Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderenny, nefungovala mi aretace u jednoho kola. Bylo to zrovna v době, kdy byly všude ty děsný haldy sněhu, takže kočár byl docela nepoužitelný. Myslela jsem, že mě vezmou všichni čerti, když mi to přišlo s tím prohlášením, že se u nich závada neprojevila. Naštěstí to pak vyřídili rychle a vyměnili mi celou přední nápravu. Navíc jsem měla zapůjčený náhradní podvozek, ale Urbana, což pro mě bylo utrpění
Vůbec se s tím nedalo jet. Golfky mám zatím Zapp. Měla jsem je od začátku jako malý podvozek pod autosedačku. Jiné zatím kupovat nebudu. Vyjíždím zatím s velkým kočárem, jsem s ním spokojená. Zapp jsem ještě nepoužila jako kočár. Autosedačku jsem koupila Maxi Cosi Tobi. Zrovna jsem vychytala, že dostali nové zboží, tak mám barvu, co jsem moc chtěla
Fast Forward. Mám k tomu i letní potah, který je super.
Pěkné- teda až natu reklamci- ještě,že vyřídili!!!!!!!! ![]()
Kolik Tonička váží a měří???Krásně vytuhla ![]()
Toničku už jsme chvíli nevážili, ale bude mít něco málo přes devět kilo a měří cca 75 cm.
pate81 píše:
brau vítám tě mezi nás,nadšené mutsýkářky![]()
Autosedačku určitě Maxi cosi cabrio,je nejlepší
At se ti tu líbí a s Mutsýkem super jezdí
holky dekuji za uvitani a rady ![]()
Holky máte někdo sluneční clonu od teutonia? Pasuje na hlubokou korbu Mutsy?
Díky moc ![]()
holky tak to je ta reklamece kočárku Mutsy je to: Bílé ovce http://www.ceskatelevize.cz/…452801080402?…
Sporťáky u Transporteru ani Slideru pokud vím nejdou napolohovat do úplného lehu, což byl pro mě důvod, proč jsem zvolila klasický Mutsy na podvozku Urban. Slider dokonce nelze polohovat nijak, jen celopu sedačku nahnout jako kolíbku, a v tom by se asi šestiměsíčnímu mimi neleželo moc pohodlně.
kolozubka píše:
Rennco, mám jí a pasuje výborně
díky moc, asi ji hned objednám. Líbí se mi že je tam ten UV filtr. Ještě jsem teda našla Emitex, ale tahle bude myslím lepší
Kolozubko, jak jí tam přiděláváš? Já jsem na to nějaká levá… Můžeš mi to popsat jako pro blbce nebo hosit foto? Díky
Ahoj, já sice čekám miminko až v prosinci, ale jsem o tom kočárku už delší dobu přesvědčená a mám ho dokonce vyhlídnutý. Má ho moje kamarádka a ta si ho hrozně pochvaluje. Jezdí se s ním fakt suprově. Dobré jsou natáčecí kolečka a to, že opravdu vydrží v terénu. Vím, že to co musel vydržet, druhý kočárek už by nebyl. Korbička se mi zase tak malá nezdála. Malá Magdička se narodila v květnu a vážila přes 4 kg. a ještě v zimě ji tam kamarádka vozila i ve fusaku. V prosinci už vytáhli sáně a sporťák, aby tam nebyla tolik utalčovaná…ale jaký kočárek má v dnešní době korbičku větší, když pominu ty překombinovatelné kočáry…
ahojky holky!prosim jakou si mam vzit tasku ke kocarku joey silever maji neco origos nebo staci nejake jina?
ok tak ja tady na netu neco pocekuju:-) at to mam skrku sice je jeste cas ale at mam klidecek ![]()
Na hlubokou korbičku jsem tu clonu dávala tak, že jsem na boudičku navlíkla ty sponky, co jsou u clony a teď jezdíme se sporťákem a ty sponky se mi polámaly, tak jsem tam dala taková ta oka z řetězu na hraní pro děti. Zítra to snad stihnu vyfotit, dnes byl zmatek. Mám to tam stále a když nesvítí, tak to dám přes boudičku a když svítí, tak dolů. Nevím, jestli jsem to pořádně popsala, ta fotka bude lepší ![]()