Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayTak u mě nakonec vyhrál Bugaboo, poslední slovo měl manžel a to bylo jednoznačné, tomu se Joolz nelíbil vůbec, takže budeme mít Bugaboo a snad nebudu litovat. Všichnni kdo ho mají ho strašně chválí, tak jsem fakt zvědavá
Jo a jinak je tady také dražší než Joolz ![]()
Myslim, ze Bugaboo je super volba, ovsem pro nas jeho cena (i kdyz to bylo vcetne veskereho prislusenstvi) presahla mez toho, co jsme byli ochotni za kocar dat (ne ze bychom si to nemohli dovolit). Joolz mozna jeste neni tak uplne vypracovany (viz striska-uz je na trhu prodlouzeni strisky), ale slouzil celou dobu uzasne, projel vsude (lesem, polnima cestama, v Praze na Staromaku). Oba jsme vysoci, takze to taky hralo roli pri vyberu Joolzu. Dulezite je, ze se vyborne manipuluje s korbou, mala spala v korbe na balkone, ma taky nozicky na kterych stoji. Sportak take spokojenost. Mohu doporucit.
Jinak jsme za nej zaplatili se vsim vsudy 17000Kc a v Cechach ho ted maji v akci za 20000Kc, normalne za 25000Kc - ![]()
Díky, já bych do Joolzu taky klidně šla mě se líbí, jediné co mi teda vadilo je ta stříška a malilinký nákupní košík. Ale Bugaboo jsme sehnali perfektně nový za stejnou cenu jako Joolz, takže jsme neváhali ![]()
Ahoj všichni, taky jsem se, jako většina, co sem přispěly názorem, rozhodovala mezi Bugaboo a Joolz. Oba dva kočárky jsem pořád jezdila okukovat, zkoušet,…:-), Bugaboo má kolem mě spousta maminek, tak jsem s ním i jezdila a u mě vyhrál Joolz. Co se konstrukce týče, je pevnější, přišel mi v ruce jako kvalitnější.Hodně maminek řešilo malou boudičku-mám mimčo na léto a nemůžu si vůbec stěžovat. Nákupní košík je sice maličký, ale holky…která si už takový kočárek pořídíte…ruku na srdce…budete s ním jezdit pro mlíko a brambory? To jezdím autem. Kočárek mám výhradně pro svoje mimi a dolů dám notebook, takže můžu i do práce:-). Navíc ho kolem mě nikdo nemá, spousta lidí se za kočárkem otočí a hodně lidí mě i zastaví. A samozřejmě:mám krásné miminko i kočárek, tak jsem pyšná mamina. Jo, a úplně všechno na kočárku je na zip a dá se krásně čistit. Takže jsem si ze svého kočárku udělala praktickou designovku a koupila jsem si svůj Joolz v bílé barvě!!!! Jsem z něj nadšená a neměnila bych. Jo a pokud někoho napadně, co třeba když něco spadne od nějakého ptáčka na světlou boudičku??? Vezmu houbičku na nádobí s trochou jaru a 3 tahama krásně umyju. Takže si ho žádná nekupujte, ať jich není MOC a nejsou okoukaný jak Bugaboo:-). Mějte se.B. ![]()
Vyborne rozhodnuti - ja mam cerveny, zatim se zadny ptacek nestrefil. Prala jsem fusak a podlozku vse v pohode. Holcicka byla v korbicce do 8-9 mesicu - takze myslim, ze velikost korby je vice nez dostacujici. A je to presne tak, jak pises, lidi Joolz moc neznaji, takze se otoci, konstrukce je totiz esteticka a zajimava i z technickeho hlediska. ![]()
Ahoj,
náš malej uličník taky brázdí zdejší ghetto v Joolz, stříbrná s černou konstrukcí. I když jsem si tady ten kočárek musela hodně prosazovat, nakonec mi daly babičky za pravdu. Je jednoduchej, lehce ovladatelnej, i když nevypadá, tak je to jeden z nejdelších kočárků na trhu - má 83cm.
Měla jsem strach, aby malýmu nebyla v kočárku zima, narodil se začátkem března..ale měl se v něm jako v bavlnce. To jsou ty podstatný věci. Myslím, že u každyho kočárku se dá něco najít.
U Joolz mi vadí, že ta konstrukce se snadno oškrábe, matrace je proleželá pod hlavou a trošku se srazila /bez praní, což nechápu/..no a sít na hmyz se trhá asi po měsíci použití.
Taky přední kolečka jsou po půl roce sjetá a kočárek zatáčí dost doleva…těžko říct, jestli za to může zdejší "historická " dlažba ![]()
Za chvíli půjdem do sportaku, tak už se těším. ![]()
holky teď mají akci na Joolz s černou konstrukcí za 15890,– celý set, sporťák, hl. korba, přebalovací taška, slunečník a fusak…to je úplně úžasná cena
![]()
Koukala jsem na to v malvíku
Jen tak jsem projížděla zboží a narazila na tu akci. Úplně mě to zarazilo ![]()
Mě se teda líbí více stříbrná konstrukce, ale ta cena a to vybavení k tomu je opravdu lákavé ![]()
já jsem právě zatížená na černé konstrukce, takže pro mě fakt paráááda ![]()
A jakou bys chtěla barvu ? Píší tam, že je : bílá, antracitová, jeansová, červená a písková. Ale když dáš objednat, tak se automaticky zobrazuje ta písková.
Je lepší tam jet osobně ![]()
mně se právě nejvíc líbí ta písková, v kombinaci s černým rámem je to takové elegantní ![]()
Jo, to je
Volala jsem do Malvíku a maj poslední kusy. Říkala mi, že budou za chvíli pryč, tak ať se rozhodneme ![]()
A jinde je za tuhle cenu nemají viď ?
Už jsi si ho objednala ?
ne jinde ne, už jsem koukala…jás e stále rozhoduji mezi Mamas and Papas Urbo a mezi Joolz…kocarek do terenu mame a potrebuji neco lehciho do mesta apod…
to urbo černé jsem byla včera vyzkoušet a je bezva…posílám foto
Hm, taky není špatný
já se zas rozhodovala mezi Bugaboo a Joolz a nakonec teda vyhrál Joolz ![]()
Jen nevím, jestli ho máme pořídit už teď ![]()
Zijeme v zahranici a alespon tady Joolz vyjde levneji nez Bugaboo. Kazdopadne Bugabbo tady ma kazda druha mamina.
Bugaboo 
Striska u korby Joolze je trosku kratka, ale pokud je decko dobre zabalene, staci to, pokud fucelo a snezilo, nasazovala jsem plastenku.
Joolz