Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moncasnaz hihi, škoda žes tak daleko, bysme mohli vozit spolu ![]()
no právě, ale ono je to asi jedno jestli nam neco je, nekdo priznaky nejaky ma, nekdo ne… já když byla poprve těhotná (pres prasky a buch ví co), šla jsem na potrat, ale vubec jsem nic necítil, ani jsem nejak nepostrehla, že jsem v tom… pač jsem špinila, tak mi to nejak neprislo a MS jsem mela nepravidelnou…no a ted platim destitisíce…
a testovat budu až v pátek 30 -… ale ráno, v jak se vzbudim, tak sem hned napisu…
@Valerie2106 chci zkouset uz od zitra a doufat ze se ukaze aspon duch ty?
@l3nk1cka to jsi dobrá
Já mám takový strach testovat, že to prostě vydržím co nejdéle a snad mě v tom čekání nezastihne MS
Tak jako minule..vezla jsem si testy na dovolenou a ani jsem je nevybalila
![]()
Tak moc držíme palečky
A dávej vědet ![]()
@sebel Taky chci vydržet co nejdéle..a jak jsem psala, tak se budu modlit, aby mi to čekání nepřekazila MS ![]()
Budeme čekat spolu
Snad to vydržím netestovat..ale tak ve čtvrtek jedeme do Rakouska na hory, takže si testy brát nebudu a snad se nebude opakovat situace z minulého měsíce na horách ![]()
@Moncasnaz já to zkusím
strašně moc těm naším 2 bojovnikum věříme ![]()
@Moncasnaz bude to ok, a uzij si moc hory, hned bych ela taky, byli jsme na vánoce v Rakousku v Alpách a stálo nás to tisíc za opravu nabouraného auta :/, tak si an sebe dávejte pozor
a teesty nech doma a jak se vrátíte, tak jupí na to
já napíšu tedy taky až v neděli 1 jestli chceš ![]()
@Valerie2106 @l3nk1cka Tak dejte zítra holky vědět..
Moc držím palečky oběma ![]()
@sebel Děkuju moc, snad tam bude vše v poho
Testy tedy nechám doma
, vracíme se až v úterý 27.3. Já mám MS pravidelnou jak hodinky, takže když to nedostanu do té doby, než se vrátíme, tak bych mohla mít velkou naději
![]()
Ale budu dávat vědět, jak jsem na tom a zda něco cítím ![]()
Jako ta nejistota je fakt na
, doufám, že už to bude naposledy, co takhle čekám ![]()
Holky, moc držímě pěsti a doufám, že budou samé dobré zprávy
Já jdu teprve ve čtvrtek na ultrazvuk.
@Moncasnaz mluv mi o tom, taky jsem počítala s tím, že to vyjde dřív. Ale tak lepší než nikdy že ![]()
jo a jinak jsem se ptala tý sestřičky, jak to je, co je lepší jestli ET nebo KET, jak to vychází a říkala že u KETu je větší úspěšnost, ale že i ET je ok, a že záleží na tělu tý matky… tak mě uklidnila ![]()
a dávej denně zprávy, jak jsi na tom, nebo alespon ted, dokud neodjedeš… jako co tě bolí a nebolí
@sebel
jasná věc, budu se hlásit i z hor
Zatím mě jen pobolívá ten podbřišek..jako na MS
Tak jako doufám, že to MS nebude, nebo mi
![]()
Manžel mě pořád uklidňuje, že to určitě teď vyjde, že to budou jeho dva chlapáci, tak doufám, že má pravdu ![]()
S tou úspěšností, to je pecka
To jsem ráda
Určitě nám to vyjde ![]()
@Moncasnaz v to doufám
a těším se na zprávy
, nemysli na mrnousky ale mysli na mě místo toho
.. a já budu myslet na tebe
a je to ![]()
@sebel Tak domluveno
Myslím na tebe a ty na mě
![]()
A nemáš pocit, že jsi nafouknutá? docela jo teď odpo, ale může to být buď před MS, nebo tím, jak pořád strašně žeru a nebo?? ![]()