Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
15.10.14 19:59

Tak to je dobry vedet, jak to resit, kdyz to nahodou prijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.10.14 23:05
@bronick píše:
Holky, jde plastenka, co byla ke kocarku i na sportak? nebo jak to resite??

Ahoj, jojo, jde, používáme ji na sporťáku běžně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.10.14 12:50

HOlky, nevibruje vám přední kolečko? To aretační? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
20.10.14 19:58
@babulka01 píše:
HOlky, nevibruje vám přední kolečko? To aretační? :zed: :zed:

Ne… pokud myslíš fakt jako vibraci a nejen třeba pohyblivost kola… vibruje Ti, i když jej zaaretuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
20.10.14 20:23
@Klarinetka2 píše:
Ne… pokud myslíš fakt jako vibraci a nejen třeba pohyblivost kola… vibruje Ti, i když jej zaaretuješ?

To právě ne, jenom když je pohyblivé, tak strašně lítá ze strany na stranu. Jako ne pořád, ale otravuje to děsně, protože lítá celý kočár. Nevím, čím to může být. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
20.10.14 20:34
@babulka01 píše:
To právě ne, jenom když je pohyblivé, tak strašně lítá ze strany na stranu. Jako ne pořád, ale otravuje to děsně, protože lítá celý kočár. Nevím, čím to může být. :think: :think:

Ty jo, tak to nevím, třeba tam bude jen povolený nějaký šroubek, zklus to dát ne zkouknutí nějakému technicky zdatnému chlapovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
20.10.14 20:54
@Klarinetka2 píše:
Ty jo, tak to nevím, třeba tam bude jen povolený nějaký šroubek, zklus to dát ne zkouknutí nějakému technicky zdatnému chlapovi :-)

No, to budu muset hodně přemýšlet, komu, haha :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
23.10.14 13:16

Mě taky blblo kolečko, manžel to celé rozebral, bylo tam něco špatně od výroby. A pak ještě spravoval brzdu, bylo něco s tím lankem v bovdenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.10.14 14:02
@Janula06 píše:
Mě taky blblo kolečko, manžel to celé rozebral, bylo tam něco špatně od výroby. A pak ještě spravoval brzdu, bylo něco s tím lankem v bovdenu. :)

Jak blbla brzda?? My ji máme hrozně tuhou, haha, takže máme problém ji odbrzdit kolikrát. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.10.14 14:02

Ale jinak, pro ostatní, kočárek je k nezaplacení. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
24.10.14 12:10

@babulka01 no ona neblbla brzda, jen tam něco pořád rachtalo a bylo to v tom bovdenu v lanku brzdy. Manžel během 5 minut spravil.

Jinak je kočár naprosto luxusní!!! Všichni ho chválí. Jezdím s ním skoro denně do kopce a proto oceňuji jeho lehkost a dobrou ovladatelnost!! :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
30.10.14 22:05

Tak mám další dotaz. :zed: :zed: Máte některá ty plné kola?? Takové ty vyplněné myslím. Já jo a na tom velkém kole mi pořád vyskakuje ta puklice, nevím, co s tím už. :zed: :zed: :zed: Nestalo se to někomu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.11.14 18:25
@babulka01 píše:
Tak mám další dotaz. :zed: :zed: Máte některá ty plné kola?? Takové ty vyplněné myslím. Já jo a na tom velkém kole mi pořád vyskakuje ta puklice, nevím, co s tím už. :zed: :zed: :zed: Nestalo se to někomu? :think:

Ahoj, mám plná kola, ale nic takového se mi nestalo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.11.14 19:22
@Klarinetka2 píše:
Ahoj, mám plná kola, ale nic takového se mi nestalo… :-(

No, je to dost nepříjemné, furt to vyskakuje, takže budeme muset s chlopkem do POlska poptat se, co s tím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.11.14 20:28
@babulka01 píše:
No, je to dost nepříjemné, furt to vyskakuje, takže budeme muset s chlopkem do POlska poptat se, co s tím. :nevim:

To je mi líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4