Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já Ti nevím, mně to přijde až.. trapné, hloupé klišé.
Jít hledat milence pouze na sex, ok, ale tohle nedokáže skoro žádná ženská. Myslela sis, že budeš výjimka? Zvlášť, pokud si průměrně rozumíte i mimo postel, sex je báječný jako nikdy (jak jinak), vidíte se často, jste v nonstop kontaktu. Hormony, hormony, a je z toho láska. Ty máš růžové sny o „něčem víc“, ale on Ti (jak jinak) i v tom největším opojení říká, „kdybych býval,.. byl bych s Tebou.“
Kašli na něj, má malinký děti a od ženy neodejde. Přejde rok, rok a půl, už to tak nějak zevšední a jeho touha jít od ženy bude na nule. Jsi to, cos byla na začátku - dobrý sex, zpestření. Navíc nevíš, jak to skutečně mají.
Takže se přikláním k předchozím radám - soustřeď se na sebe, svůj život, vztah, udělej si v něm pořádek. Na začátku jsi od manžela nechtěla odejít. Kolik energie jsi vložila do nápravy vztahu, než jsi založila inzerát za účelem pichu? Máte 2 malé děti, dle mého stojí za to zkusit nějakou terapii apod.
@Lojzísek píše: Více
myslite si, ze kdyz muz milujr zakladatelku, ze jen tak prepne a zacne zase milovat manzelku?
@Anonymní píše: Více
Pokud by to tak bylo po dvou letech „vztahu“, možná bych to viděla jinak. Ale po 3/4 roce, kdy jedou na hormonech? To jsem milovala každého a každý byl ten osudový.. Dospělej chlap s malinkýma dětma je snad natolik soudnej, aby věděl, že na tomhle se nedá stavět nic, natož s nevěrnou vdanou ženskou.
Ještě jinak, kdo by kvůli párměsíčnímu šu_ku poslal k šípku rodinu s malýma dětma? Jen blázen. Vždyť se v podstatě neznají, nezažili spolu vůbec nic a ukradené chvíle chutnají násobně líp.
Příspěvek upraven 14.09.25 v 20:37
Ale on zakladatelku nemiluje. Jen plácá to, co chce zakladatelka slyšet.
Porad ten stejný scénář dokola.
Vies, len v momente ked uz mas deti (a on tiez), byt s NIM viac a riesit AJ vsetko okolo (dohadovanie s ex o majetok, deti, sviatky, problemy v skole, neskor puberta), vsetky tie vsedne male problemy ti zhorknu a ziadny CAS NAVIAC S NIM si NEUZIJES! Naopak, cas s nim ti zhorkne.
Moj subjektivny nazor - najviac mozes vytrieskat/ ziskat zo situacie TERAZ, ked si s milencom uzivas aspon nieco pekne, chlapa doma neriesis a dajme tomu o 3-5 rokov uvidis. Prehodnotis situaciu, doma to bude 2× horsie tak sa rozvedies alebo to bude rovnake a to pohodlie a klud ti bude stat za to manzelstvo neriesit. Ja ti nehovorim, aby si zostala s muzom do smrti, ale financne a kvoli zazemiu pre deti je NEJAKY CAS dobre rodinu zachovat. Ma to vyznam. Na milenca ako na partnera sa nespoliehaj, nepocitaj s nim. Uvidis ked uplynie par rokov, ze ho budes vidiet v inom svetle a tiez vam to bude „drhnut“.
Velmi nerada se někomu vysmívám. Ale… nezvládáš manželství s dvěma dětma a jejich vlastním otcem. A myslíš si, že na základě pouhých hormonů jsi našla životního partnera, se kterým budeš život se dvěma (pro něj cizíma) dětma zvládat. Jen proto, že se vám dobře souloží a zcela pochopitelně se milujete. Jestli to doma není v pořádku, rozveď se. Ale nesmí být důvodem nový nabíječ. Protože takový důvod není rozumný a není trvalý. Nevím, zda si to uvědomuješ, ale s manželem, pokud bude ex, budeš stejně muset vycházet a být s ním v kontaktu kvůli dětem. Zeptej se sama sebe, jak budeš žít, pokud to s milencem krache. Jakože budeš sama. Ale vážně.
@Lojzísek píše: Více
No, psala jsem dřív, než jsem četla. Souhlasím.
Tak to my se hádáme a bohužel i před dětmi a hodně i když je mi to líto hlavně muž to neřeší.. můžu si za to teda sama jaká jsem a on ví že uvažuju o nevěře.. ten vztah je špatný, ale on ho nechce bortit a chce ho držet pro děti.. tak si vyber, třeba ta jeho žena tuší ale neřeší a muž ví že to ona tuší a prostě mu to vyhovuje, ono je někdy těžké odejít. Já už jen kvůli těm hádkám a že ho štvu se vším přemýšlela že to zkusím a odejdu, že si děti zvyknou, protože bez hádek by měly aspoň takto klid.. ale on mě „nepustí“ nechce a radši mi chce tolerovat že jsem nějaká.. vůbec netuším co z toho bude.. snad se časem sladíme a bude to stát ještě za to děti neděti, ale kolikrát jsem slyšela jak by se mnou nebyl nebýt dětí a jak ho seruuu že nevím.. a podřídit se úplně nedokážu taky.. jsou páry kde to jeden třeba tuší ale nechce nic měnit a tomu chlapovi eventuálně ženské jde jen o změnu
Zenati muzi udrzuju svoju milenku vo vare presne takymi recami ako tu zakladatelka pise. To je klasika.Ci je zamilovany alebo nie nezalezi. S manzelkou ma aj ine puta ako nejaka docasna zamilovanost.
Nekdo tady kdysi psal, ze opice se nepusti vetve, dokud pevne ndrzi jinou… Tim v zadnem pripade neprirovnavam zeny k opicim, ale to rceni ma naprosto trefny zaklad. Myslete na to, az se rozhodnete nicit rodiny a vztahy. Vsude rikam a opakuji, nejdriv si udelejte v zivote cisty stul, teprve pak se vmesujte do zivota jinym/dalsim lidem.
co je na tom tak tezkeho napsat par zprav? Každý vi prd co na tom mobilu delas, ne?
ja bych to neriskovala
nechte to takto a užívejte si to hezké…proc na sebe navalit takovou zatez, která s nejvetsi pravděpodobnosti tu lásku zničí?
Být Tebou, tak se opravdu ale opravdu skálopevně přesvědčím o tom, že on chce od své rodiny odejít… bohužel jsem v okolí zažila opravdu nepříjemnou situaci, kdy on nakonec couvnul a paní zůstala sama a samozřejmě za největší mrchu na světě. Ono se to hezky říká, když je to jen „jako“, ale pak je to horší. Anebo se prostě rozveď, když to chceš už dlouho a pak uvidíš, zda tě bude následovat nebo ne
protože toto jemu i tobě určitě vyhovuje víc, než bourat rodiny a řešit milion záležitostí kolem…
Lógr z mé ranní kávy už trochu proschl, takže vidím tvoji budoucnost zcela jasně.
Připravovaný sled událostí.