Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
6.11.14 15:14

A prodávám i celý kočárek F4 air + s uplně novou, neježděnou konstrukcí :)
 https://www.emimino.cz/…ukce-315515/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.11.14 14:02

Holky, nemá prosím některá z Vás zkušenosti s GESSLEIN S4 BUGGY Air?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.11.14 14:57

@Klárina3 já ho mám asi od léta, co konkrétně tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.11.14 15:52

Viděla jsem ho pouze na fotkách na internetu, příjde mi moc malá korbička…Je velká? A prosím tě, konkrétně koukám na tuto kombinaci s touto sedačkou http://www.eshopbaby.cz/…lein-917000/ a trošku mě zaskočila golfková sedačka..Co si pod tím mám představit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.11.14 16:44

@Klárina3 ano, buggy je jen golfova sedacka… Mam Gesslein celou 3 kombinaci - viz. muj inzerat :) a mam k tomu i tu golf sedacku, ale ta je tak nekdy po 1. roce(podle me i pozdeji)… je uz opravdu takova jednoducha… Pro mensi mimco je vhodnejsi sportovni nadstavba, ktera jde otocit po i proti smeru jizdy a dite je tam tak nejak vic chranene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
9.11.14 17:07

@Klárina3 ta Golfová sedačka je náhodou celkem super, mně se totiž ta sportovní u těch německých kočárků zdá celkově malá a nepohodlná - ať už jde o Teutonii, Hartan či Gesslein. Gesslein a Teutonia (alespoň dřív) mají tři polohy zad, nevím zda úplně šťasně řešené. Já koupila S4 Buggy pro roční dítě, nechtělo v té sportovní sedačce být (měla jsem Teutonii). Ale ta Buggy se celkem osvědčila, můžeš si do ní koupit tu vložku Loop a pak by mohla být i pro menší děti… Já jsem byla spokojená, kluk v něm jezdil do dvou let. Navíc je Buggy kočárek dobře složitelný do auta…

• Citovat
  • Upravit
174
9.11.14 17:24

@Trudinka
Tak to jsi mě potěšila :-) Mně se právě ta golfová právě líbí zatím vzhledově. Musím vyrazit se na něj podívat. Takže holky děkuji za info!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.11.14 17:38

@Trudinka
Teď koukám na ty vložky a je jich teda mraky v barevném provedení :-) Takže děkuji za tip!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
9.11.14 17:53

@Klárina3 :palec:
Jako musíš počítat, že je ta buggy sedačka není tak bytelná jako sportovní, ale jak říkám, my byli max spokojení. Je to o tom, co od toho očekáváš.

• Citovat
  • Upravit
174
9.11.14 18:51

@Trudinka
A prosím tě, ta hluboká korbička-není moc malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
9.11.14 19:09

@Klárina3 Já jsem ale hlubokou neměla, já jsem kupovala jen kočárek s buggy sedačkou. Sportovní sedačku na Gesslein má moje kamarádka a ta si tedy na velikost nestěžuje, ale mně přijde spíš pro menší děti. Ale, dívala jsem se pro zajímavost na rozměry té hluboké korby (kdybych náhodou měla ještě jedno dítě, dokoupila bych si jí) a délka - 76 cm šířka - 36 cm.

• Citovat
  • Upravit
174
9.11.14 19:12

@Trudinka
Jo tak. Každopádně děkuji za informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.11.14 19:43
@Klárina3 píše:
@Trudinka
A prosím tě, ta hluboká korbička-není moc malá?

Já mám hlubokou korbičku, malý z ní šel, když měřil 70cm, ale bylo to v létě, takže bez fusaku a oblečení. Ještě upřesním, že z ní nešel proto, že by z ní vyrostl, ale proto, že už tam nechtěl být. Korbička patří spíše k těm menším až středním, záleží, jak velké očekáváš miminko a jestli bude letní nebo zimní.
Mě u korbičky vyhovovalo, že je velmi lehká, kočárek s ní má ještě lepší jízdní vlastnosti, než se sportovní nástavbou a vložnou taškou, s nánožníkem je v ní miminko dobře chráněné proti větru (jezdila jsem loni v zimě s novorozencem) a na delší cesty nebo na skladování doma se dá složit na placku, takže nezabírá moc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.11.14 20:37

@Hoa Mai
Já mám termín 31.3. a zatím si myslím, že prcek bude velký… Takže si myslím, že by v korbičce na zimu už nemohl být :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.11.14 21:55

@Klárina3 No to už asi ne. A chceš ho mít v korbičce přes zimu (kdybys měla možnost větší korbičky)? Ono je to sice dítě od dítěte, ale znám spoustu dětí, co už v hluboké korbičce nechtějí být, protože je to tam nebaví. To byl i náš případ, syn mi tam sice spal, ale když se vzbudil, tak do 5 minut byl cirkus, tak jsem zkusila sporťák, jezdil tam na bříšku a byl moc spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí