KET březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
20.3.18 12:14

@Moncasnaz hihi, škoda žes tak daleko, bysme mohli vozit spolu :)

no právě, ale ono je to asi jedno jestli nam neco je, nekdo priznaky nejaky ma, nekdo ne… já když byla poprve těhotná (pres prasky a buch ví co), šla jsem na potrat, ale vubec jsem nic necítil, ani jsem nejak nepostrehla, že jsem v tom… pač jsem špinila, tak mi to nejak neprislo a MS jsem mela nepravidelnou…no a ted platim destitisíce…
a testovat budu až v pátek 30 -… ale ráno, v jak se vzbudim, tak sem hned napisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.3.18 12:20

@Valerie2106 chci zkouset uz od zitra a doufat ze se ukaze aspon duch ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 12:30

@l3nk1cka to jsi dobrá :oops: Já mám takový strach testovat, že to prostě vydržím co nejdéle a snad mě v tom čekání nezastihne MS :,( Tak jako minule..vezla jsem si testy na dovolenou a ani jsem je nevybalila :roll: :(
Tak moc držíme palečky :kytka: :* A dávej vědet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 12:32

@sebel Taky chci vydržet co nejdéle..a jak jsem psala, tak se budu modlit, aby mi to čekání nepřekazila MS :,(
Budeme čekat spolu :hug: Snad to vydržím netestovat..ale tak ve čtvrtek jedeme do Rakouska na hory, takže si testy brát nebudu a snad se nebude opakovat situace z minulého měsíce na horách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.3.18 12:35

@Moncasnaz já to zkusím :) strašně moc těm naším 2 bojovnikum věříme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.3.18 12:36

@Moncasnaz bude to ok, a uzij si moc hory, hned bych ela taky, byli jsme na vánoce v Rakousku v Alpách a stálo nás to tisíc za opravu nabouraného auta :/, tak si an sebe dávejte pozor
a teesty nech doma a jak se vrátíte, tak jupí na to :) já napíšu tedy taky až v neděli 1 jestli chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.3.18 13:14

@l3nk1cka já taky zítra :D už na to nemám nervy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.3.18 13:14

@l3nk1cka já taky zítra :D už na to nemám nervy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 13:31

@Valerie2106 @l3nk1cka Tak dejte zítra holky vědět.. :hug: :srdce: Moc držím palečky oběma :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 15:42

@sebel Děkuju moc, snad tam bude vše v poho :D :lol: Testy tedy nechám doma :oops:, vracíme se až v úterý 27.3. Já mám MS pravidelnou jak hodinky, takže když to nedostanu do té doby, než se vrátíme, tak bych mohla mít velkou naději :oops: :srdce: :*

Ale budu dávat vědět, jak jsem na tom a zda něco cítím :lol:

Jako ta nejistota je fakt na :zed:, doufám, že už to bude naposledy, co takhle čekám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.3.18 16:08

Holky, moc držímě pěsti a doufám, že budou samé dobré zprávy :mavam: Já jdu teprve ve čtvrtek na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.3.18 16:30

@Moncasnaz mluv mi o tom, taky jsem počítala s tím, že to vyjde dřív. Ale tak lepší než nikdy že :)
jo a jinak jsem se ptala tý sestřičky, jak to je, co je lepší jestli ET nebo KET, jak to vychází a říkala že u KETu je větší úspěšnost, ale že i ET je ok, a že záleží na tělu tý matky… tak mě uklidnila :)
a dávej denně zprávy, jak jsi na tom, nebo alespon ted, dokud neodjedeš… jako co tě bolí a nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 17:21

@sebel :lol: jasná věc, budu se hlásit i z hor ;) Zatím mě jen pobolívá ten podbřišek..jako na MS :nevim: Tak jako doufám, že to MS nebude, nebo mi :zed: :lol:

Manžel mě pořád uklidňuje, že to určitě teď vyjde, že to budou jeho dva chlapáci, tak doufám, že má pravdu :hug:

S tou úspěšností, to je pecka :dance: To jsem ráda :srdce: Určitě nám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.3.18 21:31

@Moncasnaz v to doufám :) a těším se na zprávy :), nemysli na mrnousky ale mysli na mě místo toho :).. a já budu myslet na tebe :)a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.3.18 22:21

@sebel Tak domluveno :hug: Myslím na tebe a ty na mě :andel: :andel:

A nemáš pocit, že jsi nafouknutá? docela jo teď odpo, ale může to být buď před MS, nebo tím, jak pořád strašně žeru a nebo?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí