chlapa doma neriesis a dajme tomu o 3-5 rokov uvidis. Prehodnotis situaciu, doma to bude 2× horsie tak sa rozvedies alebo to bude rovnake a to pohodlie a klud ti bude stat za to manzelstvo neriesit. Ja ti nehovorim, aby si zostala s muzom do smrti, ale financne a kvoli zazemiu pre deti je NEJAKY CAS dobre rodinu zachovat. Ma to vyznam. Na milenca ako na partnera sa nespoliehaj, nepocitaj s nim. Uvidis ked uplynie par rokov, ze ho budes vidiet v inom svetle a tiez vam to bude „drhnut“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
14.9.25 21:18

Velmi nerada se někomu vysmívám. Ale… nezvládáš manželství s dvěma dětma a jejich vlastním otcem. A myslíš si, že na základě pouhých hormonů jsi našla životního partnera, se kterým budeš život se dvěma (pro něj cizíma) dětma zvládat. Jen proto, že se vám dobře souloží a zcela pochopitelně se milujete. Jestli to doma není v pořádku, rozveď se. Ale nesmí být důvodem nový nabíječ. Protože takový důvod není rozumný a není trvalý. Nevím, zda si to uvědomuješ, ale s manželem, pokud bude ex, budeš stejně muset vycházet a být s ním v kontaktu kvůli dětem. Zeptej se sama sebe, jak budeš žít, pokud to s milencem krache. Jakože budeš sama. Ale vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
14.9.25 21:20
@Lojzísek píše: Více

No, psala jsem dřív, než jsem četla. Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 22:51

Tak to my se hádáme a bohužel i před dětmi a hodně i když je mi to líto hlavně muž to neřeší.. můžu si za to teda sama jaká jsem a on ví že uvažuju o nevěře.. ten vztah je špatný, ale on ho nechce bortit a chce ho držet pro děti.. tak si vyber, třeba ta jeho žena tuší ale neřeší a muž ví že to ona tuší a prostě mu to vyhovuje, ono je někdy těžké odejít. Já už jen kvůli těm hádkám a že ho štvu se vším přemýšlela že to zkusím a odejdu, že si děti zvyknou, protože bez hádek by měly aspoň takto klid.. ale on mě „nepustí“ nechce a radši mi chce tolerovat že jsem nějaká.. vůbec netuším co z toho bude.. snad se časem sladíme a bude to stát ještě za to děti neděti, ale kolikrát jsem slyšela jak by se mnou nebyl nebýt dětí a jak ho seruuu že nevím.. a podřídit se úplně nedokážu taky.. jsou páry kde to jeden třeba tuší ale nechce nic měnit a tomu chlapovi eventuálně ženské jde jen o změnu

• Citovat
  • Upravit
149
15.9.25 09:31

Zenati muzi udrzuju svoju milenku vo vare presne takymi recami ako tu zakladatelka pise. To je klasika.Ci je zamilovany alebo nie nezalezi. S manzelkou ma aj ine puta ako nejaka docasna zamilovanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.9.25 09:44

Nekdo tady kdysi psal, ze opice se nepusti vetve, dokud pevne ndrzi jinou… Tim v zadnem pripade neprirovnavam zeny k opicim, ale to rceni ma naprosto trefny zaklad. Myslete na to, az se rozhodnete nicit rodiny a vztahy. Vsude rikam a opakuji, nejdriv si udelejte v zivote cisty stul, teprve pak se vmesujte do zivota jinym/dalsim lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
15.9.25 09:50

co je na tom tak tezkeho napsat par zprav? Každý vi prd co na tom mobilu delas, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
15.9.25 09:58

ja bych to neriskovala
nechte to takto a užívejte si to hezké…proc na sebe navalit takovou zatez, která s nejvetsi pravděpodobnosti tu lásku zničí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.9.25 10:15

Být Tebou, tak se opravdu ale opravdu skálopevně přesvědčím o tom, že on chce od své rodiny odejít… bohužel jsem v okolí zažila opravdu nepříjemnou situaci, kdy on nakonec couvnul a paní zůstala sama a samozřejmě za největší mrchu na světě. Ono se to hezky říká, když je to jen „jako“, ale pak je to horší. Anebo se prostě rozveď, když to chceš už dlouho a pak uvidíš, zda tě bude následovat nebo ne :nevim: protože toto jemu i tobě určitě vyhovuje víc, než bourat rodiny a řešit milion záležitostí kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 10:35

Lógr z mé ranní kávy už trochu proschl, takže vidím tvoji budoucnost zcela jasně.
Připravovaný sled událostí.

• manžel tuší, ale do vánoc to nechá být kvůli dětem.
  • mezi tím si ověří, že na seznamovacím trhu ještě není úplně bez šance.
  • ještě než začnou kvést sněženky, tak do toho řízne. Zajde za právníkem, udělá si rezervu, sežene bydlení a takové praktické věci.
  • milenec se stáhne, aby jsi nechtěla odchod po něm, ale občasné sexuální povyražení si dopřeje.
  • za takové dva roky touto dobou. Děti budou ve střídavce u ex-manžela, milenec někde s rodinou a ty budeš na seznamce shánět dalšího milence :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí